god natt

Gord natt allihopa! Ska gå och lägga mig snart. Imorrn ska jag till stan med felicia och jela. Dom frågade om jag ville följa me. Självklart ville jag det. Kommer nog inte hinna blogga innan jag åker. Ska åka jätte tidigt. Men jag kommer hem imorrn kväll tor jag. Vet inte riktigt när.

Om jag inte bloggar så mycket här så är det för jag har startat en ny blogg me lissii, lennea och sff <3 (heetaste.blogg.se)  //jullea

godmorgon

Godmorgon. Har inget att göra idag. Skulle åka till stan med ebba och alva. Men ebba blev sjuk så det gick inte. Men vi ska göra ett nytt försök på fredag. Om hon har blivit frisk. Det kommer inte så mycket bilder just nu. Min sladd till mobilen är borta, säkert nån av mina syskon som har tagit den. Och min kamera ligger nere i min syrras rum, hon har massa tjejkompisar där. Så jag vill inte väcka dom. Lite pinsamt i så fall! Men så fort jag hittar sladden s´å kommer det komma fler bilder. Kan skriva dagnes outfit istället för en bild.

Kofta MONKI
T-shirt MONKI
Linne DIVIDED
tights ?

Puss // julia

dagens låt

Fett skön låt det här är!

puss/J

lördag

god morgon ! är hemma hos felicia just nu. eller man man skulkle kunna säga att jag är hemma hos jela. för felicia och olivia åkte halv tio i morse. dokm skulle ha sune. så då är det bara jag jela agnes andrea och nattis hemma , deras föäldrar är på promenad. så snart hittar vi nog på något kul. agnes och andrea kom precis hem dom har varit och köppt glass. så det ska vi mummsa i oss ;P vi vaknade eller jag vaknade typ när felici8a och livia skulle åka. fick värsta schocken (stavning?) när jag kollade mig i spegen. medans jag sov så sminkade agnes och andrea mig. va helt brun i ansiktet och rosa runt ögonen. vi gick upp och åt frukost och sen kröp vi upp i jelas säng där jela och nattis (jelas kompis) låg och sov. vi satt där tills dom vaknade , då låg vi där ett tag till. nu sitter jag och jela o äter frukst fast jag redan har gjort det. jela ville att jag skulle äta med henne. ska nog gå och duscha snart ! idår hade vi skit kul. linnea va tvungen att gå hem nä rdet roliga började , så jag tror ja ommer opå nästa fest också. fast det va tyyp några som va tvugna att gå hem , deras päron kom och hämtade dom , säger inte va dom gjorde men man kanske fattar ändå :/

vet ni? nu är det looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvv!!!!!
puss !

Det får inte sluta så här </3

bilder

Det är alltid lika kul att titta igen gamla bilder !


JOEL! haha typ i 3 an 


och alla dessa shower vi har gjort ! jag , ammi, felicia och jela!


nyår typ 05-06

trysil m. familjen hasselqvist

jag och ''syster'' (jag förstör bilden, men den är tagen i hällevik-06)

ornö med moa typ 06

jag och felicia och resten badar -06

Thailand 06-07

Thailand 06-07
Nu har jag visat många bilder från 05 - 07! puss !

torsdag

Hejsan ! sitter här och tuggar på ett tuggummi (stavning?) har haft det sen efter lunch och det håller smaken fortfarande. det ska jag börja äta oftare. aja inte så kul att veta. har varit i skolan idag. inte så kul. hade syslöjd matte, fast jag gjorde ingenting. satt och kollade i alvas alnanacka (stavning) asså den var helt proppad med saker. lite onödiga också men jag kan lägga ut en bild opå den sen. höll på att dö när jag såg den ! aja tråkigt ! sen hade vi gympa vollyboll. mitt lag sög säger inte att jag var bra för det va jag inte , vi vann ''alla'' skoja vi van en ! bra va ? medans ebbas lag vann alla ! på SO:n skulle vi vara klara med ett brev idag ! asså man skulle skriva ett brav till någon i ett lnad där man skulle gämföra två länder. började idag. så min blev kort och dålig. hade ingenaning om vad jag skulle skriva ! men skit samma !

min gympa lärare började reta mig för en sak idag som inte är sant. så björn jag vet hur det känns nu ! men det är ju inte riktigt samma sak för med mej är det ju inte sant ! verkligen inte ! bara han inte fortsätter att reta mej ! ni fattar ingenting så jag behöver inte gå in pådetaljer nu. juste imorron ska vi ha sexualkunskap (stavning) haha , som vanligt är det jag som har fixat det så duktig som jag är !

