Lördag kväll!

Förlåt, hann inte skriva igår. Dom gick hem två ungefär och jag var så jävla trött, jag vet inte varför? Precis när dom kom så skulle vi äta förrätt, det var inte alls gått, men vi skulle ju äta nästan precis efter så det gjorde inget. Efter maten så körde vik lite fotboll, jag och linnea mot amanda och linda, dom vann, men båda dom går på fotboll, elr har gått på fotboll. Man vart as varm så jag och linnea ville bada efter, sen började vi skvätta på på dom så dom vart så blöta att dom hoppade i. Det var as kul. Sen kollade vi lite på TV och sånt. Sen gick vi ut med soppsäckar på huvudet för att folk inte skulle veta vem det  var. Det stank så jäkla mycket i säcken. Sen gick vi in och kollade på ebba och didrik. Det är en av mina favorit filmer, så jäkla bra (a)


 Så här såg vi ut när vi skulle gå ut och busplinga! Så man såg inte vem det var!
(Från vänster amnda, linda, julia, linnea)
PUSS!

Lördag!

Hejsan! Nu sitter jag och Johan och spelar något spel på internet. Han är 7 år tror jag, det är min granne. Har precis städat klart mitt rum. Det var så äkligt. Men jag tror att jag ska hjälpa till lite till med städningen i vårat hus för i kväll får vi gäster. Linnea och hennes familj. Det ska bli jätte kul. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, vi kanske går till någon av mina kompisar. Elr så är vi bara hemma. Vi får se hur det blir. Vi ska iaf äta hemma! Jag skriver kanske lite senare när Linnea har kommit, nu måste jag gå och spela med Johan har jag lovat. PUSS ovh KRAM!

Kubb, jordgubbar med glass!

Gud va mysigt, jag och min brorsa mot mamma och papp i kubb. Amanda är hos en kompis och carro är i Grekland, så det var bara vi kvar. Jag och micke vann iaf en gång, och då var vi verkligen bäst. Nu sitter vi inne i vardagsrummet och äter jordgubbar med glass, och vi ska typ kolla på film, men asså jag är skit trött efter igår, så jag kommer att somna direkt. Men jag tror att jag orkar se en film. Eller så ska vi spela något spel. Jag skriver nog inget mer inlägg för ikväll. PUSS


Vill ha!

Jag kollar på lite bilder, och det skulle inte sitta helt fel om man fick något av det här:
 


Fredag

Heej! Kanske ska börja med att berätta om gårdagen (kvällen) då ebba och alva sov hos mig! När dom kom så åkte vi typ direkt ner till filmkedjan och köpte godis, vi skulle hyra Beck men vi hade en hemma som ingen av oss hade sett. Beck Hämndens pris. Den var helt okej. Efter det så ville amanda göra iordning oss så hon sminkade och gjorde frisyrer på oss. Men hon kanske skulle ha kunnat göra det idag för vi var typ tvungna att tvätta bort det direkt. Men det var kul. Sen gick vi ner i amandas rum för att vi inte skulle låta så mycket för mamma och pappa skulle sova för dom skulle upp och jobba. Klockan var väll 12. Sen satt vi där nere och vi skulle sova hos amanda, fråga mig inte varför? Fyra i amandas säng. Dey var så jävla varmt och trångt, så vi kunde typ inte sova. Men vi låg typ och pratade i fyra timmar. Amanda och alva satt typ och bråkade om Tom i Tokio Hotel, och jag och ebba satt bara där och lyssnade, men sen tror amanda, ebba och alva en grej om mig som inte är sant. Men dolm vägrar att ge sig. Aja, sak samma för jag vet ju att det inte är så! men sen skulle vi typ släcka för amanda skulle till tandläkaren dagen efter. Men jag tror faktist att ingen somnade för det gick inte. Jag låg typ vaken en och en halv timme till typ! Asså det var så jäkla varmt!

