Nu åker vi

Hej då på er. Om en kvart eller nått går bilen ill Idre. Ni får ha det så bra, för det ska jag ha. Och för er andra som också ska åka nån stans, var försiktiga, så ni inte bryter något menar jag.

Puss och kram

Sminkad

Hejsan. Nu sitter jag här framför datan, nysminkad av min store syrra. Hon är välldigt duktig faktiskt. Hinner nog inte blogga i morgon bitti men jag ska försöka skriva ett litet inlägg.

En väldigt ful bild, menmen. Med det säger jag god natt.


Made in Sweden

Hej. Kom hem för ett tag sen, har varit med syrran hela dagen, först på polis stationen sedan in till stan för Made in Sweden signering tror jag det var. med Kim och Janet. Sedan gick vi bara i stan för att spana och kolla på kläder. 
det står att det var ammi, men jag var faktiskt med och tog den.
Puss och kram

sportlovsportlovsportlov

Hej alisammans! Idag hade jag tre lektioner, eller man kan säga två, för vi hade mentorstid och det räknas inte. Vi skulle ha NO men läraren är sjuk så vi fick gå hem :) vi hade också matte prov som jag pluggade till igår. Gick helt okej. Fattade nästan allt, även fast jag typ inte har gjort kapitlet. Efter skolan gick jag hem till ebba och alva. Kollade på bert med deras lille syrra för dom var barn vakt en halv timme eller nått. När hon kom hem gick vi ut till skolan, där nåra i vår klass har bakset. Sååå roligt. Deras tränare va helt dum i huvet, hade noll humor. Han va bara sur och gick där ifrån.

Nu ska jag gå och, jaa vad ska jag göra ? vet faktist inte. Men ikväll ska jag kanske slagga hos ebba och alva och njuta av att det äntligen är SPORTLOV, vilket betyder IDRE!!!
Puss och kram / J

Grattis

Grattis världens bästa mamma på 45-årsdagen

Jag orkar inte igen...

Hej på er. Hur mår ni ?
Jag mår inte alls bra, jag mår illa, ont i magen rygg nacken armar ben och febern stiger. Jag tog tempen lite tidigare idag men den visade inget, tog igfen och den visar nu 37,7. Men jag orkar verkligen inte bli sjuk igen. Jag måste iaf bli frisk till onsdag då det är Romme :) Längtar så, och jag får inte missa det igen, missade förra året också. 

Men jag var i skolan hela dagen men jag kunde inte sitta still, låg på bänken och försökte sova ;p Hade så ont. 
Måsste gå och göra engelska läxan tills imorrn om jag mår bättre. Sen måste jag skriva klart so frågorna till provet, måste plugga till matte och spanska provet jag har på fredag. Shiiiit, hur ska jag hinna ? 
Puss och Kram / J

Alla hjärtans dag

hej. Hur mår ni?
Jag mår jätte bra, men jag är ganska trött, det vart ganska sent igår kväll. Låg och tittade på The Holiday. Om ni inte har sett den, tycker jag faktiskt att ni ska göra det, för den är jätte bra. 
Idag är det alla hjärtanas dag och jag ska som sagt åka och träffa min nya kusin. Och lite senare på kvällen ska jag hem till anna, men jag vet inte vem vi ska slagga hos, men det löser väll sig. Men jag vet inte riktigt när jag ska komma, jag har inte bestämt mej om jag ska komma själv eller med hanna, haha. 

Nu ska jag gå och måla naglarna. Om jag kommer hem bloggar jag nog ett litet inlägg till, men om jag åker direkt blir det nog inte så måmga fler inlägg idag. 
Juste ni måste kolla på Melodifestivalen, min syrra kommer vara med bakom Amy, det finns typ två blondiner och hon är nog den blondaste. 
Puss och Kram / J

fredag den 13de

Hejsan. Fredag den 13de, har det hänt något speciellt för er ?
Inte för mej iaf. Vi hada matte prov idag och det kändes väldigt bra. Får tillbaka det nästa vecka. 
Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Orkar faktiskt inte. Ska typ kolla på Let,s Dance tor jag. 

