saknar!




Philippa du fattar inte hur mycket jag saknar dig!


söndag

Tjenare! Nu har jag kommit ut ur duschen och ska snart gå och plugga! Har läxa till tisdag, onsdag och torstag, plus att jag har pro i dykning på tisdag! Jobbigt! Idag började dagen med en tråkig frukost. Sen lite pluggning på det :( Sen skulle jag och jela åka tåg in till dansen. Men då kom patrik (jelas pappa) cyklande och skulle hämta bilen so dom lämnade igår. Han hade cykltat från söder hit!! Så då åkte vi med han. Man känner att man är ganska stel när man dansar, eftersom man int har dansat så mycket i sommar!

Puss!

salems dagen!

Idag har jag varit på salems dagen! Det var ganska mysigt! I början kollade vi på matchen, sen gick vi vidare till skönviksparken och kollade på nån trollkar! Han var skit rolig. Fast det tycket inte dom andra! Nu har felicia åkt in till stan och dansa. men hjon kommer tillbaka när hon är klar. Tills dess ska jag plugga! Eller jag ska plugga nu innan mamma och camilla kommet tillbaka. Dom ska ut och gå och patrik sjussa felicia in till dansen! Så jag måste göra det nu! Och felicia kan tyvär inte sova här, jag måste plugga imorgon :( Puss!

lista!

Har du pojkvän/flickvän? nej :/
Är du kär? lite kanske(a)
Hur tidigt stiger du upp? skola nu, typ kvart över sju !
Gillar du att slåss ? haha nej
Vad ska du göra ikväll?
 vara med bästiis ..
Är du seriös?
beror på :)
Hur många biologiska syskon har du? ett
Har du utländska föräldrar? nej (a)
Var har du ont? ingnstans just nu :d
Är du bra på att måla? hihi suger !
Vem kramade du senast? felicia<3
Vad längtar du till? ingenaning (a)
Vad heter ditt husdjur? astrid !
Har du körkort? nope
Favoritgodis? vet inte , gillar allt :)
Morgon- eller nattmänniska? nattmänniska :)
Sparare eller slösare? slösare 
Bio eller promenad?
hihi beror på :)
Är du kittlig? mm överallt :/
Rädd för insekter? spindlar !
Anser du att du är stark? haha, vet inte !
Vad gör du om du får hicka? hihi, dricker vatten !
Har du gott lokalsinne? eh tror d :s
Älskar du måndagar? hatar !
Läser du något nu? de här (a)
Är det något speciellt du längtar efter just nu? mm <3
Är detta något en människa? japp
Önskar du att du var någon annanstans just nu? kanske det !
Hur är vädret hos dig? sådär :/
Favoritplats i ditt hemland? vet inte :o 
Innan jag går hemifrån kollar jag att..? har mobil !
Jag äter för mycket..? händer :D
Har du lätt att bli arg eller upprörd? ibland :/
Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket? nej , hatar kaffe !
Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket? hela tiden typ ! 

lördag

Godmorgon! Ebba, alva och fanny har precis gått. Dom var tvungna att gå hem och duscha innan vi åker och kollar på fotboll här i salem! Igår kväll sov dom här! När amanda kom hem (typ halv tolv) kom hon in till oss som vanligt! Och låg och prata med oss i två timmar typ! Ikväll kommer min bästis Felicia hit! Jag har inte träffat henne på jätte långe! Hela familjen kommer, utom Daniela. Hon ska till nån kompis som hon inte har träffat på länge, elr hur det va! Nu ska jag snart gå och duscha och om jag hinner ska jag plugga! 

Några bilder från Thailand. Gud vad jag längtar till jul när vi ska åka dit!

Guuuuuuuuuud vad jag längtaaaaaaaaaaaaarrr!!!!!! 

kvällens låt!

Kvällens låt!

singstar!