Idag har jag verit med ebba och alva. Vi har inte gjort så mycket för vi sov typ bort halva dagen frö vi somnade så sent på morgonen. Men det gjorde inget, jag är skit trött nu så jag kommer typ somna direkt ikväll. Men det är ju ganska skönt, för imorgon ska vi ha gäster. Linnea och hennes familj så jag tror att hon sover här då, då kan jag ju inte vara så trött. Iaf när vi gick upp så gjorde vi lite frulle och sen gick vi typ ut en liten prommenix i 10 min, haha! Resten av dagen har vi badat sen var dom tvungna att gå hem. Men jag tror att jag ska träffa dom nägon till gång i veckan, för efter vecka 27 kommer vi typ inte kunna träffa varandra på hela sommaren för vi åker bort olika veckor. Så man måste ju passa på när man kan. Nu ska jag städa mitt rum lite till, så jag kanske skriver lite senare ikväll. PUSS!

Torsdag!

Tjenare! Idag har jag varit med ebba och alva! När dom kom så badade vi, sen vart vi sugna på en glass så vi gick ner till bamses och köpte lite godis också. Vi var typ borta i en halv timme. Sen gjorde vi inte så mycket mer, för dom skulle hem och jaf skulle äta, men nu måste jag städa mitt rum säger mamma för ebba och alva kommer snart dom ska slagga här. Vi ska typ kolla på film, Beck blir det nog. Asså nu låter det som om jag är västa beck fans, men jag tycker att dom är bra.

Här är en bild på mig ebba och alva för typ ett halv år sen.

PUSS och KRAM!

Kväll!

Tja! Nu har precis kommit hem från ebba och alva. Jag har varit där en liten stund på kvällen, men vi ska ses imorgon. Nu ska jag och min syrra kolla på High School Musical, fråga mig inte hur många gr jag har sett den. Men den är as bra. Jag är ganska trött, men det ska bli mysigt att kolla på film med henne, det händer inte så ofta, men när det väl händer så är det kul. GODNATT!

Onsdag

Tjenare! Nu ska jag och linnea åka till vällingby och handla lite saker. Det ska bli jätte mysigt för jag har aldrig varit där.
Har precis ätit frukost, vaknade halv tolv kanske, (jag har vaknat senast varje dag när jag var ute med båten, det var nästan synd om linnea för när jag vaknade så satt hon och läste varje morgon och hon var typ skit hungrig) Nu ska jag sminka mig och låna lite kläder av linnea för jag har typ inga. Igår så kollade vi på Beck , skarpt läge. Den var skit bra. Jag skriver senare. PUSS

Hemma igen!

Heej allihoppa! Nu är jag hemma igen. Jag har ju varit ute med linneas båt över midsommar. Det var skit kul. Vi åkte tidigt på morgonen, midsommar. Och så var vi framme vid lunch tid så vi åt lite lunch, smarrit varf det. Linnea har en gummi jolle som vi var ute på jätte mycket, typ tio gr om dan :) Det var typ 15 grader i vattnet men linnea ville bada ändå. Så vi blåste upp en badring, så åkte vi ring bakom den. Dwet var skit kul men vi ramlade av hela tiden, och så hörde man när luften sakta gick ut frö det var ett hål i den. Men annars så var detg jätte kul. Jag och linnea spelade korv hälften av resan kändes det som, vi spelade hela tiden typ. Vi spelade med linneas pappa också, jag vann första gången, och jag hade aldrig spelat det förut, linneas pappa vann andra gången och linnea vann tredje gången, så det vart jämt.

Sen har vi typ fiskat tre gr men vi fick typ ingen fisk, elr det nappade några gr men fisken åkte av, men sen är jag typ den sämsta i världen på att fiska så det kanske var därför. Men linneas pappa fick några fiskar men han slängde i den igen för dom var inget att ha.
Vi hade ganska tur med vädret, men det var skit konstigt för på morgonen var det oftast sol men en halvtimme efter så spöregnade det, och sen vart dt sol igen och så höll det på så. Jag och linnea låg och sola sista dagen i tio min sen började det att regna.

