Hemma igen

Hejsan. Kom hem för en timme sen, har ätit och suttit lite framför datan. Vi har haft det skit bra på Olivias land, och det var ett jätte mysigt ställe. Igår tog jag det första doppet i vattnet, eller om man inte räknar med Thailand, och det var is kallt, men man vande sig faktiskt väldigt fort. Igår kväll var vi ute med några som också har sitt land där. Och idag har vi bara legat vid bryggan och solat och badat hela dagen, och jag har bränt sönder mina axlar, för vi sörjde inte in oss. men skit samma. Men vi har såklart gjort mycket mer. En helg att minnas kan man säga. Hoppas att vädret fortsätter att vara så här bra, för då ska jag ligga och sola hela veckan så jag blir brun. Tänk att det bara är 5 dagar kvar tills min födelsedag, eller man kan egentligen säga att det är 4 dagar kvar. För det är på torsdag, och sen är det typ 4 dagar till så är det skolavslutning, det kommer gå as fort. 

Nu måste jag gå och duscha och plugga lite engelska, det är nog så min kväll kommer att se ut. Ha det så bra. Bilder kommer när olivia har laddat in dom.

Jag är nervös!

Godmorgon på er alla. Jag är skit nervös, om tio minuter ska jag åka till tåget, för klockan elva har jag som sagt audition! jag är laddad, men mycket nervös. Efter det tar jag tåget hem, duschar lite för att fa sjuss  till olivias land. Gud vad skönt, jag slapp åka tåg dit. Hoppas att vi får bra väder, vet inte om jag hinner blogga något mer när jag kommer hme, annars bloggar jag nog inte förns imorgon kväll. Så ni får ha det så bra. Bilder från grillfesten kommer.

Puss och kram

Grillfest

Nu mårts jag skynda mig, ska städa huset på en kvart. Lycka till. Har varit i skolan idag fick sluta efter lunch för vi var i skolan en och en halv timme igår när skolan hade sluat, på vernissage. Ikväll kommer hela klassen emd föräldrar och hela skiten. Det är skit bra väder, vilket vi hade tup med förra året också. Imorgon åker jag fört in och har en dans  audition, jag är sjukt nervös. Men jag hoppas att det går bra, sen efter det räd et bara att skynda sig hem för att åka viadre till min kompis land ställe, får kanske sjuss dit, annars åker jag tåg och buss eller vad dte är, har ingen aning om hur man åker dit, men jag kommer nog fram iaf.

Nu måste jag gå, kvällens outfit:
klänning från bik bok
tights från gina
kanske jeanse jacka från gina om det inte blir för varmt ;)

MORE - mouq.blogg.se

Jag vann precis en tävling från Moa frus blogg. Det var väldigt kul. Tack så mycket. 

Onyttig som man e'

Hejsan. Kom precis hem från vernisaget i skolan, det är typ obligatoriskt så man måste vara där i en och en halv timme, men vi får ju såklart kompensation för det, eller vad det nu heter. Efter skolan gick jag hem till fanny, ovanligt. Eller vi gick till hem till hennes kusiner som bor typ bredvid för fanny skulle klippa sig snabbt hos sin moster, bara topparna. När hon var klar hade hennes kusin och hennes kompis gjort kladdkaka så vi stannade på fika, när vi kom hem bakade vi en till kladdkaka som är tills imorgon, hahah sen blev vi så sugna på kladdkaka igen så vi gjorde bara smeten och åt upp den, så jävla onyttiga, jag som har varit så nyttig, men skit samma. Det var väldigt gott, men jag mådde så jäkla illa efter. Nee nu ska jag gå och göra något, bet inte riktigt vad, men jag kanske går runt lite i huset, det brukar jag göra när jag har tråkigt ;P 

Bilder från när vi firade Hanna


påväg dit ;)

världens roligaste stuttsmatta ;D

jag och linnea, hahah

söta linnea

nattis ;)

på morgonen, skit kul att hoppa med täcken ;)

från höger: anna, jag, elli. dom tog min studs ;p

fan va snyggt hopp jag fick till, mohahah

linnea och anna ;)

hahha, bjuder på den ;)

jag flyyyyger...