gud va jag längtar tills imorron kväll ! ska först på nån fest i stan me felicia, oliva, andrea, agnes och kanske kyra och linnea?  ! vet inte riktigt vad det är men men, sen tror jag att vi ska sovahemma hos mig om inte så sover vi nog i stan hos någon efter som alla typ bor i stan förutom jag som bor ute på landet ! så det ska bli skit kul !

en bild på på några i familjen , hitta på ammis blogg ! inte så fin menmen  !
måste gå och städa rummet nu. ska ha nått möte här hemma ikväll ! puss/ J

du är ...

hej älskling jag börjar med att säga tack. du är mitt ljus över dagen du är mitt lugn varje natt. du är min livsglädje du är min medicin, du är min och jag är din du är hela mitt fucking liv. du är en ängel ena halvan av min kropp, du är den bästa killen som jag någonsin kunnat fått. du är den jag alltid önskat att jag har haft , du är min styrka du är mitt levande du ger mig inre kraft. du är ... och jag är bara julia <3

är trött

Har du sagt jag älskar dig till en kille den här veckan och verkligen menat det? jaa! <3
Har du velat ta självmord? nej
Kan du lita på ngn? Jaa, en viss
Har mer än 5 bh:ar: ja
Älskar killar som har magrutor: JA!
Har haft trekant: nej
Går inte ut utan smink: jodå ibland
Har haft sex på en offentlig toalett: neej
Strippat inför en folksamling: eh nej !
Älskar att shoppa underkläder: självklart
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: nej
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: nej
Du älskar att prata om killar: absolut :)
Har dåligt självförtroende: jaa ! 
Älskar att få uppmärksamhet: berorpå
Romantiska filmer är det bästa man kan se: nej , men ibland :)
Du har haft sex med mer än 100 olika killar: nej
Du bär alltid läppglans: ibland!
Du har provat droger: nej, aldrig !
DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: JA!

filmkväll

tjenare ! kom precis hem. har varit hos moa och tittat på film. började kvällen me ebba, alva , fanny , björn ocg gustav. vi var ute ett litet tag . ebba , alva coh fanny drog vid halv tio och då gick vi andra hem till mig i typ fem min , för att sen gå och möta moa och hennes kusiner. vi var ute ett tag sen gick vi hem till moa och tittade på film. mysigt ! :) nu ska jag snart slagga , för ska upp skit tidigt imorron. puss !

fredag

hejsan ! håller på att städa mitt rum och lyssnar på den här braiga låten. ska åka och dansa snart , mjin syrra ska ha tjej middag ikväll så jag måste städa mitt rum. men jag får ju inte vara hemma så jag ska spendera min kväll men ebba , alva och fanny. ska bli jätte kul. imorron ska jag dansa på dansmse'et. så imorron blir det nog inte så mycket bloggande. ska kanske vara me linnea på kvällen . asså vet ni ? linnea ska börja i min dansgrupp! :)
 
en riktigt bra städlåt :) puss !

syskon kärlek

vi bråkar hela tiden ! men vi är ända dom bästa syrrorna i världen !






det är nog bara syskon kärlek!

god natt

Vet du vad din dotter hela tiden gör?
Och hur mycket skitsnack hon hör?
Vet du överhuvudtaget hur hon mår?
Och varifrån hon får alla sår?
Vet du någonting om din dotters liv?
Och hur hon kämpar för att ta ett kliv?
Vet du att hon har ett krossat hjärta?
Och att hon alltid utsätts för smärta?
Vet du hur jobbig hennes kamp att överleva är?
Och hur många hemska hemligheter hon bär?
Vet du vart hon har gömt alla rakblad?
Och att hennes utsida bara spelar glad?
Vet du att hon skär sig varje natt?
Och gråter tills hon är alldeles matt?
Vet du att hon älskar en pojke som bara sårar?
Och att ingen vill torka upp hennes tårar?
Vet du att hon inga vänner har?
Och att hon inte längre har oskulden kvar?
Vet du att hon super sig full på varje fest?
Och hon är den man utnyttjar bäst?
Vet du att alla för din dotter bara ljuger?
Och att ingen tycker att hon duger?
Vet du hur stor hennes sorg är?
Och att ingen har henne kär?
Vet du att alla skrattar när hon går förbi?
Och att hon aldrig älskad kommer bli?
Vet du att hennes liv endast består av nitlotter?
Förresten känner du överhuvudtaget din egna dotter?

