Lite nytt

Hejsan. Har inte bloggat idag, har inte haft tid. Vid tolv åkte jag till min mormor där min moster var med nellie. Hon har blivit jätte sto. Typ fem månader (a) Jag var där i nån timme, sen drog jag och mamma till ica maxi och handlade massa saker tills imorrn. Jag köpte två böecker. En som jag mamma och kanske amanda ska dela på. "14 år till salu". Den ska tydligen vara jätte bra. Sen köpte jag också "knappt lovlig". Har läst den förut, men jag har den inte och jag ville ändå ha den. Sen köpte jag också en mascara. 

Aja, ska äta Sushi nu. Bloggar kanske mer ikväll (a) måste fixa lite saker tills imorrn. pussar

Beck - okänd avsändare

Sitter och tittar på beck med mamma och pappa. Den är slut om typ tjugo minuter och då blir det "rent". Typ mina favorit filmer på en och samma kväll (a) hihi... Har inte gjort ett skit idag. Jag har iaf ett ny städat rum. 


Ingen ork

orkar inte skriva något nu. var på grönan med ebba igår. det var skit kul. Ska gå och äta lite frukost nu, sen blur det städa rummet och packning. Drar till fanny på onsdag! Ha det bra!


Slapp dag

slapp dag
saknar syrrorna
brunfärgen går bort
fucking mensvärk
maten var god
camilla är på besök
nu väntar hallon paj
bajs

Idol 2008

Hejsan. Har jobbat färdigt för idag, och för i morgon och för alla dagar. Jag och syrran målade dom sista brädorna idag, sköööönt... Sitter just nu och tittar på idol 2008, det är repris. När det är slut ska jag kolla på "rent". Den är faktiskt jätte braa.. såg den för ett halv år sen kanske. Ha det så bra. Hörs ikväll.

Hungrig

Har varit med jessica idag i södertälje och träffat några. Jag var trött, hungrig och jätte kissnödig, så jag var inte så rolig att vara med (a) Jag har annars bara suttit hemma hela kvällen. Pallade inte gå ut idag, gör kanske det imorrn, eller på lördag. Jag ska iaf jobba klart imorrn, eller måla klart alla plankor, hoppas bara det är fint väder... aa nu sätts en film igång här, ska g och titta på den. Pussar
hihi, gammal (a)

Film sugen

Sista för idag. Har varit ute med jessica och massa annat folk, trevligt var det. Imrgon ska jag och jessica till södertälje och möta några kompisar till henne. Hon ville inte åka själv, hihi. Nu tror jag att jag ska sätta på en film, är skit sugen på att se nån rolig film. Bloggar mer imorrn. Pussar

Min syrra är nog på att sätta på någon film. 
Ska färga håret snart igen, vill va mycket mörkare, som på bilden , det bleks så snabbt!

Irriterande

Godmorgon. Vaknade för en timme sen av att det apelades hög musik utanför mitt rum. Det var min syrra som typ hade styrketräning ? Så gick upp då. Skulle ju vara med olivia idag, men det vart inte så av nån anledning. Så idag har jag inget att göra. Tror jag går ut och tar ett dopp i poolen med pappa. Det är skit varmt ute, och jag & syrran sitter och tittar på "Harry Potter", hon älskar dom, hon ska gå på premiären ikväll. 

Det är sååååå irriterande, för det går inte att skicka sms. Jag blir galen. Det slutade funka igår kväll också, sen gick det i morse, men nu funkar det inte, varken för mig eller amanda. Så dom som har skickat ett sms till mig och jag inte svarar så vet ni varför. Ska dra nu. Bloggar mer sen.

Wild child

Sista för idag. Eller aa, första för idag kanske man kan säga. Har varit med jessica och några andra hela dagen. Mycket trevligt. När jag kom in satte vi på "Wild child". Den var as bra, en ungdomsfilm. Så bra att jag och syrran satte på den en gång till (a) haha, nej det var inet vi som ville se den igen, det var min andra syrra, för hon hade missat halva filmen, så vi satte på den från halva och såg den igen. Men det var den värd. Nu väntar carro på massage, jag är nån jävla bekänt här hemma, men aja, sånt får man ta. Juste imorrn kommer olivia hit. Roligtroligt. Vet inte om hon slaggar gär, tror inte det. För hon ska till sitt land på torsdag. Aja, tråkig info...
Gonatt pussar!

Snabbis

Jessica kommer nu. Vi ska ha skit kul. Bloggar emr ikväll. Pussar

Jag är avis

Nu väntar maten. En barndomsmat som jag åt ganska mycket när jag var liten. Har ingenaning om vad den heter (a) Jag kom precis in, har varit med jessica och mötte några. Ska träffa dom ikväll också. Så det blir najs. 