snyggt anna ;)

snyggt tjejer ;)

hanna, malin och anna ;)

grattis hanna ;) jag tror seriöst att jag åt halva tårtan, hahah ;P

fin jela ;)

inte lika fin på mig kanske...
det var några bilder från den kvällen ;)
orkar inte skriva om hela kvällen nu, men jag lovar det kommer ;) 

Halva veckan har gått

Hej. Nu sitter jag här framför datan igen, har varit med fanny idag igen, vilket jag kommer vara imorgon också, för vi måste baka till grillfesten som är på fredag med alla elever i klassen och alla föräldrar och säkert många syskon, vi blit väll typ runt 100 pers på våran tomt, hahah. Har inte gjort ett skit i skolan idag känns det som. om man drar en kort sammanfattning om dagen så har vi den mesta tiden kollat på film. Hade inte mitt engelska prov idag, ska ha det nästa onsdag, men grejen är att vi har ingen engelska nåsta onsdag, hahah. Och imrogon skulle vi egentligen ha ett matteprov klockan tio, men min lärare har tydligen glömt att det är fotbolls match imorgon, 5:an mot lärarna som varje år. Och jag har inte tair hem min matte bok, så jag hoppas inte att vi hard et.

Vet ni ? Om en vecka och en dag fyller jag fjortis, jag är bara tretton, det känns så lite, mohahah. Och jag hoppas att det blir bra väder då och att poolen är varm, för jag tror jag bjuder hem några efter skolan och badar lite. 


i helgen ska jag till olivias (till höger) land med felicia (till vänster) också, det ska bli himla roligt! (gammal bild!)

Tisdag

Hej. Jag kom precis hem från Fanny som jag har tillbringat hela eftermiddagen med, hon skulle på sin sista gitarr lektion idag, sen slutar hon, om det var någon som undrade asså...
Idag...tråkigt i skolan, eller aa lektionerna var tråkiga, men det har varit så himla varmt idag vilket har gjort mig på bättre humör. Nu ska jag gå och plugga, hade velat ligga i solen och göra det, men nu börjar det bli kallt så jag skippar nog det. Kanske bloggar senare ikväll. Om inte, ha en det så bra, så ses vi i morgon.

Måndag

Hejsan på er alla. Nu är det måndag igen och jag är så sjukt trött, jag låg och pluggade hela kvällen igår...
Men nu är skoldagen över och nu väntar bara massa plugg. Har ett engelska prov imorgon tror jag, men jag är inte helt säker. För vi skulle ha ett annat schema den här veckan, pga spanjorerna som skulle komma hit och bo här i en vecka, vi skulle ha en kille här. Men det hände något med deras plan så dom kom inte så istället kommer dom nästa vecka. Vilket gör att jag inte är riktigt säker på om jag ska ha engelska imorgon för lärarna visste inte om vi skulle gå tillbaka till det gamla schemat, så om någon från klassen ser det här, ska vi ha det vanliga schemat imorgon eller det nya ?

Skolan var tråkig, gjorde inte ett skit. Måste gå och plugga nu! Puss

Min kusin var här idag


Herregud, va stor hon har blivit!

Blondin eller brunett ?

 
  blondin ?                                                         brunett ?

Nu är det sommar

Nu åkte bikinin på och solbrillorna på plats, nu ska jag och syrran sjunka ner i solstolen och njuta av solen, och plugga som en galing. Musiken är på hör volym och poolen är öppen och håller på att värmas upp. Så snart kan vi bada! Har två prov kvar, som kan ha ganska stor betydelse. Helgen har varit bäst, har knappt sovit en blund, men så ska det vara! Skriver mer om det sen, och bilder kommer!

