videos

Haha, jag och linnea hade tråkigt!
 
Puss!

Godmorgon!

Godmorgon alla bloggare! Det blir ett kort inlägg, ska till doktorn om en kvart. Dom ska kolla på ett as äkligt sår som bara har blivit större och större. Har inte så mycket mer att säga förutom att jag saknar er tjejer!


Från vänster: Agnes, linnea, felicia, kyra o jag!

söndag kväll

Hej alla bloggare! Har ni haft en skön dag? Det har iaf jag. Igår slutade kvällen med att jag slaggade hos ebba och alva, fanny var oxå där! Vi var typ ute ett liten tag då vi mötte björn och gustav som földe med oss hem och kollade på beck som gick på tv. Den var inte så jätte bra. Lite skum. Det var när Becks son dog och sånt där! Ingen av oss kollade så mycket! Dom gick typ vid tolv när filmen var slut! Då satte vi på Rosa. Har inte sett den på as länge. Asså vi kollade på ett avsnitt från TV serien. Var typ as trött, så jag somnade typ direkt. Har varit trött hela dagen. halv fyra började dansen. Och slutade kvart över sju. två lektioner.  Åh, jag är fett avundsjuk på ebba. Idag var hon och kollade på Patrik 1,5. Asså jag vill verkligen se den. känner en som är med där. han heter patrik, men det är inte han som spelar honom! Ska kanske gå och se den imorgon eftersom vi har studiedag imorgon :) fett skönt. Ska sova ut som fan! Plugga lite. Resten av dagen ska gå till att vara med mina underbara vänner! fast på kvällen har jag dans.

Asså det finns några som är så jävla sjuka, till exempel Daniela Eklund. Ibland undrar jag vart hon får allt ifrån. Och hon är bäst på att käna pengar. Kanske inte ska gå in på detaljer men hon gjorde en as pinsam/rolig sak idag. Hon kankse inte vill att jag ska lägga ut videon, för då blir det nog ganska pinsamt för henne! Men jag tror hon känade 55 kr eller nått!
Nu ska jag gå ocg duscha lite. Ska nog börja lite på läxan så jga inte behöver sitta hela dagen imoron!

God natt på er!

shopping med syrran

Tjenare! Idag har jag varit i stan med min syrra. Det var jätte mysigt! Lunchen blev på taco bar. Smarrigt var de. Jag hade typ inga kläder, men nu har ajg i alla fall lite! Vi fick inte tag på en plånbok, en väska och ett skärp. Men det var inte det som var det viktigaste. Kommer lägga in varje klädesplagg o en liten stund när jag har lagt in dom på datan. Men hinner inte det just nu. Ska typ äta snart. Har inget att göra ikväll :( Slutar nog med att jag sitter här framför datan hela kvällen! så blev det igår iaf. Middagen var jätte mysig. Det är inte så ofta som hela familjen äter tillsammans så det var mysigt. Puss och kram!

Kvällens låt!

Hinner inte skriva så mycket. Har varit i skoan hade geografi prov, gick väll helt okej. Sen var jag med alva och fanny. Ska gå och kolla på idol om fem minuter! Ni får en kvällens låt istället!

God natt!

Tisdag kväll!

Tjenare! NU sitter jag och kollar på idol och försöker plugga! Har inte bloggat på ett tag medn jag hinner inte. Har fullt upp me allt. Det har inte hänt så mycket. I lördags var felicia hos mig. På söndagen kollade vi på min sy´rra nät dom spelade fotboll. Dom vann såklart, 9-0. Haha, dom ägde! Annars har jag bara varit i skolan. Asså jag blir så äcklad på rasterna! Det hänger en handduk i vårat kapprum, den håller alla på och gnuggar i mitt ansikte och allting! Idag fick halva klassen sluta tidigare, men börja tidigare imorgon, medans dom andra får sovmorgon. Jag fick sluta tidigare. Eller jag bytte. INte för jag ville, men jag har utvecklingsmtal imorgon kl kvart i åtta!! Så då skulle det vara onödigt om jag skull gå hem i en halvtimme, så mig gör det inget. Och vet ni? Jag, ebba och david slipper redovisa imorgon, vi ska typ göra det nästa vecka. Vet inte varför, så vi får sluta mycket tidigare! Nu måste jag plugga! godnatt!

pizza från felinos!

Godkväll! Om tio min kommer felicia hit. Jag har inte varit med henne på as läng, så det ska bli jätte mysigt. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir väll något. Mamma och pappa är inte hemma. Dom är hos min moster på middag typ. Så jag och min syrra beställde en pizza från felinos. Dt var skit gått, har inte ätit där på skit länge. Nu ska jag gå och göra iordning mig inför kvällen. Bloggar kanske ikväll! 
Glömmer aldrig den där kvällen! Puss!


dagens låt!

Dagens låt. Haha, va sjuka människor det finns!

slut badat för i år!