matakuten nästa

hejsan ! kom hem från skolan nu ! ska åka och dansa. juste vi har läxa tills idag på jazzen, har inte börjat än ! men men, jag kommer på något i sista sekund. asså jag är så jävla hungrig nu på dagarna. min skolan måste fan vara med i matakuten. man får ingen mat , eller jo , den mat som var förra veckan. idag skulle vi få fiskpinnar och det är helt okej , men istället fick vi nån annan äcklig mat. och förra veckan frågade vi våran mat tant va det blev för mat , hon ba det blir pannkakor , så alla kutade till maten och när man kommer så ser man fisk pinnar utan potatis och sås , sen kommer några brända potatis bullar , sen nr ja precis ska gå så kommer det kalla köttbullar , det är ju gått men bara om man har något till , men det fanns det ju inte, så det blev ingen mat den dagen. jaa , men det kanske inte är lika äcklig mat som i andra skolan , där dom får djur i maten ! måste gå nu >! puss !

snart kommer dom

tjenare !  snart kommer felicia och linnea , har nt träffat dom på år o dar ! det ska bli skit kul . har nt gjort något idag , diskat men det gör jag inte firvilligt , utan det var min mamma som sa åt mig att göra det föpr dom andra skulle till stan , jag vaknade imorse kvart i tio av att min syrra va i mitt rum och tappade något i golvet. nä jag kom ut så står alla där på klädda och ska åka till stan , så ja fick var hemma sjlv hela dagen , skit tråkigt. sen ar jag städat mitt rum som jag lovade min mamma , och sen har jag pluggat som minmamma sa till ig att göra till matte provte , haha , nu känns det som om jag bara lyder imn mamma men jag hade fakstigt pluggat och städat utan att hon sa till mig men disktat ahde ju inte varit det första jag tänkt på ! nu måste jag plugga innan dom kommer , hihi dom kommer typ om tio min , så jag hinner typ ta fram böckerna sen kommer dom, men om jag skyndar mig så kanske jag hinner räkna något tal , aja tråkigt att veta ! kollade på idol igår , jag tycket helt klart att anna ska vinna hela skiten ! det här va hon igår !

 puss !

fredag kväll

hejsan ! jag mår illa som fan. har smällt imig en skit stor bit kladdkaka som jag bakade igår åt min pappa , jag vet att jag har sockerföbud men när det blir en bit över och en klick grädde kvar kan man ju inte bara sitta och titta på det , så jag var tvungen att ta ! annars har jag varit i skolan och dansat !

asså idag har den lektionen som jag har längtat efter hela terminen kommit ! gissa ? sex och samlevnad ! hihi , skoja ! jag övertalade min lärare att vi skulle ha det idag på NO. vi satte oss i en ring på golvet sen sa han , aa jag hade tänkt att vi skulle göra ett litet lab grej, men så kom julia fram och sa att hon ville ha sex och samlevnad. hahah , hölkl på att döö. alla ba tittade på mig och skrattade , jag blev helt röd. hihi, axel och jag har pratat om det hela terminen , och när vi äntligen får ha det så är han inte där ! haha , han missa något ! hihi skojja ! men så sa min lärare , ja ni kankse kommer bli lite besvikna på den här lektionen för jag kommer inte berätta hur man gör , och då skrek ja faaaaaaaaaaaannn , men jag skojade , han ba vi ska prata om nån ''tjej'' i klassen... aja behöver inte berätt allt , är inte så kul för er ! men det var skit kul iaf ! efter skolan så stannade jag kvar ett tag (som vanligt), men björta , patrik , ebba , alva och fanny. vet inte riktigt va vi gjorde , sen kom linus . vi typ va inne i kapprum. sen när jag kom hem va min syrra sur som sagt. nu måste jag gå och duscha.

såg den här på jelas blogg (jelles.blogg.se) och såg att nattis lille syster är med , hon rä så söt , spola till slutet , hon är en rosa ängel !
 

puss !

kan inte röra henne

hje , hinner nt berätta om dagen , ska åka och dansa snart. men jag måste bara säga att ni vill inte ha en sån syrra som jag har ! när hon blir sur , finns det inget som kan göra henne glad. asså hon sitter och pratar min linus i telefon , och är as sur. och jag måste sitta mitt emot henne och lyssna ! man kan int e röra henne. bloggar mer sen ! puss

panta flaskor

hejsan ! kom precis hem. vi har varit och pantat flaskor , eller vi har frågat efter pantflaskor som vi sen ska panta till våran klass resa i nian ! det var inte så många , me jag och elsa w samliade in mest :) eller föresten så kom jag inte hem från de , det var klar för en timme en och en halv halv timme sen. jag har stått och pratat med björn och oscar , men jag var tvungen att gå hem och baka till min pappa tills imorron , han ska typ håll i fikat på nått möte , tråkig ! sen måste jag göra matte läxan tills imorron , men alla säger att den är as lätt så det är den nog , jag tror att det var bra att jag gick så fick björn vara lite själv , eller helt själv va han ju inte , han hade en med sej , men det spelar ingen roll ! annars så har jag inte gjort så jätte mycket , varit med alva ! berättar imorgon va vi gjorde hinner inte nu ! ska pligga till matte provet också ! puss och god natt för det blir inga fler inlägg ikväll !