In till stan

Hejsan. Snart ska jag åka in till stan och möta jela och linnea tror jag. vi ska fixa lite saker inför kvällen då vi ska hem till hanna. Vet inte riktigt vilka som kommer men det får jag helt enkelt se då. Jag hade velat sett talangtävlingen som är i rönninge idag, för min kompis malin ska vara med där, men framför allt för att jag ville höra joel i min klass sjunga. Men jag tror inte det blir så för jag orkar inte. Men nu ska jag gå och platta håret, för vi ska åka snart. Ha det bra.

Bilder från grönan


suddig bild från frittfall från vänster: alva ebba jag

ännu suddigare bild från tilt,från vänster: ebba jag alva

jag kramar nån läskig apa, fast det var innan jag visste att han var läskig XD

fy fan va goda dom var.

vi åkte extreme tusen ggr x)

Roligt med komentarer

Såg en komentar där det var någon som ville att jag skulle lägga upp lite bilder från det senate året.

    
Skolavslutningen i 6:an
juni 08

   
jag påväg till linneas föräldras jobb
hällevik
juli 08

   
jag och linnea åkte ring efter deras lilla båt
jag och linnea på båten till gotland
augusti 08

   
(här blev jag fjortis)
September 08

   
östermalmstorg
November 08

   
FJORTISAR!
Desember 08

   
Hemma från thailand, fortsatte att vra fjortis
Januari 09

   
Världens bästa alla hjärtans dag
jag fick en kusin
februari 09

     
jag färgade håret brunt
ville se hur jag såg ut som en brunett fjortis
mars 09

   
utekväll med felicia
april 09

    
grönan 21/5
jag och jela bakom scenen med buggkläderna
maj 09

God morgon

Hejsan. 
Igår: JAg var på grönan med Ebba och Alva. Bland det förta åket var jetline. Jag fick åka själv och såklart kommer det någon skum person som ska sitta bredvid mig. I första backen började han prata med mig, eller han skrek:

han: är du rädd ?
jag: nej ?
han: jo det är du ju
jag: nej verklige inte!
han: jo du kommer att börja grina 
jag: aa, eller hur
han: neej, du kommer bajsa på diiiiiiiiiiiiggg!!!!!

Sen höll han på och typ sjöng några egna låtar typ, babab(klapp)jajajaj(klapp)mimojo(klapp)motimoti(klapp) sen satt han så hela vägen, och ebba och alva satt och grät av skratt där framför, åt min min när jag satt där. Och för att det är ALLTID jag som råkar ut för sjuka saker när jag är med dom. 
Dagen var väldigt rolig, vi åkte frittfall, insane, exstreme, tilt, jetline och massa annat! (bilder kommer)

Idag: Har inga planer för dagen, ska plugga lite tror jag, och städa mitt rum, jag måste få ganska bra resultat på engelska provet som jag ska göra på tisdag tor jag. Och mitt rum ser för jävligt ut just nu asså. Men nu först blir det frukost. 


Jag lever

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
jag fick bästa iden :) vi gör det nu :D

2.
 Vad säger du alltid till din bästa kompis?
ja jag vet såg smset typ nu... :P puss

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
hahahaha alla runt om kring ba oj XD <3

4.
 Vilket sms blev du mest berörd av?
Jaha den där, med han från american pie va? <3

5.
 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
fats jag måste säga en sak, jag kanske e upptagen ändå :P:D <3

6.
 Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
ja men jag har saknat er haha:P <3 du då ?

7.
 Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
haha stackarn va det länge sen lr ? :O shit ja skulle inte palla :O <3

8.
 Vad vill du höra mest av allt?
haha så säger jag till er oxå men ni säger aldrig ett skit XD <3

9.
 Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
klättring :P så imorgon ska jag säkra en hel jävla klass... skit tråkigt :P <3

10.
 Din romantiska replik?
synd att ha en kille som inte gillar bullar... :O :P <3

11.
 Vad skulle du säga om du blev bestulen?
aa okej <3 aa men asso snacka helst inte om det. För annars kommer det gå massa rykten och skit

GRATTIS MIN LILLA FJORTIS

IDAG FYLLER MIN BÄSTAVÄN 14 ÅR.