Tänkte berätta lite om eftermidagen då jag var hos ebba och alva! Vi sjöng singstar! Det var skit kul. Jag speciellt suger på att sjunga, men det är det som är roligt! Snart ska jag gå och äta en av mina favoriträtter, tacos:)

Alva fanny och clara! (Hon kom in ibland och sjöng några låtar, hon kan typ alla låtar bättre än jag)

ebba sjunger lite!

fanny sjunger lite!

Jag var tvungen att ta lite bilder på maten!

Puss!

bilder










Sen tog vi en liten åktur i balder...

...och hälsa på bland fiskarna!

fredag

Godmorgon! Nu har jag precis ätit en äcklig frukost, fast egentligen är dem god, men mamma hade glömt att ha i salt, så gröten smakade vatten! Några av mina kompisar tycker att dt är godare, jag fattar inte hur man kan gilla det!! Idag är skla som gäller, sen måste jag hem och plugga:( Vi börjar tjugo över idag, så vi får lite sovmorgon! :) Nu ska jag göra iordning mig!

jag vet inte vad bilden har med saken att göra! Men jag älskar min syster! Puss!

linnea<3







Jag saknar min bästis linnea mer än allt just nu! Älskar dig!


Plugga

Tjenare! Sitter här vid datan och  bloggar lite, och kollar på Rosa med min syrra, fast Fanny gick precis! Vi har typ ätit och kollat på film. Jag är fortfarande mätt sen vi åt mellis! Vi åt skit mycket!! Men det var skit gott! Annars har jag varit i skolan! Inte gjort så mycket! Tråkigt var det iaf! Asså jag måste verkligen plugga nu! Har spanska glosor, engelska glosor, geografi läxa och sen ska vi ha pro om nån vecka! Sen måste jag plugg DYKNING! Har pro på tisdag! Sen har jag dans!

Nu är det syrran som skriver här. Jullan lämnade helt plötsligt datan och kollar på emil, hahah, töntigt va? Haha, nej jag skojade lite bara. Ska joina henne nuuuu ;D
Besök min blogg som är mycket coolare och bättre (www.aammi.blogg.se)

Onsdag

Hej bloggen! Förlåt att min blogg har varit ganska tråkig dom senaste dagana! Men jag har inte hunnit! Jag har varit lite sjuk och pluggat mm. Iaf idag har jag varit i skolan! Hände inte så mycket! Hade typ spanska och elevens val, sen kommer jag typ inte ihåg, jo vi hade engelska också! Det var inte så jätte kul! Aja, det är inte så kul att höra på. Nu har jag kommit hem från dansen! JAg hade ''kick of'' (stavning) sen åt vi en liten middag! NU måste jag gå och duscha och göra iordning om lite! Sen måste jag packa tills imorgon. Hinner typ inte packa på morgonen. Så gör det nog nu istället! I lördags tog jaf typ inga bilder. JAg vet jätte tråkigt. Men jag glömde bort. Och i söndags när jag var på grönan och dansade på Nickelodeon galan så tog jag typ inte heller några bilder. Det som var så bra när vi var där var att vi fick gratis åkband och jag åkte såklart frittfall. Men när jag skulle åka tilt så ville ingen så jag fick åka den själv. Men det var ju ända kul. Sen gick jag och min bästis felicia spökhuset. Hon gick bakom och höll om mig och jag gick längst fram(som vanligt) för jag tycker inte att det är läskigt! Nu måste jag gå! Puss!

trött

Godmogon är jätte trött! Kl är snart halv tio och jag måste vara hemma tio för att hinna duscha, byta om och lite annat! Igår hade vi jätte mysigt, vi kollade på film på kvällen, ''beck skarpt läge'' och ''skärgårdsdoktorn''. Den är hur mysig som helst. Nu hinner jag inte skriva mer om går dagen för vi ska äta. Och juste maten igår var jätte god. Kött med klyft potatis!
Nån video från skärgårdsdoktorn! Pusss!

Tjejmiddag!

Tjenare! Nu har jag snart gjort iordning mig klart inför kvällen! Jag kommer inte hinna blogga inna imorgon kväll tror jag, kanske ett kort inlägg imorgon bitti när jag kommer hem från ebba och alva! Men på dagen så ska jag vara på grönan och dansa, och kanske åka fritt fall hoppas jag! Men nu ska min syrra snart sminka mig! Det ska bli jätte mysigt ikväll.