Sista kvällen så gick vi ut på en restaurang, det var jätte gott, pannkaka, det är min favorit mat. Jag har alltid älskat det. Medans dom andra tar fisk, biff och sånt har jag alltid tagit pannkaka när man är ute och äter om det finns så klart.
Här är några bilder fran midsommar, och dom andra dagarna. Jag har verkligen haft det bra. Sen hade vi ett litet träningspass med linneas pappa, det var skit jobbigt, men det ska jag göra mycket i sommar så man får en fin kropp.

   

PUSS

Midsommar 08

Asså midsommaren 08 kommer att bli sjukt rolig, som sagt kommer jag att åka ut med linnea och hennes familj, men jag kommer att sakna alla som jag skulle ha firat med hemma. För vi har firat midsommar tillsammans varje år, förutom förra året då vi var på Ornö det är ett av våra kompisars landställe. Det var också jätte mysigt. Här är några bilder från midsommar 07:
    
Här är några bilder från fem-kampen, vi vann varenda tävling, vi ägde!

   
Senare på kvällen tog vi massor av fotton, här är några av dom.
Ha det så bra över midsommar!

PUSS<3




Pizza på Felino

Faan vaa gott det var med en pizza från felino. Jag och min syrra beställde en pizza medans mamma och pappa var och handlade. men nu har amanda gått, så jag är ensam hemma. Asså jag har inte gjort någonting typ på hela dan, bara varit hemma och suttit vid datan och kollat på TV och så har jag packat. Fast är inte riktigt klar ännu. Men jag har ingeting att göra ikväll. Aja, jag får väll ladda inför morgondagen, det ska bli skit kul att åka båt med min kära bästis Linnea och hennes familj. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, men nån

 gång nästa vecka. Nu måste jag gå pch duscha, så jag skriver lite senare tror jag.
 
PUSS


Torsdag morgon

Tjenare! Har typ precis vaknat. Ska äta lite frukost nu. Ska packa lite sen  också. För imorgon åker jag ut med linneas bååt över midsommar. Björn blev jätte besviken när jag sa att jag inte skulle vara hemma. Men då sa jag att jag kommer nog nästa år och på dan får han väll vara med min syrra och hennes kompis. Nu sak jag och mamma kolla på filmen som hon spelade in igår när hon var och kollade. Medans pappa kollade på fotboll. Fan, Sverige förlorage. Nu rök dom. Pappa sa till mig att han ångrade att han inte kom och tittade på mig isället. Han var skit förbannad. Och det är två i Bounce som var lite irriterade på att det var after camp just den dagen för dom ville se på fotbollen. Men det var inget att se. Skriver senare: PUSS

Onsdag

Hej:) Idag var det sista dagen på Bounce lägret. Först hade vi två danslektioner. Sen så väntade vi där till kl 8 för då var det after camp. Då kommer allas föräldrar och typ kusiner och kompisar om man vill och kollar på varje grupp, på alla danser som man har lärt sig. Det jätte kul. Det gick ganska bra för mig. Sen sa vi he j då till alla, när vi sa hej då till Alia så sa hon att hon inte ville att vi skulle stanna. Här är en bild på henne som jag och linnea tog, så jävla söt. Vi ba får vi ta ett fotto på dig , hon ba okej och så satte hon sig så här.

Precis innan vi skulle gå så sa hon till lina: Lina kan du göra mig en tjänst? kan inte du skjutsa hem mig för jag har ingen bil, men det gulligaste var när vi skulle säga hej då en sista gång så började hon gråta! Jag fick panik!
PUSS

Tisadag

Tjenare sötisar! I kväll har det varit glirrkväll på Bounce lägret. Men som vanligt så mmåste man ju gå hem tidagast av alla, för att man sak hem och sova. Men va fan, dom andra måste ju också hem och sova. Men dom får ju vara kvar. Typist föräldrar. Aja, det är ju inte hela världen. Men på dagen var det kul att dansa. Men efter våra danslektioner så var vi tvungna att vara där i fem timmar för att vi skulle vara med på grillkvällen. När vi kom hem till linnea tog vi oss en snabb dusch. Men nu måste vi gå och sova. PUSS