 

JAG ÄLSKAR DIG

Svar på alla frågor

Postat av: Maja

Hur mycket fyllde Anna? :)

 

svar: Anna fyllde 15 år ;)

 

Postat av:

vad heter din/dina bästa vänner? kram =)

 

svar: mina bästa vänner heter felicia, linnea, fanny, ebba och alva.

 

Postat av:

Är du rik? Svara ärligt :)

 

svar: nee, jag är inte så speciellt rik, men jag bor i ett ganska stort hus och har en pool. 

 

Postat av:

har du kille? 
om du har, vad heter han?

 

svar: nee, jag har ingen kille

 

Postat av:

Pojkvän? isf, hur träffades ni? 
Är du heelt nöjd med ditt liv? berätta vrf! 
vad finns i ditt rum? 
Vilka färger har du i ditt rum? 
Hur ofta shoppar du? 
Vad hjäloer du till med hemma? 
När går du upp på morgonen när ?

 

svar: jag har ingen pojkvän. 

Jaa, jag är väll ganska nöjd i med mitt liv, för jag har många bra kompisar, familj mm.

i mitt rum finns det en säng, ett skrivbord, en garderob, en bokhylla och massa småsaker. 

Mitt rum är vitt och rosa ;) 

jag shoppar inte så jätte ofta, men nån gång ibland ;) jag hjälper tyo inte till alls här hemma, möjligtvis tar jag bort mina saker. 

Det beror på, om det är skola går jag upp tjugo i åtta. men på helger sover jag tills jag vaknar.

 

 

Postat av: mia 
hur många syskon har du ? 

trivs du bra i din familj ? 

 

svar: jag har tre syskon, eller egentligen ett, men dom andra två är halv syskon. 

Jag trivs jätte bra i min familj. 

 

 

Postat av:

Fråga: Hur många besökare på bloggen har du? (blåa strecket) :)

 

svar: jag kan faktiskt inte riktigt svara på den frågan, för det är verkligen olika. Men jag har inte så speciellt många.

 

Postat av:

fråga: vad är ditt bästa ämne i skolan ? ;)

 

Svar: Mitt bästa ämne i skolan är nog idrott, och det har det alltid varit ;) 

 

Postat av:

har du en pojkvän ? 
kan du sjunga ? 

 

Svar: nee, jag har som sagt ingen pojkvän. 

Nee, jag kan inte sjunga, men jag skulle verkligen vilja. 

 


Postat av: 
vad tycker du är roligast på grönan ? ;) 

hur sminkade du dig när du var fjortis ?

 

Svar: jag tycker att frittfall tilt och insane lugnt ;)

Asså jag har aldrig riktigt varit värsta värsta fjortisen, men när jag var det sminkade jag mig först med en foundation som var brunare än jag, sen ett puder som också var brunare än jag, och sen mycket solpuder. Och sen klumpig mascara med vit penna runt ögonen.

Postat av:

gillar du inte att shoppa ? ;o

 

Svar: Joo, jag gillar att shoppa, men det finns bättre saker. ajag gillar att shoppa när man inte har gjort det på länge, och när man shoppar åt sig själv. Jag är lite mer "killig" av mig, jag åker hellre nån stans med killarna i familjen och typ gör något roligt medans dom andra shoppar, men inte alltid kanske. ;)

 

 

läser du alla dina kommentarer som du får?   
Svar: jaa, det gör jag ;)

 

 

vilka bloggar läser du? :)
Svar: det är olika, men typ alla mina kompisars bloggar. Linnea, felicias, alvas, jelas mm.

 

 Postat av:

är du och linus tms nu?

 

Svar: nee, det är vi inte ;) 

 

Postat av: paulina

frågor: vad är de värsta du har gjort med en kille, hur gammal va du då ? vem ?