Puss!

godmorgon

Godmorgon! Nu ska jag snart åka, jag ska dansa på nickelodeon galan imorgon på grönan. Det ska bli jätte roligt! Igår kväll var jag hemma och pluggade och på eftermiddagen vart det inte så mycket plugg för då kollade jag på beck annonsmannen och juno men amanda och hennea kompis linnea! Jag hade sett båda sen tidigare och domär jätte bra! Ikväll ska jag och fanny på middag till mina kära vänner ebba och alva so  fyllde år i onsdags. Vi ska äta middag där och slagga där. Men nu måste jag äta frukost annars hinner jag inte göra iordning mig!
 
Jag tror att svampbob skulle vara med på grönan!
Puss!

Fredag

Heej! Har precis kommit hem från skolan! Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hann inte, men det hände inte så mycket. Förutom att jag v ar och kollade på min syrras match. Dom vann med 2-0. Sen gick ujag hem ochh pluggade dykarsärt. Det ska jag göra idag också, det är därför jag inte är med någon. fast jag skulle vilja sola lte eftersom det är sol ute och man ska sola när dte väl går, för snart är den borta. Aja, idag hände det inte så jätte mycket i skolan. Vi har inte haft någon riktig lektion den här veckan, jag vet inte varför. Men nästa vecka så börjar det. PÅ måndag börjar halva klassen tjugo i nio. Det är min grupp, så vi får sovmorgon!! Nu har solen precis gått i moln så jag börjar nog plugga nu! Puss / julia!

videos

Här kommer några videosar till från gotland!

hip hop


thriller!

dagens låt!

Kom bara och tänka på den här låten och ska nog gå och kolla på filmen Uptown Girls



God Natt!

Onsdag

Heej. Idag har jag varit i skolan. När jag kommer dit så springer jag fram till ebba och alva och sjunger. Sen har vi några lektioner och på varje rast så skämmer jag ut dom. Jag går runt till alla som vi ser och säger att dom fyller år. Mattanterna, jobbargubbar, typ rektorn och typ alla elever. Det var skit kul, men jag hade skämts skit mycket om  det var jag. Aja, efter skolan så gick vi fyra (ebba, jag, alva och fanny) hem till dom och fikade med bullar och kakor. Fast jag har socker föbud så jag fick inte äta men det gjorde inget. Sen tog jag och alva hennes data och gick ner och satte oss i hennes rum och tog skit många olika bilder och dom var så jävla fula, men det var skit kul. Och så förökte jag fixa en blogg till alva. Men vi hann inte göra klart den så den ser jätte tråkig ut, men jag har lovat att hjälpa henne. http://alvahasselqvist.blogg.se/ Men nu måste jag hjälpa min syrra att göra en kycklingsallad. Det är jätte smarrigt.

Puss!

Grattis!

Grattis världens bästa Ebba och Alva på 13 årsdagen.

Älskar er!

gotland

Nu hade jag tänkt att skriva lite om gotland. Jag har bara hunnit ladda in två videosar men dom andra kommer. Jag hade tänkt att skriva om varje dag.

Dag1: Kommer dit kl 5 kanske, har en danslektion, äter middag efter middag en danslektion sen skulle vi bara gå till baka till rumen och bädda och lite sånt. Sen skulle vi bada det var skit kul. Vi körde en jätte rolig lek i vattnet. Sen var det kvälls fika sen lägg dags, kl var väll kanske 11. På kvällen när vi låg i sängen delade jag linnea och moa på en säng, snacka trångt, och vi låg och fnissade hela kvällen. Senare på natten när alla hade somnat utom jag så kom en ledare in och moa fick hoppa ner för det vart så trångt, hon hämtade hennes madrass och la på golvet.

Jag och linnea hade skit kul på båten. Man såg så jävla knäpp ut i den där spegeln.


Det var skit kul på bussen också.