Åhh, jag är så avensjuk på mina syrror. Dom ska på Britney ikväll! Och jag fick ingen biljett, så det blir bara dom två. Jag ville också gå. Men skit samma. Det finns väll fler chanser (a) 

Fixad och klar

God morgon på er. 
Har precis fixat mig, ska bara platta håret på en sekund när det har torkat. Ska möta jessica nån gång. Har inte bestämt någon tid, men det blir nog snart. Har ingenaning om vad vi ska göra, men vi hittar väll på något (a) Ikväll ska vi gå ut tror jag. Hoppas det är bra väder iaf... 
Pussisar

Sista inlägget..

Godnatt på er alla. Ska gå och sova nu. Bloggar mer imorgon!

Kolla på film

Hejsan sötisar!
Jag, amanda och pappa har precis kommit hem från filmkedjan. Vi var och hyrde film och köpte skit mycket godis. Det r min och syrrans sista dag innan vi blir nyttiga. Så i kväll ska vi tjocka i oss hela påsen. Men sånt gillar jag (a) Har inga planer för imorgon, så ring mig! Ska kanske ut och springa nån dag. Annars kommer jag rulla fram när sommaren är slut!
pussar

Världens bästa mormor...

Grattis på födelsedagen världens bästa mormor...

Hällevik is tha shit

Dag 1. 
Vi gick upp kvart i tio för att äta frukost och vara klara klockan tio då det var brännboll. Mitt lag förlorade. Jag är inte så jätte duktig på det. Men skit samma. Resten av dagen spelade vi typ skit mycket kort. Kvällen vart nog lika så också. Lite senare drog vi och tog ett nattdopp. 




Dag 2.

Vaknar upp kvart i elva den här dagen, för om märkte att inga ungdomar orkade gå klockan tio. Då vart det fotbollsgolf. Hade aldrig gjort det förut. Kanske inte nya favorit sporten kanske, men det funkade. Sen blev det klockan, jag kom två! Vid fyran gick jag ut och sprang lite. Skönt var det, men skit jobbigt men ett dopp i havet efter det satt fint. Vid åtta tiden var det boule turnering. Gick sämst. För jag är sämst på det. Senare blev det natt bad för mig felicia, marcus, kian och amanda & linnea följde med. Sen blev det en prat stund, med alla som inte följde med. Mysmys. 










Dag 3.
Samling klockan elva. Ner till fotbollsplanen för att spela brännboll. Förlorade igen. Tog ett dopp i havet, bastade en stund. Sen blev det tennis. Tyvärr ingen match mot syrrorna som förra året. Då vi vann. Men amanda och jela vågar inet erkänna det. Så jävla töntiga. Och vi har tom ett vittne. Patrik som var domare. men det är klart, man kan ju inte förlora mot småsyrrorna, men så vart det ändå. Sen gjorde vi det som vi alltid gör när vi inte har något att göra. Spelade kort, tills fem kampen började. Mitt lag kom typ sist. Men vi fuskade iaf inte, som alla andra gjorde. Lite senare gick vi ner till stranden och grillade lite. Mys. Oscar hade med sig gitarren så det vart lite musik och sång. Klockan blev väll tre halv fyra innan vi kom i säng.








Dag 4. 
Det var planerat att alla skulle åka till Hanö. Men jag orkade inte förlja med. JAg tycker ient det är så speciellt kul. Så då gick jag, felicia, amanda, linnea, daniela, ellinor, daniel, mamma och pappa och spelade minigolf. Gick sämst, haha. Typ allt hittills verkar gått sämst för min del. På kvällen var det fotbollsmatch. Mjällby - AIK. Tyvärr förlorade mjällby med 2-1. Det var ganska kul, lite segt ibland kanske. när vi kom hem körde alla ungdomar burken. Skit kul i början faktiskt. Jag och jela hittade värsta bästa gömstället, trodde vi, hahah. Sen blev det charader. Eller björn gjorde charader, hahahah. Det vart inte så sent. Tolv kanske eller nått. 






Dag 5.
Grabbarna gick upp tidigt för att spela golf. Vi började vid tolv med boule turnering. Det gick faktiskt ganska bra för min del. Jag kom fyra varje gång. Asså till finalen. Vid tre tiden kom grabbarna hem och vi gick och tog ett dopp i havet. Det blåste väldigt mycket så det var ganska stora vågor. Sen blev det volleyboll turnering. Mitt lag vann! jag älskar volleyboll. Efter maten var det lite dans på hotellet så vi stannade där och dansade ett litet tag. Sen drog några hem till holle och studsade studsmatta. Skit kul. Men vi gick dit för att hämta kubbet. Tjejerna vann. Fast egentligen killarna. Men efter jelas konsltiga regler så vann vi, hahah. Vid tolv gick vi in till sällskapsrummet och satte på "Dirty dancing 2" hade aldrig sätt den förut. Den var helt okej. Ettan är bättre. Jag, amanad, jela, linnea, ellinor, holle och marcus stannade kvar en stund efter. Holle var så rastlös så han visste vart han skulle ta vägen. Han ville möblera om mat rummet på hotellet, köra burken, spelade lite golf, försökte sova osv. Halv två kanske vi kom in. 