 

Svar: Jag kommer faktiskt inte ihåg vad det kan vara. men det har jag säkert gjort ;)

 

 


det var väll alla frågor som ställdes den här gången. Jag kommer ha en frågestund nån gång igen, för det var väldigt kul ;)

Söndag morgon

Godmorgon på er. Jag är sjukt trött, vill bara sova bort hela dagen, men om jag har vaknat och det är ljust ute så kan jag inte somna om. Och jag måste plugga. Hinner typ ingen annan dag. Igår hade vi genrep. det gick sämst. Eller för våran grupp, det var vissa som missade ena dansen för dom satt och sminkade sig, och när dom kom gick dom igen för dom trodde att det var slut fast vi hade två nummer kvar. hahah. det slutade väll vid nio men vi var typ kvar vid norra bantorget ett tag. Och när jag kom till centralen så gick bara tågen varje halv timme, så jag fick vänta i tjugo minuter till klockan var tjugo i elva. Nu ska jag svara på alla frågor, eller ska försöka svara på alla. puss

Sooool

hejsan. jag är på jätte bra humör. Tjejerna i klassen kanske fattar varför ? hahah. Och för att det är jätte bra väder ute. Det har typ varit bråk idag i skolan, så killarna i klassen fick prata med våran lärare och vi tjejer fick göra någon uppgift, sen fick vi gå hem. och bara för att vi inte hade något att göra så var vi lite taskiga mot killarna. Vi spred ut deras ena sko lite över allt i korridoren. hahahahhahahaha, fy fan vad kul det var! dom hade nog lite problem med att hitta dom ;p Och snart ska jag åka in och möta Linnea. Vi ska typ äta och köpa lösögonfransar till showen. Imorgon skulle jag ju svara på alla frågor, men jag tror att vi får flytta det till söndag, för jag börjar klockan elva imorrn, och fortsätter hela dagen. och jag tror att jag börjar senare på söndag. Men det är bara att fortsätta att fråga på. 

Puss och kram

Freeeedag

Godmorgon på er. Äntligen fredag. Jag ska dra till skolan om 5 minuter, så det blir ett kort inlägg. Idag ska jag dansa, från klockan sex till åtta tror jag. Så innan det ska jag plugga engelska. Vilket jag pluggade igår också. Jag färgade ju håret igår, och jag blev ganska nöjd faktiskt. Det blev väldigt mörkt men det kommer att blir ljusare snart igen, precis som förra gången jag färgade. Men ni får ha det så bra, så bloggar jag efter skolan också.

Pluggpaus

Jag har suttit och pluggat hela eftermiddagen, så nu har jag tagit en paus, och ätit och lite så. Jag har kollat igenom några bilder från Frankrike 04, shiit vad länge sen det var. Och jag är väldigt smal.


Jag och min pappa, nattbadar. 


På dit vägen, vi är jätte bleka.


jag och min syster carro, kvällen då vi hade vildsvin på tomten.
det var inte så många bilder men det behövs inte. 
Nu ska jag färga håret. Ha det så bra.

Torsdag

Tjenare. Dagen i skolan var helt okej. Är fortfarande väldigt trött, men det går väll. Och snart är skolan slut, jag längtar så jag håller på att dö. Gympan var skit kul, fotboll. I slutet körde vi hela klassen ute, och när min lärare säger att det är en och en halv minut kvar och det står 0-0 så får jag ett ryck och tänker att jags ka göra det sista och avgörande målet. Det blir hörna, och lucas tar den, trodde aldrig att han skulle passa till mig, men det gör han och jag får full träff och bollen skruvas in i mååål. Tror ni att jag va glad eller ? Alla ba stod och hoppa och skrek, även fast det bara var på lek.

Ikväll ska jag färga mitt hår, ser förjäkligt ut just nu, i vissa ljus ser det grönt ut och ibland grått och så. Jag ska färga mörkare. Kanske lägger inte en bild senare. Men jag vet inte om jag inner, för den här efter middagen kommer att se ut så här: pluggpluggplugg

Har ändå inget att göra

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärlek / vänner / mogenhet

Tonåren
Hur gammal är du? 13 fyller 14 om typ 20 dagar
Har du det bra hemma? aa det har jag
Har du bra självförtroende? Sämst... 
Kan du lita på dig själv? Ja, det tror jag nog 
Hur tycker du att ditt liv är? Helt okej
Har du ett bra liv tycker du? jaa, det har jag
Vill du ändra på något i ditt liv? Det vill jag säkert, kommer inte på något nu
Är du nöjd med din kropp? nja, den funkar
Något du vill ändra med din kropp? mina fingrar o NÄSAN!!!!