Dag2: Vi blir väckta kl 8.00, efter frukost ska vi gå till sen sal som tar 20 min att gå till det är ganska jobbigt men det är bra att promenera. Har två danslektioner där. Kommer tillbaka äter lunch. Efter lunschen en danslektion och en yoga lektionon. Sen var det mat, efter maten sista danslektionen. Sen så var det gruppis tror jag. Det var jätte kul, sen var det kvällsfika. Läggdags kl halv tolv tror jag att klockan blev.

Dag3: Två danslektioner efter frukost, till lunch fick vi grillade hamburgare:) Sen var det yoga. Sen en danslektion och efter middagen var det en till danslektion. Senare på kvällen ville alla kolla på film, jag kommer inte ihåg vad den heter men det var en jätte bra dansfilm.

Dag4: Fick lite sovmorgon för det vart så sent kvällen innan. Och så skulle vi ha yoga på morgonen men det regnade så vi fick öva på gruppisen istället. Sen hade vi en danslektion innan lunch. Efter lunch så var man tvungen att göra två mellisar för vi skulle ha tre danslektioner på det andra stället. Dom var jätte roliga. Sen var det middag. Efetr middagen så skulle vi öva till uppvisningen. Man skulle visa upp alla danser som man hade lärt sig under veckan + gruppisen. Det gick helt okej.

Dag%: Bland den värsta dagen i mitt liv. I början av dagen var det kul. Våran båt var försenad så vi fick bada isället. Men när vi kom på båten så började det att gunga direkt. Jag mådde illa som f*n. Men jag klarade mig från att spy men jag var så j*ävla nära. Det var så synd om en tjej, hon spydde kanske 15 gånger. Och det gick inte att gå på toa eller någonting typ alla spydde. Det var så jäkla stora vågor. Jag vill inte prata mer om det jag mår illa bara jag tänker på det.

På båten innan alla mådde illa. Vi hade skit kul. Andreas är så jävla sjuk!

Andreas och Linnea!

Här är lite bilder och videoiklipp från gotland.


Gruppisen!


skansen

Tjenare! Idag har min klass varit på skansen! Alltid när vi var på skansen i 3-6 an så skulle man gå runt och svara på en massa frågor så man var tvungen att leta efter svaren, men nu fick man gå själva och titta på djuren och åka bilar och allting. Det ända som man var tvungen att göra var att svara på några frågor som handlade om vad man hade för förväntningar när vi skulle få nya mentorer typ, det var 4 frågor så det var inte så jobbigt. Min grupp gick typ vilse, för ingen visste vart vi skulle. sen tog jag bilder på allt jag såg typ, mina kompisar tyckte att jag var sjuk, men jag kan tuvär inte lägga in alla!

När vi kom faram så skulle vi gå igenom lite grejjer men det var tråkigt så jag stog och fottade istället!


Min grupp hade så tråkigt så vi tävlade hela tiden, man skulle klättra upp för den där grejjen ochn jag vann (men jag var tvungen att ta fotto så jag kunde inte bevisa det)

 
Sen åkte vi bil, det var skit kul (vi fick den snyggaste, rosa)

'
killarna tyckte också att det var kul!


alva och geten!


grisarna


joel och david vid grisen


en säl under vattnet


älgarna


björnarna


grotta


en uggla

Sen var det lite surt när man såg grönan brevid skansen, så här nära kom jag


Annars så var det jätte roligt att gå på skansen. Nu ska jag äta lite mellis, ska också börja göra iordning mig inför kvällen, jag ska gå dykarskola, ska ta klart mitt dykarsätt. Måste plugga lite. Puss!