tisdag

tjenare ! ifdag har jag tillbringat dagen i skolan :( händer inte så mycket där ! eller kanske lite , men det är inget viktigt som ni behöver veta ! det var så jävla kul idag på gympan! vi skulle göra lite oklika saker , men det blev bara en grej för våran klass ville köra det om och om igen ! datch ball (STAVNING?) vårat lag SÖG ! ebba, alva och fanny var i samma lag , men det var skit kul ända ! vi körde sex gånger tror jag , och jaa , vi förlorade ... måste tänka , sex gånger ! hihi , där hör du ju att vi sög ! så det blev en bög hög efetr sista gången för att vi förlorade alla gånger , men det gjorde inget för vi hade skit kul ! jag och elsa åkte typ alltid bland dom första men vi stog och sjöng till värsta schlagen som åran gympa lärare satte på ! moa sjöng också som fan , men hon typ sjöng och spelade samtidigt för hon var kvar så jävla länge ! asså jag hade ingen röst kvar ! vi skrek verkligen ! juste imorgon ska jag be om fem kronor av en person , för jag fick alva att börja gråta ! hihi , har det filmat tom . nu ska jag gå och duscha, sen ska jag plugg och titta på marit vern en främmande fågel eller va den nu heter ! puss / j

god natt!

God natt alle sammans ! eller jag ska ite gå och sova men jag och ebba ska sätta på någon film! kvällen slutade hemma hos ebba ! hade ingen aning om vad jag skulle göra u på kvällen. mina föäldrar skulle bort och jag ville inte sitta ensam hemma och ruttna hela kvällen , men i sånna lägen är dt bra att ha kompisar att vara med ! i det här fallet ebba ! dom hade gäster , oscar i våran klass familj va här. vi har kollat på lilla melodifestivalen , där några ab mina kompisar va me och dansade ! nu ska vi kola på film ! god natt än en gång !

föräldrarmiddag!

tjenare ! nu har jag precis kommit hem från föräldrarmiddagen som min syrras klass ! dt var as kul ! i börjar körde jag , elsa w , felix , patrik och simon j kurragömma (stavning?) i korridåren och i klassrummen , as kul ! maten va as god , tacos. och efterrättten var kladdkaka :) under middagen körde alla tjejerna i klassen en dans oms dom hade gjort , hihi ! sing star va as kul , jag och elsa körde tillsammans hela tiden ! min mamma var inte bäst om man säger så , hihi ! men dt var as kul , jag trodde inte att jag skulle våga men dt var inte så farligt ! vi vann ingeting på lotteriet , men vaktmästaren krister vann jätte många ggr ! han hade tur ! nu ska jag gå och kolla på tv ! god natt !

skolfoto!

Shiiiit , idag fick vi våra skolfoton ! jag blev as ful ! men jag lovade ju att lägga in bilder , och ja håller vad jag lovar ! Men jag varnar för att jag ät as ful !

jaa , ni ser ju själva !


dt är as suddit , men det är bra , för jag ser för jävlag ut ! men man ser att jag ser gravid ut ! eller hur ? höll på att dö när jag såg dt ! har ringat in mig om mina bästa vänner ! övre raden från vänster: jag , fanny nedre raden från vänster: alva , ebba !

mat krig!

Hejsan ! idag har jag vetit i skolan ! dt var nt så jätte kul , men dt var en skön dag ! på svaenskan hade vi inte svenska , utan en i våran klass pappa var där och pratade om något. dt var helt okej ! senhade vi typ matte och mentorstid och sista lektionen hade vi NO dt var en ganske skön lektion för jag gick typ runt i klassrummet hela tiden ! Efetre skolan följde jag med ebba hem ! och hennes mamma hade köpt hem fika , dt var as gått!

och vet ni vad dagens höjdpunkt var ? i skolan bestämde jag , ebba och några killar att vi skulle ha mat krig ! så jag och ebba drog he och hämta ägg och ruttna äpplen och vattenpistoler och kom till skogen där som stod med nån jävla smörja gjord av gröt tomat ägg och allt ! så då vart det krig , jag fick ett helt ägg i håret , så jävla snuskit ! så ag gick hem och duschade för jag kan ju inte komma och lukta ägg ikväll när jag ska på föräldrar middag !

haha , jag och ebba färdiga för krig ! puss!

om mig!