Imorrn är det alla hjärtans dag, vad ska ni göra ?
Själv ska jag ungefär vid tolv tiden träffa min nya kusin Nellie. Ska bli jätte kul. Lite senare på kvällen ska jag och några tjejkompisar till Anna på typ middag. Ska också bli himla kul. 
Puss&kram / J


Tråkigt tisdag.

Hejsan. Blir ett kort inlägg för om en halv timma ska vi ha ett möte här hemma med klassresegruppen. Ganska kul faktiskt. 
Jätte tråkig dag i skolan på tisdagar, gympan  var skit tråkig, innebandy. Jag var också hos doktorn efter skolan med mamma och amanda, eller vi fick bara prata med nån gubbe som frågade några frågor och berättade om sprutan ja amanda ebba och alva ska ta om nån vecka. 

Jag vill inte vara här hemma...
Puss och Kram / J

Måndag

Hejsan på er alla. Ska börja plugga snart, har matte prov engelska prov och spanska prov + en SO läxa den här veckan, om alla lärare är friska. Just nu är spanska och engelska läraren sjuk, fast det har hon varit i en vecka, så vårt prov har blivit inställt, sen blev svenska läraren sjuk och kommer typ inte på tre dagar. Så just nu har vi bara massa vikarier. 

Idag har mamma och Carro varit och hälsat på min moster och kusin på BB. Jag och Amanda vart jätte avundsjuka och ville vara lediga från skolan, men icke sa nicke. Vi får åka och hälsa på henne på lördag i stället. Dom glömde kameran i bilen och kunde därför inte ta någon bild, men dom sa att hon var jätte söt och låg helst tyst och vaken hela tiden. Jag vill också ha ett små syskon det suger att vara yngst. Man får ju aldrig uppleva att ha små syskon. Man får vara den som alltid blir retad ;p 

Puss och kram /J

Välkommen till jorden, Nellie

God morgon på er.
Hur mår ni ?
Jag mår ganska bra, är lite trött från gårdagen och har välldigt ont i magen. Det var en jätte roligt men mycket snack och skratt. Maten var helt ok, inte nån höjdare precis. Men ändå blev jag propp mätt.

Och vet ni ? Hela långa dagen igår låg hela familjen och väntade, för min moster åkte in på BB tidigt på morgonen. Dom skulle ringa om det hände nått. När fanny och dom ska gå hem har mamma fått ett mms av min mosterns kille, men mammas mobil kan inte öppna det, så alla blir välldigt nyfikna. Dom gårin på nått på datorn och får fram bilden som dom skickade på Nellie 10 minuter. Såå sööt och jätte liten. Så jag fick en ny kusin igår kväll. Alla ville åka och hälsa på iag men ingen har typ tid. Men jag måste iaf åka i veckan och kolla.

Nu ska jag gå och göra en god frukost. Ha en bra dag så boggar jag nog ikväll.
Puss och kram.

''I taket lyser stjärnorna''


ska jag färga håret ?

Hejhej. Har studiedag idag. Skönt eftersom jag kom hem så sent igår, komhem två timmar senare än va vi skulle pga att våran buss var trasig! Har haft det jätte bra och jag vill tillbaka, åka skidor är bland det bästa som finns! Åkte på ett av det största hoppen i Hamra. Men jag gjorde magplask ner ;p alla stog där uppe och såg en stav flyga och börjar skratta frågar vewm det det var och jocob svarar julia. Haha  då va det ganska många som slutade skratta och blev istället oroliga och åkte ner och kollade, jag stog där nere och skrattaför det gjorde inte alls ont. Alla ba du e dum i huvet ;p

Idag har jag försökt att plugg engelska och det har faktist gått välldigt bra, iaf i början, sen pratade jag med fanny i typ två timmar kändes det som ;p men nu ska jag börja igen. Har engelska och spanska prov på onsdag. Inte alls bra.

Idag har min syrra varit hos frissan och slingat sitt hår lite ljusare och klipps sig, det vart jätte fint. Jag vill också färga mitt hår, vill ha brunt, men jag vet inte om jag vågar för det är ganska svårt att färga tillbax sen när man väl är brunett, men samtidigt vill jag ju prova och se hur det ser ut...


Vad tycker ni, ska jag vara blond ?
puss och kram

RSS 2.0