måndag

Tjenare! Hann inte blogga igår. Kom hem från Gotland, den värsta hem resan jag har varit med´om i hela mitt liv, kommer att berätta mer om det sen när jag har laddat in  bilderna och videosarna som jag filmade när vi hade ''show'' sista kvällen man visade upp det man hade lärt sig under veckan och gruppisen. Då får man komma poå en dans själv, asså helöa gruppen hjälps åt. Aja, jag kommer att skriva om varje dag. Idag har jag varit i SKOLAN, det känns inte alls bra. JAg skulle vilja göra om vissa dagar så man får göra något roligt. Fast det var ju bara upprop idag, så man kanske var i skolan två timmar kanske. Sen gick jag hem till ebba och alva, fanny kom också. Vi åt lite nudlar och kollade på nån film, jag kollade inte så mycket för vi satt vid deras data. Nu ska jag snart gå och äta, sen ska jag göra matsäck tills imorgon då ska min klass till sakansen för att vi ska typ lära känna våra nya lärare. Vet inte varför? PUSSI!

Hej då!

Klockan är väll snart halv nio och jag ska åka till Gotland om fem min! Så det kommer att bli tomt här på bloggen, men nu ska jag ha skit kul för det här är de enda roliga som kommer att hända innan skolan borjar :( HEJ DÅ ALLA BLOGGARE!

ebba och alva

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från ebba och alva! Det var skit länge sen jag träffade dom, och dom har varit utomlans i två veckor, så snacka om att dom är bruna. Så det var ju inte så kul och stå brevid dom. Man kände sig som en riktig blekfis! Jag har varit där över dagen. Vi satt lite vid datan och kollade på Dirty Dancing. Den är jätte bra. Snart är maten klar. Amanda är inne i stan på UNG08. Så jag vet inte riktigt när hon kommer hem.
 

Nu ska jag gå och packa, här är lite av min packning!

Puss!

slinga håret

Godmorgon! Hann inte skriva mer igår. JAg slingade uj håret, men klockan vart halv två för jag om min syrra packade til Gotland som är imorgon. Hon hjälper typ alltid mig att packa när jag ska på dansläder. Slingningen tog kanske en och en halv timme, först så skulle vi plocka ut allt hår som skulle slingas. Och det tog kanske en timme om intemer, men om vi skulle ha gjort på det andra sättet så skulle det gått jätte snabbt, jag vet inte varför vi inte gjorde det?! Nu ska jag gå och äta lite frulle, sen ska ag packa klart  lite. JAg vet inte om jga ringer nån kompis när jag är klar, jag tror att ebba och alva kom hem igår, men jag är inte helt säker.


före


slingning


efter!
PUSS!

Tur

Heej alla läsare! Jag har inte blogga på två dagar tror jag. HAr inte hunnit. Men ni hinner jag. Jag har i och för sig inte gjort så mycket mer än att ha varit med felicia. Vi har varit här hela tiden. Inte gjort så mycket. Men idag var hon tvungen att åka hem. Och jag börjar att få lite panik, SKOLAN börjar om en vecka!!!! Men jag hinner iaf göra en rolig grejj innan. För på onsdag ska jag åka till Gotland på dansläger. Det ska bli jätte kul.

Sen har jag fått ett jätte fint halsband av min brorsa som han köpte när han var utomlans. Den betyder tur. Min syrra amanda fick också ett som betyder det men det var inte lika dant. Men båda var jätte fina. Min andra syrra carro fick en vattenpipa, och min föräldrar fick vin som var köpta där förstås. Nu ska min syrra slinga håret på mig, jag har inte gjort det sen dan innan skolavslutningen tror jag.

Puss!

fel tider

God morgon. Nu har jag precis ätit frukost. Jag känner att jag har kommit in i lite fel tider. Jag somnar jätte sent på kvällarna och vaknar jätte sent på mornarna. Måste komma in i rätt tider tills Gotland om några dagar. Annars kommer jag inte orka. Jag ska vara med felicia idag. fast det är inte förns kl 5 typ, för hon skulle till sina kusiner idag och kommer hem vid typ halv fem. Hann inte blogga igår. ag kom hem typ tolv. Vi hade aftercamp. Det gick helt okej. När vi kom hem så skulle vi kolla på filmen som mamma spelade in från när jag dansade. Sen kom micke hem igår. Men då såg jag han inte för han skulle bort, så jag såg han nu. Och han är jätte brun. Om man jämför med mig iaf. Sen kom carro hem igår. Men hon hämtade vi i stan. För det var ju 080808 igår. Så då var det skit många innen i stan. Medans vi kollade på bandet så gjorde carro en fläta på mig, den var skit cool, jag viste inte att hon kunde göra det. Sen gjorde vi inte så mycket mer. men nu måste jag göra iordning mig.
 
