Jeaw.blogg.se - besök

lägger ner den här bloggen ett tag, vill börja om på nytt. Mig hittar ni på jeaw.blogg.se. Besök varenda dag, och lägg en liten gullig kommentar :) pussar

Här kommer dom... jag varnar




jag vet att jag ser förjävlig ut...

Ni kommer ångra er

Utekvällen sket sig, så jag drog hem ist efter dansen, jag får ladda tills imorrn då favoriterna kommer hit... Imorrn ska jag också sälja bullar, så jag måste gå upp fett tidigt för att baka... Och så får jag inte äta, för jag är nyttig och ska få världens finaste kropp (a) Sen måste jag plugga, det är helt och man ska slappa jag vet, men jag måste verkligen. Bilder från skolfotot får ni i nästa inlägg.
shiiit vilken bild brist jag har nu alltså, men den här datan är fett konstig, det är därför...

Skolfotot har kommit

Ni hörde rätt... och jag kan ju bara säga så här, jag lägger ut det senare för jag har lovat det, inte för jag vill. Det var f*n det värsta jag har sett... mitt hår ligger helt fel, ljuset är skit konstigt så jag ser helt fläckig ut...? Inte okej!!! Men ni får inte bilder än, syrran har min kamera som vanligt... Annars rullade skoldagen på, hade mitt läxförhör som jag sa, jag fick såklrt den svåraste frågan enligt mig, så vi får se hur det går. Har bestämt mig för att plugga häcken av mig till so provet nästa vecka, annars får jag inte bra betyg, nu ska jag gå och städa lite tror jag, sen blir det dans och sen utekväääääll!!!

Håltimme - mobilbloggar

Snart är hål timmen slut och vi ska typ äta. Vi skulle ha haft spanska prov nu ju, men läraren var sjuk så det blev inget. Jag blev fett sur, jag missade dansen pga spanskan... Men just nu är jag sjukt nervös inför so läxförhöret, har aldrig varit det förut, men jag är det nu...? Pussar

IG i pluggning...

Dansen sket sig, och hela eftermiddagen har jag suttit och pluggat till det där j*ävla spanska provet, och det känns bara som om jag inte kommer någon vart... Ska plugga lite so nu, sen blir det engelska och sen blir det spanska hela natten, ska se några snuttar av idol också.

Skit torsdag...

... bara en massa läxor och prov... Jag har grymt mycket att göra nu. Vet inte ens om jag hinner med dansen. Imorgon har vi spanska prov, och en so läxa samt eneglska läxa som vi fick idag... Och nästa vecka har vi tydligen ett no prov och matte prov, och om jag inte minns fel ett sammhällskunskaps prov, och ett hundratals läxor. Roligt helg att se fram emot, huh? Men på lördag ska jag träffa mina brudar, jessica fanny och jag hoppas mois är friskt, du är saknad i skolan gumman... Fjärde dagen i cafe8, men jag fick faktiskt höra av två lärare idag att jag var jätte duktig i cafeterian, det trodde ni inte om mig va?!

det här känns som huuuundra tals år sen, ge mig sommaren 09 tillbaka..

RSS 2.0