Kärleken
Har du någon kille/tjej? Nope
Vill du ha kille/tjej? aaaa
Gillar du någon nu? vet inte
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? Jadå
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Lååånga!

Vänner

Har du bra vänner? dom är bäst
Du tycker om att va med dina vänner? älskar
Har du många vänner? aa, lagom
Vad heter dina bästa vänner? Felicia, Linnea, Fanny, Ebba, Alva och några till
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Få bra vänner!

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? Japp
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? mm, jag tror det
Har du fått höfter? mm, och jag hatar dom
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? jag leker inte så ofta, men båda är kul
Du älskar att shoppa? Ja, men det finns roligare saker

Onsdag

Hejsan. Nu är jag sååå trött. Jag vet inte varför, men jag har typ sovit på rasterna i skolan idag. Igår kväll klockan tio kunde jag inte hålla upp ögonen men jag var tvungen att plugga. Dagen var seg, gjorde typ inte ett skit. Jo, jag gjorde klart so läxan tills imorgon på elevensval. Bra julia. Hinner inte göra den idag, måste plugga engelska när jag kommer hem i kväll. 



hahah, bild från Thailand 08/09. har ingenting med saken att göra.

Tisdag

Hejsan. Sitter här och äter en kvällsmacka, inte bra, men jag va sååå sugen så jag var tvungen. Har haft show ikväll. Gick hyfsat bra, tappade tjöjan lite bara, så man såg hela bh:n. Så jag hoppas att ingen såg ;p I skolan hände det inget speciellt. Ikvälls ak jag göra so läxan tills på torsdag, hinner inte imorgon tror jag. Men jag tror jag hinner med ett litet inlägg efter skolan imorgon.

Glöm inte frågestunden på lördag ;)


18 dagar kvar

Hej. Idag är det bra 18 jävla skoldagar kvar. Jag längtar, jag är riktigt trött på allt nu. Jag har somkanske sagt show på lör, sön, mån, tis och det är därför jag har så mycket rep nu sita vickan. Har det typ varje dag och imorrn har jag show på kungsan. det ska bli jätte kul, men efter lovet så hade vi typ inga läxor, ochy nu kommer alla. Har typ en läxa till varje dag den här veckan, och jag har inte gjort en enda. det känns skit bra. men därför ska jag gå och plugga engelska losor som vi har imorrn. Slutar nio i stan ikväll och det tar väll en timme hem med tunnenbana och tåg. Så nu är enda läget, fast jag evt att jag kommer sitta länge ikväll också, men det är skönt att kunna några iaf. 


Glöm inte frågestunden  på lördag ;)

Frågestund

Hej på er. Just nu sitter jag här hemma med malin och anna. Dom andra har dragit. vi sitter och kollar runt lite på youtube. vi ska åka in och dansa om en halv timme. i tre timmar. Är skit trött. Kunde inte sova igår. Jag och anna låg och flummade skit länge, och dom andra blev sååå sura, men det var skit kul. Vi tog också årets förstra dopp i poolen. Eller hanna och linnea gjorde, vi "puttade" i dom. Det är väll 8 grader där eller nått. Så jävla kul. Sen gjorde vi världens godaste tårta till anna. och hon fick sina fina presenter. Det var några som frågade om jag kunde ha en frågestund, självklart kan jag ha det. Fråga på, jag svarar på alla frågor på fredag eller lördag. 

ha en bra kväll / Julia

Mot staden

God morgon på er. Jag har precis städat klart hela huset och gjort iordning mig, för ikväll kommer mina kompisar hit och vi ska slagga i poolhuset :) men förtst ska jag åka in till stan och möta malin linnea och hanna för att vi ska köpa en present till anna. Vi går väll och fikar eller nått senare. Sen drar vi hem till lilla nytorp och käkar pizza från felinos. Gott, har inte ätit där på skit länge, så jag längtar. Nu måste jag gå och fixa det sista för om en kvart går bussen. ha det bra så bloggar jag kanske lite senare ivkll. Puss och kram