åvanfrån.

ena sidan.

andra sidan.

bakifrån.

Hål i örat!

Ni hör ju på rubriken, hål i örat. Jag och linnea kom precis hem, vi har tagít hål i örat. det blev ganska bra tycker jag. vi var på fem elr sex olika ställen, och det var ett som funkade. Antingen var det att dom inte hann, elr han som tog hål inte var där och massa andra saker. Aja, nu ska vi snart åka till bouncelägret. det är sista dagen. Så ikväll blir det aftercamp. Då visar man upp alla danser som man har lärt sig. Så far vem som hälst komma och titta, elr som man känner. Så det är ganska kul. NU måste jag göra iordning mig.

Mitt öra efter jag har tagit hål:) Puss!


sjukt bra humör!

Jag, linnea och min granne johan sitter och flummar som faan i mitt rum. Han är så skön så man bara dör, han tar ett bananfodral och öppnar den och lossas att det är en ratt och låter skit rolig, asså det löåter lite tråkigt men han är as rolig. han äör ju inte så blyg om man säger så. Annars så har jag inte gjort så mycket annat. vi kom hem för en stund sen, vi missade tåget hem så vi fick vänta en halvtimme, men det gjorde ingeting för vi gick och åt på donken istället. SEn har vi dansat. JAg längtar tills imorgon när vi ska ta hål i öronen som jag har nämt tidigare. NU skia vi gå och bada lite tror jag.
 
Här är min granne med min ögonbilden! Haha, han är sjuk! Puss!

Godmorgon

Tjenare! Har precis gjort i ordning mig. Som sagt igår sov jag över hos amnda. Min syrra. det var jätte mysigt. Men det var skit jobbigt för jag gick på toa hela tiden. Men jag kunde sova till slut. NU ska jag snart åka till stan och möta linnea, sen vidare mot dansen. Det ska bli jätte kul. Hon ska slagga här i natt. Och imorgon ska vi ta hål i öronen, asså ett till. Nu hinner jag inte skriva mer! Puss!

Onsdag

Tjenare, idag blev jag väckt av linnea kvart över tolv, hon sa att det var jätte bråttom om vi skulle hinna till dansen. Och jag tänkte inte på att klockan bara var kvart över tolv. Så vi skyndade oss till bussen, sen när vi satt på tunnelbanan och hade åkt en station kollade jag på klockan, och den var bara ett. Och vi skulle vara på dansen tre, så vi hade gjort samma misstag igen. Jag fick panik. Jag var skit trött. Mne det gjorde ingeting för jag orkade dansa iaf. Sen hade vi två lektioner, senåkte vi hem, igentligen så var det grillkväll den här kvällen på bounce, men vi orkade inte gå, så vi sket i det. Men linnea var tvungen att åka hem till sig så vi sover inte hos varandra inatt. Men imorgon ska vi sova här. Nu ska jag sova hos min syster. Haha, det var skit länge sen jag sov hos henne. det var för typ 5 år sen. Haha, vi gjorde det jämt förut. Vi ska kolla på High School Musical. God natt!

Tisadag

Heej, nu har vi kommit hem till linnea,så vi slaggar här ikväll. Idag har vi dansat, det var skiit kul. I pausen så försökte jag sova lite men det gick inte. Men vi gjorde iaf inte samma misstag som igår. Igår såg vi lite fel på klockan så vu åkte in en timme för tidigt. men jag märkte det typ direkt. Så vi vände och köpte en glass på donken. Men sen åkte vi dit så vi var där typ en till för tidint. Så det var inte så kul. Aja, nu ska vi gå och duscha. God natt!