Dag 6.
Siste dagen. Alltid lika tråkigt. Vid tolv började volleybollen för dom som ville. Det var ganska kallt så jag körde i mjukis byxor. Mitt lag vann igen. Sen tog jag, felicia, marcus, oscar, rasmus och kian ett långt dopp i havet. Det var is kallt för det blåste skit mycket, vilket gjorde så det vart skit stora vågor. Så jävla roligt. HAr typ aldrig badat i sånna stora vågor förut. Sen blev det såklart basta. Vid fyra drog jag och många andra ut och sprang. Men jag sprang inet så långt, för jag elli och felicia gjorde skit många sit ups. Vid åtta tiden var det tårtkalas. Skit gått. Sen blev det hanöhus ett litet tag. Inte så mycket folk vid den tiden. Så vi gick tillbaka till hotellet där alla vuxna satt och en spelade piano. Så vi var typ med och sjöng till. Vid tolv gick vi tillbaka till hanöhus, och min pappa följde såklart med. Alla ville se han dansa. Då var det fullt på dans golvet. Pappa var helt galen som vanligt, och alla bara skrattade. Dom vuxna drog typ efeter en halv timme, och ungdomarna var kvar på dans golvet. Vid ett stängde det, och vi drog till och köpte pizza och drog hem till holle på efterfest. Fast det var typ inte nån fest där, alla var så trötta så vi typ låg i soffan och typ halv sov. Men så kommer jela och ba vi går ner och badar. alla ba nej, för det var is kall ute, klockan var typ halv tre, tre nånting. Men hon övertalade oss, så jela, danne och holle badar. Och så möter vi några där som typ följer med oss till stugorna. Så sitter vi där och pratar. Det var bara jag, felicia, amanda, linnea, jela, elli och marcus kvar, för holle var tvungen att gå. För han skulle jobba. Vi satt där skit länge, alla var typ skit övertrötta och skit flummiga. Klockan halv fem gick jag in och hämtade massa filtar och så låv vi där ute och försökte sova, men ingen kunde. Men vid halv sex så gick vi typ in. Danne och elli gjorde i ordning sig för deras tåg gick tyo vid sju. Vi sov till åtta och vid nio åkte vi hem. Så vi var väldigt trötta på dagen.









Home sweet home

Nu är jag hemma från Hällevik. Berättar mer sen när bilder kommer och så. Jag är skit rött, har inte sovit något inatt. Hoppas ni har haft det bra. Pussar!

Hahahaha vi är STÖRDA!

hahaha, det måste vara något fel på oss, kolla själva!


Min pappa är bäst

Goderkväller på er. Bloggen har inte varit så rolig under dom senaste dagare, för jag har inte haft tid med det. Men nu är jag hemma hos felicia, men hon pratar i telefon så jag passar på att blogga lite nu. jag och felicia drog till grönan idag, men vra inte där så länge, typ allt var avstängt, stackars dom som betalat för att få komma in och så, så kan man inte åka något! Så vi drog till donken och mötte jela och patrik, sen blev det stan, jela ville så gärna. När vi kom hem renasade vi ut deras garderober, dewt var ganska kul faktiskt, och så hjälpte jag dom att packa lite.

hahaha, jag och jela har varit ganska sjuka ikväll. Ni ska se en video som vi spelade in för en timme sen eller vad det var. Asså sgiit, jag höll på att dö. Hon håller på att ladda in den, och det tar tyo skit lång tid, men den kommer jag lovar.

jag åker hem ganska tidigt imorrn, ska måla med syrran, packa klart till hällevik, raka benen, haha nej juste, det är ju redan gjort, hahah! nej men det måste jag, och massa andra saker. Och om det är bra väder så ska jag sola lite också. På kvällen ska jag ut med jessica och några andra, roligtroligt! men jag bloggar såklart innan det och så. Men nu ska jag gå och kolla lite vad dom gör, eller alla vi tre sitter framför olika daorer just nu. haha, datanördar. men aja, sånt är livet! 

Juste, vet ni vad min pappa har gjort?! Han har fixat min mobil som jag skulle få för ett halv år sen. haha, det tog sin lilla tid, men nu är den fixad. Jag har en liten detalj till den, mne den får ni inte se ään. För jag ska börja använda det när skolan börjar, så det inte går sönder! 

vart ett väldigt lång inlägg, hoppas att ni orkade läsa det här nu. Det vart ganska långt, men ni får ha det så bra. Pussar

RSS 2.0