Måndag

Hej kompisar:) Idag har jag varit på Bounce läger, vi hade två lektioner som vanligt. I pausen var vi med Alia. Hon är ju bara för söt (a) När vi kom hem så hade pappa låvat att han skulle bada med oss. Och alltid när jag badar med pappa så leker vi en lek. Haha, den är as rolig, men pappa äger mig alltid, och han ägde nu när linnea var med också. Men det är kul iaf. Nu ska vi se på Guldkompassen. Det är många som säger attb den är bra, så det får man väll hoppas.
 
Här är en bil på Alia, asså jag känner ingen sötare!

PUSS

Söndag

Tjenare:) Idag har jag varit på Bounce läger. Det var skit kul. Nästan ännu roligare än igår. I pausen så låg jag och linnea under trappan och sa muu till alla som gick förbi. Men man såg inte linnea, man såg bara mig. Och det var linnea som sa det! Så det var dåligt. Idag såg vi inte Alia på hela dan. (en av lärarens dotter, hen är typ det sötaste barnet som finns, och hon säger alltid förlåt, ursäkta och är jätte väl uppfostard). Efter dansen åkte vi hem till linnea, på väg hem så tog vi en Red Bull:) PUSS

Lördag

Hej:) idag har jag varit på Bounce läger, det var skit kul. Vi hade först en lektion ´sen hade vi paus, då var vi med en tjej som heter Alia (en i Bounce dotter) hade vi en till dans lektion. Det var ganska svårt. När vi kom hem så hade min moster kommit och hennes kille och hans dotter. Vi kollade på Sverige matchen. Sverige forlorade tyvär, men det går bättre på onsdag. Hinner inte skriva mer, för imorgon så sak jag gå upp kl 8.
PUSS

Zeta

NU har jag, mamma och linnea kommit hem från Zeta. Det var inte alls kul, maten var okej. Men jag vet inte varför vi åkte med dit från första början. Iaf imorgon börjar Bounce lägret. Det ska bli skit kul. Men nu måste jag gå, för jag och linnea ska bada. Här är en bild på linnea när vi väntar på mammorna.

 PUSS

Beck

Nu har vi kollat klart på beck, det tysta skriket. Den var jätte bra, men jag visste inte om jag hade sett den innan vi kollade, men det hade jag. men det gjorde inget för jag hade typ glömt allt, men det var vissa snuttar som jag kom ihåg. Den handlade om några tjejer som blir påkörda av ett tåg. HUR? Det säger jag inte för det ska bli lite spännande för dom som inte har sett den. Och så är det en gubbe som kallar sig Nadja på nätet, och lurar tjejer att hon känner en fotograf som är jätte bra på att fotta. Han har bla pratat med Moa, en av dom tjejerna som blev överkörda. Han pratade med henne samma dag som hon blev överkörd. Så poliserna tro att det kan ha lite med han att göra. Mer kan jag inte berätta, men det jag kan säga är att den var jätte bra. PUSS

Torsdag

Tjenare!
Idag har jag varit med linnea, fast det var både linnea och felicia som sov här men felicia var tvungen att åka halv nio tåget så hon var jag inte med så mycket idag kan man ju säga. När hon hade gått så somnade vi om till elva, men sen somnade vi om igen så då sov vi typ till halv ett och då hade linnea varit vaken ett tag så hon ville gå upp och äta frulle, så jag var tvungen att följa med. Efter frukosten så badade vi ett litet tag, sen gick vi och kollade på high school musical typ 10 gr för den gick om och om igen. Så man börjar tröttna nu. Till middag fick vi korvstråganoff, dt var helt okej (a) Nu på kvällen sak vi kolla på Beck. Så jag kanske skriver lite senare.