Fredag

Hejsan. Idag har dagen varit som alla andra dagar den här veckan. skola, plugg, dans. Kommer hem vid nio ikväll. Händer nog inget speciellt då. Imorrn har jag inga planer på dagen, men på kvällen ska jag på fest hos anna. eller så är vi här, asså några till, vi har inte bestämt än. Men hon fyllde år för typ en vecka sen. Men jag bloggar mer om det när jag vet. Nu sk jag gå och göra i ordning mig. Hörs nog ikväll. 

 

Puss och kram


Torsdag

Hej, hur mår ni ? jag mår väldigt bra, har inte ont i halsen eller någonting. Idag i skolan hade vi utegympa, brännboll som vi alltid har första gången vi är ute, men det gör inte mig något för mig för jag tycker att brännboll är väldigt kul, men vi förlorade, men what ever ? På lunch rasten hade vi en kubb turnering, eller den kommer hålla på ett tag, men det vra typ första dagen idag, vi vann mot lärarna, men jag hann inte vara med, så vi körde en till omgång men då förlorade vi, haha. jag suger på kubb. Vi fick också sluta en halv timme tidigare idag, fråga mig inte varför, det blev så. Efter skolan drog alva hem hot, vi har typ sminkat varandra, asså inte fint, det är skit fult. men nu har hon dragit, hon drar till skåne imorrn och tävlar i gymnastik. Lycka till gumman. Nu måste jag gå och plugga, ha en fortsatt trevlig kväll  bloggar kanske mer ikväll. 

En bild som moa har tagit när hon har flätat ihop mitt och fannys hår ;)


En väldigt fin låt


Mittbena

hejsan, som ni ser på rubriken så står det mittbena, och det har jag haft hela dagen. Det är ganska ovanligt att se mig själv i det. har aldrig haft det, eller inte på väldigt länge. men jag har faktiskt vant mig lite, ska kanske börja att ha det ibland. inte varje dag tror jag inte, men ibland. Så man kan variera lite. Idag i skolan hade vi engelska, läxförhöret gick väldigt bra, jag skrev på allt, no/musik i hel klass, mötestid där vi inte gör ett skit, spanska och elevensval där tjejerna i klassen fick gå ner till gympasalen och göra vad vi vill. Vi körde bland annat smygaren, det är skit kul. jag och Alva ägde. Nu ska jag åka och dansa, och jag skriver nog inte så mycket mer idag, för jag slutar sent. ha en fortsatt trevlig dag

har ingenting mer inlägget att göra, men jag har inte haft bilder på skit länge.

Snabbis

hejsan. Blir ett snabbt inlägg nu. Ska åka om en kvart eller något. Och dansa om någon undrade. dagen i skolan har varit som alla andra tisdagar. skrikit på eftermiddagen, pga ett ända själ. hahah. Dom tycker att det ska komma en lärare på tisdagar för att vi är väldigt stökiga i våran klass. men när den personen kommer så blir det bara ännu stökigare, jsg evt inte om inte lärarna fattar det. Vi får frukt av den, det är det som är bra. Nu måste jag gå och äta, bloggar nog mer ikväll, men jag måste plugga också. har läxa tills på onsdag och torsdag och har dans sent imorrn. pussar

Linnea, jag älskar dig...