Måndag

Tjenare! Nu sitter vi hemma hos mig. vi har precis ätit lite, idag som sagt har det varit bouce läger, fast den här veckan började vi lite senare. kl tre och skutar tio i åtta, så vi har typ en och en halv timme paus. I pausen gjorde vi inte så mycket. Åt och lite sånt lekte med den lilla tjejen Aaliyah. Så sööt så man bara dör. Aja, nu måste vi gå och göra iordning oss, för vi måste snart gå och lägga oss, kl är väll halv elva. Annars kommer vi inte orka imorgon!

 Puss!

med linnea

Nu sitter jag hemma hos linnea, vi har precis kommit hem från stan. Jag ska slagga här, för imorgon börgar bouncelägret. Skiit kul, jag längtar. Jag har inte hanlat så mycket men lite småsaker. Linneqa skulle ha köpt ett par skor men vi orkade inte gå tillbaka till dit så dom sket vi i. sen var vi inne på Butterick's ett litet tag och tog ett par jätte seriösa bilder, noot! nu ska vi gå ner och äta lite. Är as hungrig.
Här äe lite vad jag handlade!
 





Här är bilderna från Butterick's
Jag varnar alla bilder!!













Hade lite svårt att välja!


Men det vart den här tillslut!

Shopping

God morgon, nu har jag bråttom, jag och linnea ska shoppa lite i stan. jag ar inte shoppat på ett tag. Men det lär ju inte bli så mycket, för jag får alltid lite ångest vad jag ska köpa, för jag vet alldrig hur mycket pengar jag har. Fast det är mest linea som ska köpa lite små grejjer så jag får väll se var jag köper. Så vi måste stick nu så vi inte missar tåget. Puss!

Mamma Mia

Nu har jag kommit hem från Heron med linnea. Ni ser ju på rubriken vad den hette. Och jag säger bara att den var skit bra. Jag hade ju sett musicalen också, men jag kan inte bestämma mig vilken som var bäst? Sen har vi inte gjort så mycket mer för vi möttes på heron innan filmen. nu ska vi gå och bada, även fast det inte är så bra väder. det regnar som fan. Men då är det ju varmare, elr det känns som om det är det. Aja, nu babblar jag bara massa strunt. Skriver nog inte något mer inlägg för idag!
  
puss!


det är inte sant

Det regnar ute, det har varit fint väder i typ två veckor nu och jag har kanske solat två av dom, det känns inte alls bra. All min färg har typ gått bort, när ebba och alva kommer hem kommer dom att vara skit bruna. Jag kommer känna mig som en blekfis. Det måste bli fint väder nån mer dag på lovet. Aja, igår kväll kollade vi på adam och eva, sen satte vi på beck. den var jätte bra, jag tror den hette anonsmannen elr nått sånt. Nu måste jag gå och städa mitt rum. Kanske skriver senare. Puss!

Adam och Eva

Nu sitter jag här och kollar på Adam och Eva. Nu tror ni att det är eva och adam, asså när dom blir ihop. Adam är ny i klassen. Men det är inte den. den är skit bra. Har inte gjort så mycket ikväll, suttit och flummat med amanda. Asså det var så jävla kul, men en grej var skit äcklig. Hon gjorde en grej i mitt rum så jag var nära på att spy, jag behöver inte gå in mer på ämnet. Sen har jar suttit vid datorn och lite sådant. Skriver imorgon!
Puss!

Sola och bada!

God morgon! Jag ska börja med att berätta om igår kväll när vi såg på Hide and Seek. Den var lika bra den här gången. Men för er som hade sett den innan så undrar jag om den slutade så där om ni hyrde den, för jag har för mig att en inte slutade så där. Aja, iaf idag har jag inget att göra. Det är ganska bra väder så jag tror att jag badar, pappa är ledig. min syrra 'är inne i stan, det känns som hon är det varje dag! Me´n jag har ingemn kompis att gå i stan med. Så det blir nog att jag är hemma och solar idag. Det är ju bra så man blir lite brun. Puss och Kram!

RSS 2.0