DITT LIV
vad heter du? julia
mellannamn då? priviat !
vart bor du? Rönninge
trivs du där? Ja, det funkar !
brukar du läsa horoskop? hah, aldrig !
har du körkort? nej !
äger du några converseskor? ja
favoritdjur? typ hund ?
vad spenderar du dina pengar på? kläder , smink och smycken
antal kuddar i sängen? vet nt ?
kan du baka bullar? bäst på baka ! 
bläck eller blyerts? Blyerts
mc donald's eller burger king? donken <3
är du allergisk mot något? nepp
äger du ett busskort? jaa , såklart !
dricker du blå, grön eller röd mjölk? blå
vad åt du till frukost? typ macka
hur ser du ut idag? ett par jeanse och ett linne och en kofta över och uppsläppt hår och mascara.
har du haft sex idag? haha , nej då,
vad såg du senast på tv? Idol
hur svarar du i mobilen? Hallå !
vem ringde dig senast? haha linnea !
vad sa den som ringde?  hemlis !
antal timmar sömn inatt? ca 8-9
sov du ensam? jaa !

SENASTE PERSON SOM

sov i din säng: jaa !
såg dig gråta: vet nt !
fick dig att gråta: bästa vän
du gick på bio med: linnea
du gick på stan med: min syster
skällde på dig: typ mamma ,

HAR DU NÅGONSIN
sagt "jag älskar dig" och menat det? jag menar dt alltid !
bråkat med ditt husdjur? eh , nej !
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? neej !

SAKER
tar du droger? nej ?
vem är din bästa vän? Felicia Eklund
vad är du mest rädd för? att mina mest älskade ska fösvinna
vart vill du gifta dig? vet nt !
vad hatar du verkligen? mycket !
har du varit kär? ja , dt har väll alla ?
kör du? nej ?
har du ett jobb? nej !
gillar du att ha folk omkring dig? beror på !

DE SENASTE 48 TIMMARNA
gråtit? Nej
köpt någonting? Ja 
varit sjuk? nej
sagt "jag älskar dig? Ja , många ggr !
velat säga till några att du älskar dem? Ja
träffat nån ny person? nej
saknat någon? sanar alltid någon !
kramat någon? Ja
kysst någon? kanske de !

jag <3 syster

nu är jag och min syster på flumm humör ! vi har precis gjort en video ! min syrra ser ut som ett spöke , men jag lovar det är en ansiksmask (stavning?)
 
puss !
 

länge sen

hejsan. jah har inte bloggat sen i måndags :O  men hinner nt blogga så mycket för skolan och dansen går ju först. men idag har jag ingen dans , men ska plugga lite :( har spanska prov nästa vecka :S men jag kna det nästan , NOT ! I måndas hade vi som sagt studie dag. var tvungen att åka t doktorn och kolla på mitt sår , får äta pencelin (stavning?) jag åkte in tidigare t dansen för att möta några kompisar , som skulle möta några andra kompisar. har aldrig träffat sp gulliga killar. dom går i fyran och vi var i deras skola och knackade på deras vaktmstares dörr ! fy fan va kul det va , han blev typ as arg , men vi brydde oss inte. på tisdagen hände det dt nt så mkt. skämde ut mig vid maten som fan ! behöver nt säga dt nu , men dt var skit pinsamt. onsdagen va min hat dag ! skoljoggen ! två varv runt spåret i spöregn. höll på att dö , när jag var klar efter 37 min frö dt va så jäkla kallt ! men jag gick hem och tog en varm dusch för att sen åka in och dansa !

idag (torsdag) har dt nt hänt alls mycket. har varit i skolan. maten smakar baaaaaaaaaajjs ! jag skojjar nt. dt var tom en som gick fram och sa dt ! sen hade vi typ en rolig lektion , mjatten. men vi hade några sammarbetsövningar istället. tjejerna vann typ hela tiden ! nu ska jag gå och duscha och plugga. har lovat mamma att städa mitt rum idag , pallar nt ! fy fan va gott me kladdkaka , blev så sugen när ja fick prosmaka smeten som min syrra och hennes kompis har gjort till imorgon ! dom ska ha nån föräldrar middag , då jag ska komma ! puss på er älsklingar !

RSS 2.0