Här är min favorit scen från High School Musical 2!
PUSS

Onsdag

Tjenare!
Idag har jag verit med ebba och alva, men vid fyra kom fanny, för hon har fotbollsläger den här veckan och slutar tre varje dag. Asså vi har inte gjort så mycket, vi har typ setat vid datan hela dan. Och pratatg med mina kompisar, och dom typ skämmer ut mig(A) Nej, men dom skriver lite konstiga saker. Men det är skit kul. Sen har vi typ kollat på massa saker på youtube, bla förra sommaren när jag, amanda, daniela och Felcia spelade in en film. Hipp Hipp Hejaklacken. Den är  så jävla rolig. Det var så jävla pinsamt att spela in den, för vi var inne i mat butiker och hatt butiker mm. Men det var skit kul. Nu sak jag typ inte göra så mycket, ska ringa linnea tror jag, så jag har någonting att göra imorgon. 
 
Skriver kanske mer sen(a) PUSS

Filmkväll

God morgon!
Har precis vaknat, och  jag tänkte skriva om gårdagen när jag var hemma hos ebba och alva och kollade på film. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men det var den dårligaste filmen som jag har sett i hela mitt liv. Det var två personer me i hela filmen, och den var så långtråkig så man dog typ. Jag coh ebba ville stänga av men alva ville fortsätta att se, så vi såg klart den. Efter filmen så åkte jagb hem och kollade på fotbolls matchen. Sverige vann med 2-0 :D SEn gjorde jag inte så mycket mer, nu ska jag gå och ringa ebba och alva, och se när dom kjommer. Skriver mer sen(A) Puss:)

Tisdag

Hej! Idag har jag varit med ebba och alva. Jag vaknade kl 8 för att mamma gick upp då och så kunde jag inte somna om, så jag satte mig vid datan. Jag väckte min syrra nio för vi skulle kolla på hej hej sommar elr va fan det heter. Men typ ingen av oss kollade. Amanda kollade på ett program och jag kollade inte på nåt (a) Vi bestämde igår att vi skulle gå upp och kolla vad det var för program, men det var typ inget som var bra. Så det var ju lite onödigt. Sen dick vi typ och spelade fotboll, och ebba och alva kom kl halv ett typ. Då kollade vi på några Tokio Hotel grejjer på datan. Sen gick vi ut och spelade fotboll i en timme typ. Det var skit kul. Vi körde klockan, och så passade vi till varandra, men så helt plötsligt går ebba och alva åt sidan och kollar på någonting, dom säger till oss att vi ska kolla. När vi kommer så står det en man elr kvinna med en plastpåse runt huvudet och med jätte kkonstiga kläder. Han gick och tog post från Vasterssons brevlåda, så det kan ha varit någon där ifrån. Fan va vi garva. När vi gick in så kollade vi på en film, efeter det så var dom tvungna att gå hem, men jaqg ska kanske till dom senare. Så jag måste göra iordning mig! PUSS

Stora elevshowen

Nu har bilderna kommit im från elev showen :D Här är några.

     

Måndag

Tjenare!
Idag har jag varit med ebba ocg alva. Dom sov  här inatt. Igår så kollade vi på sandor / ida. Sen låg vi och pratade till typ ett, sen hade vi inte så mycket att prata om för vi var så trötta. På morgonen så väckte ebba oss halv elvea frö vi fick inte sova längre tyckte hon, det var nog lite för att hon inte orkade vänta längre :D Vi åt typ lite frulle sen gick vi ner till bamses och köpte klass, när vi kom hem villa amanda att vi skulle kolla på film med henne, så vi kollade på Heartbreak Hotel. Den är skit rolig. Sen gjorde amanda pannkakor till oss (a) Efter det så hjälpte vi amnda att sätta upp några affisher på Tokio Hotel i sitt rum. Sen var dom typ tvungna att åka hem. Fast när jag hade ätit så kom ebba igen. Men innan maten så spelade jag och amanda fotboll. Det var as kul. När ebba kom så badade vi sen hann vi inte göra så mycket för hon skulle hem. Efter det så gjorde jag inte så mycket, kollade på TV typ. Men nu måste jag sova. PUSS