Jag har precis pratat i telefon med Linnea. Hon är störd. Först ringde hon och sa att jag skulle åka tidigare, för att hon var redan på dansaen. Så jag ska åka om en minut. Sen ringde hon iegn och sa att vi började tidigare, men det visste jag redan, så hon la på. sen ringen hon en tredje rång och ba jag har tråkigt jag vill prata med dig. ahah hon kunde inte ha sagt det från början, höhö. Men jag ska ringa henne snart igen, om sju minuter sa jag till henne, men får nog blin en kvart, för då går går tåget, eller då sitter jag på tåget. hatar att prata i telefon när nån jag känner lyssnar ;p måste gå nu <3

Måndag

Hej. hann inte blogga igår kväll. jAg kom hem ganska sent. Och då var det bara att hoppa in i duschen och börja plugga. Jag hade som sagt pardans igår. Skit kul. Fast jag har väldigt ont i min svanskota för jag och min partner skulle göra ett kast men han råkar tappa mig i luften så jag flyger typ halva salen och ramlar rakt på min svanskota. haha, som hade jag sönder taket också. Vi skulle göra ett lyft och han är väldigt stark  och så skulle jag sträcka upp benen mot taket men det var inte så högt så jag petar ut en stor platta i taket, höhö. klantigt. 

Idag har jag varit i skolan. På no hade vi sex och samlevnad. haha, min klass typ älskar det. Vi skuolle typ kolla vad som var lika och olika med våra könsorgan asså killen och tjejens, men var i tjej och killgrupper som tur var. Sen skulle man ställa frågor till killarna och dom till oss. sen hade vi spanska, so, svenska och bild. ganska skön dag. Nu måste jag gå och plugga tror jag. Vi hörs kanske senare. Slutar ganska sent idag har dubbellektion. 

Puss och kram 

En till dag med jela

Godmorgon. Jag och jela (felicias storesyrra) har prcis käkat frulle och felicia är på mellan showen. Hon åkte typ vid tio i morse men då låg jag och sov. Igår var min familj här på middag. Dom åkte väll vid tolv men jag stannade kvar här med felicia fast hon inte är hemma, så jag får vara med jela idag om inte hon hittar på något annat. Men jag måste plugga också, jag har rep varje dag den här veckan förutom torsdag och då ska jag ockå plugga, vi har engelska läxa tills på onsdag och jag hinner inte nån annan gång och så har vi engelska prov om typ två veckor och det hinner jag inte heller. Nu måste ja gå.



en bild från igå på mig och jelis.

Ensam hemma hos Felicia

God morgon. Just nu sitter jag ensam hemma hos felicia, haha. Hon och nattis har gått och shoppat och jag orkade inte följa med så jag stannade hemma och hennes föräldrar är någon annanstans. Eller jela är hemma men hon sover som vanligt, men jags ka gå och väcka henne nu. Det är så tråkigt att vara ensam. Vid halv fyra har jag dnas rep, det ska bli skit kul, vet inte när jag slutar, men jag åker iaf hem hit igen för min familj ska hit på middag ikväll så jag kommer väll kanske lite senare eller nått. Iaf, dagen igår vart väldigt lyckad, vi åkte frittfall, tilt, INSANE (den var skiiit rolig, den måste ni åka), stora berg-och dalbanan typ tuden ggr, uppskjutet och gick spök huset och så vidare. Himla roligt. Och så köpte jag guldkortet, så nu kan jag gå på grönan när jag vill utan att betala, så om jag inte har något att göra i sommar så kan jag bara ringa felicia eller nån (hon har det också) och säga att vi går på grönan, fett nice.




kollade igen lite bilder på felicias dator och jag hittade väldigt fina bilder på mig, haha fyfan.
nu vaknade jela, ska nog gå och vara lite med henne nu.

Grönalund

Heeej. Jag är överlycklig. Jag ska nämligen till grönanlund men Felicia, ebba, alva, moa och hennes kompis. Gud va kul det ska bli, men det komer säkert att vara världens längsta kö till insane. Men jag vill erkligen åka den, herregud, friiiittfaalll tiillt!! Jag längtar, ebba och alva är på väg hit nu, så vi åker direkt till tåget. Gårdagen vart lyckad, va var ute ett tag sen var vi inne och tog MASSA bilr, vet inte om dom kommer upp, lite privata kabnske. Höhö. Nee, nu ska jag fråga pappi om pengar, jag har inte råd själv, höhö. Bilder kommer såklart. Jag tror jag ska köpa guld kortet, ska bara prata med mammi ockå. Plikten kallar, hahah. 

RSS 2.0