Utö

Fredag:
Gud vad härligt det har varit i helgen. Jag, Amanda och mamma fick följa med felicia och danielas båt, fredag till lördag. Vi åkte till utö. Det är ett ställe där det finns jätte mycket båtar, och där man övernattar. Vi startade kl tre typ och kom fram typ 6, och så åt vi mat kl halv sju. Grillad kyckling men potatis sallad (a) Vi somnade typ tolv, men innan det så spelade vi in en skit rolig film, kommer att lägga ut den nån gång. Vi har sån jävla kul humor (a)

 

Löradg:
Vi vaknade kl 9 typ, för att amanda skulle hinna hem till hennes fotbolls match. Men vi typ låg i sängen när patrik körde, det var as skönt :D När amanda och mamma åkte hem så var jag kvar för jag skulle sova där en natt till med moa och kyra. Vi åkte hem till felicia och där mötte vi moa. Sedan åkte vi ut med båten till några klippor och åt mat. Mysigt (a) Sen åkte vi och hämtade kyra för hon hade varit någonstans så hon kom senare.Vi åkte typ inget mer på den dan. Men jag, felicia kyra och moa skulle sova på båten, så vi var kvar där nera och låg och pratade till typ ett, sen var alla ganska trötta så vi typ somnade direkt.

Söndag:
Vi vaknade halv tio typ för att det varf så jävla varm i båten, det gick knappt att va där, men där jag sov så var det minst sol, så det var ganska bra (a) Sen åkte vi hem till Felcia och var där i typ en timme sen åkte jag hem, och nu ska ebba och alva komma hit och vi ska typ kolla på film :D
PUSS

Skolavslutning 5/6

Hej! Idag var det skolavslutning. Vi samlades kl 8.10 och så var det lite sång och prat, sen gick man in sina klassrum och där pratade våra lärare lite. Det var inte så jätte kul. Sen gick vi hem och Felicia och fanny kom till mig ocxh vi åkte ner till mormor, det gör vi varje skolavslutning. När vi kom dit så åt vi lunch. Sen fikade vi, jag fanny felicia och carro spelade kubb jag och fanny vann båda gångerna :) Sen spelade jag amanda fanny och felicia fotboll. Där vart det lika, fast det betyder att jag och felicia är väldigt bra på fotboll för både amanda och fanny spelar fotboll. Sen gick jag och felicia och fanny hem till mig och badade. Det var skit varmt :) På kvällen åkte felicia hem och fanny sov hos mig. Vi hade jätte mysigt, eller vi låg och kollade på film.


Felicia och fanny på väg hem!

På skolgården!


Hemma hos mormor!

4 juni, min fördelse dag

Heej! Idag är det min födelsedag, 13 bast. Men jag tillbringade min dag i skolan... Eller vi städade typ halva dan för att efter lunch så cyklade vi hem till Maria, så jäkla fint hus hon bodde i.
Vi skulle göra egna tårtor... Det var skit kul, man blev indelade i fem olika lag, killag och tjejlag. Och sen fick man ta olika ingridienser, och göra en egen tårta. Sen skulle våra lärare (wonne, maria) välja ut en tårta som var snyggast och den som smakade godast. Fast alla vann, för dom vuxna vågar inte säga något annat. Våran va as god, fast jag mådde så jävla illa efter. När vi hade ätit upp allas tårtor aå var dagen slut. Så det var skit skön skoldag. Men hela dagen var ju inte slut, bara skoldagen, så efter det så gick jag, ebba, alva, fanny , björn och gustav hem till mig och badade och åt ännu mera glass med bananer och kolasås mm. PÅ kvällen åt vi tacos, det var jag som valde det! Vid maten så fick jag paket. Jag fick bla en kamera, solpuder lite filmer mm. Senare på kvällen så kollade jag och amanda på High School Musical, den var as bra. Men nu måste jag slagga för jag måste upp skit tidigt imorgon för så är det skolavslutning.




Lite vad jag fick !PUSS

Grönan

Tänkte bara berätta lite om i söndas då när jag var på grönan med ebba, alva och fanny. Vi kom dit kvart i tolv och stälde oss i kön. När vi kom in så åkte jag och ebba frittfall och tilt, för alva ville inte det och då villeinte fanny att hon skulle gå själv. Men ebba tyckte att det var skit kul, sen åkte vi massa olika saker. Efter lunch så gick vi spökhuset. Det var inge läskit det har jag aldrig tyckt att det har varit, så alla höll i mig. Eller dom typ slet i mig. Det började med att det var några tjejor innan oss som inte vågade gå ner för trappan i början, så jag gick ner och alla ba hur vågar hon gå ner först och höll på så där. Så dom gick med oss. Dom var jätte snälla vi träffade dom lite senare på dan och dom ba där är dom som vi gick spökhuset med. Men inne i spökhuset så gick mitt skosnöre upp så jag var tvungen att sätta mig och knyta skona, och alla bara skrek runt mig att spöket kommer, men jag brydde mig inte...

Lite senare på dan så åkte vi uppskutet, men inte alva för hon banga ut i slutet av kön, men jag trpor att hon ångrade att hon gick ut för typ innan vi skulle åka hem så ville hon åka det innan hon åkte fritt fall, så då var vi tvungna att så en jätte lång kö, men efeter det så tyckte hon att det var skit kul, så hon ville åka fritt fall, så vi sprang ovh ställde oss i den kön, och alva och fanny som inte hade åkt den tyvkte att den var skit rolig, så dom ville TILT. Men jag hade så bråttom så vi hann bara stå i kön ett litet tag sen var vi tvungna att gå ut om jag skulle hinna, men jag hann inte, men jag kom bara lite för sent. Men annars så var det skit roligt. Jag tror att jag ska dit nån mer gång i sommar:)
Några poliser som kom fram till oss och satte på alva nån grej på huvet och ebba var tvungen att hålla upp armarna!

PUSS

Tisdag, OS-dag

Idag har det varit OS-dag i skolan. Och för alla er som inte går i Nytorp är OS-dag en dag där lärarna har delat in hela skolan i olika land / lag. Jag var i Kroatsien. Det går ut på att man ska få så mycket poäng som möjligt genom olika grenar, och dom två lagen som får mest poäng kör en dragkamp mot varandra i slutet. Fast inte mitt lag, jag har alltid typ fått de sämsta laget och har aldrig kommit till final :( Fast det roligaste på hela dan är vattenkriget :) Efter lunch så går man ner på fotbollsplanen och har vattenkrig, jag vart helt genom blöt. För det var jätte många som hälde hinkar över mig. Men när vattnet var slut så stog jag och Linus i 7:an i en vattenpöl, så han började skvätta smutsigt vatten på mig, men då gjorde jag tillbaka, det var as äkligt. Men det var kul :)

Som sagt så gick det inte så bra för mitt lag och kom därför inte till final :( men skit samma, för jag tycker att OS-dsagen är ganska rolig. Fast inte om man bränner sig. Jag brände mig som fan. Jag var skit röd och det sved som fan. Jag hade ett linne på mig och en bikini under och så hade jag inte smörjt in mig och vi var ute hela dan, så det var lite otur :(

måndag

Tjo!:) Idag har jag varit i skolan, det var gansak kul, fast det ver as pinsamt på gympan för vi hade gympa med 7:an och bara för det så var det brännboll... Jag som är så himla duktig på det... Noot!! Jag skämde ut min som faan. Aja! Det gör ingenting vi vann iaf en gång när det var tjejerna mot killarna. Men killarna fick jätte mycket minus poäng för dom stog ivägen, så det var ju lite tur. På eftermiddagen har jag dansat. För jag ska vara med på globen imorgon, det är någonting på anexet, jag vet inte riktigt vad, skit samma. När jag kom hem var det bara snabbt på med andra kläder för vi skullle ut och sälja tandborstar, så om det är några som vill ha är det bara att säga till : / Nu ska jag gå och duscha så jag skriver lite senare... Jag har ju inte berättat om grönan i söndas. Aja det gör jag sen... PUSS<3

RSS 2.0