Tjenare! NU var det slutbadat för i år. Jag hjälpte precis pappa med att stänga poolen. Gud vad jag längtar tills nästa sommar, då ska jag fan bada varje dag. Men just nu är jag inte så jätte sugen på att bada, men o det hade varit 40 grader ute hade jag slängt mig i vattnet. Aja, just nu håller jag på att prata med linnea. Jag vte inte vad jag ska göra ikväll. mamma och pappa ska bort och jag har ingen att vara med, eller om jag vill ska jag åkta med felicia till hennes farmor, men jag vte inte om linnea kan, om hon kan ska jag vara med henne! Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från fanny vid tolv tiden. Hon skulle ha match klockan kvart i två, så jag var tvungen att gå. Kvart över två hade jag inget att göra så jag åkte ner till den nya planen där dom spelade. Dom vann med 3-1. Woow, dom var skit duktiga. Puss!

jag är så avundsjuk!

Jag är så avundsjuk på ebba och alva! Idag åkte dom till göteborg och imorgon ska dom gå på liseberg! Det är det bästa som finns.

Älskar den här!

fredag!

Tjenare! Idag har jag vriti i skolan. Det är så jäkla jobbigt på rastenra. Alla springer runt och jagar mig med strumpor och handdukar som ligger på golet. jag har typ inget hår kvar. Philip drar av mitt hår hela tiden. är helt öm!! Alla bara står och skrattar utom fanny. Hon försöker hjälpa men det går inte så bra! Sen är det lite annat med jag behöver inte gå in på detaljer. Efter skolan så gick jag och fanny hem till fanny och pluggade. Jag gick inte på dansen. Var tvungen att plugga! Nu är iaf alla frågor klara till geografi provet. Och det känns jätte skönt. när vi hade pluggat ett tag så tog vi en liten paus. Vi gick på en liten promenad, bla gick vi förbi axels hus, och där hör man philip och axel spela pingis. Vi sprang in på deras tomt och kastade äpplen genom fönstet som stog öppet. dom började skrika. Sen berjade dom jaga mig och kasta ruttna äpplen på mig. Så jag har en stor fläck på min träja som var vit. Jätte fint. sen gjorde philip en grej som jag inte behöver nämna. Dt stannar mellan oss fyra! Nu ska jag snart äta sen ska jag slagga hos fanny! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men men. Vi hittar väll på något! Skriver kanske mer ikväll. Puss!

godmorgon

Godmorgon, hinner bara skriva några rader. Skolan börjar om en kvart. Därför tänker jag lägga in en video från i tisdagskväll, då jag och min syrra var ''flummiga''. Vi sprang runt och jagade varandra. Det var så jävla kul!
Skriver mer sen!

i miss everything!

Jag saknar er redan, jag saknar mina vänner även fast jag såg dom för några timmar sen. Längtar tills jag får träffa dom igen!

videos

Här kommer lite videosar från dom senaste dagarna!

Jag ebba alva på rasten! 

Här är jag och fanny på rasten! (man kunde inet hjula i mina byxor)

i will do something

Tjenrae! Blir så arg. Jag skrev ett inlägg imorse innan skolan men det gick bort. jag skrev ganske mtcket. Jag kom på att jag har nog inte skrivit så jätte mycket om skolfottot! Jag kommer förstöra hela bilden, och på ensamfottot började jag typ skratta. Men jag kommer kankse att lägga in bilder sen! Bara för att det gick bort har jag glömt vad jag skrev, så itället kan jag skriva lite om dagen då jag var i skolan! Vi hade syslöjd, jag och alva gör en grej tillsammans kan tyvär inte avslöja vad det är, men den blir as bra! PÅ gympan hade vi orgentering (stavning)! Dt är så jävla tråkigt fast idag var det skit kul. Inte att läsa kartan men jag och alva hade kul. Alva lärde sig att äta blåbär och vi höll på att kissa ner oss. Jag vte inte vad som var så kul men det var det. sen gick vi vilse, vi var nån stans i skogen. asså det var typ lika långt åt varje håll. Nej, nu överdriver jag men det var skit jobbigt. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Vi har typ bara fyra lektioner på torsdagar. Slöjd, matte, idrott, SO! Skönt vaa! Puss!

it was funny!

Tjenare! Har inte bloggat på några dagar, men jag ar så jävla mycket i skolan. Typ 1000 läxor och prov :/ har ända bara varit i skoan. Dt är as kul på rasterna, vet inte riktigt vad vi gör, men det är helt galet! Idag har jag dansat också. Juste imorgon är det min och ebbas favorit dag. Onsdag- vilket betyder elevens val!!! Skiiitt, nästa vecka har vi redovisning inför hela högstadiet, men jag och ebba ska övertala david att han ska läsa allt, haha! Men grejen är att amanda min syrra kommer att reta mig som fan, så jag vill inte läsa. Sen har vi också mötesgrupper imorgon, och jag kan ju bara säga att storsamlingsgruppen äger jämfört men elevrådet. Det sög!!! 

Vet ni vad dagens höjdpunkt var? På engelskan, det var så roligt så jag höll på att dö. Jag har aldrig sett min klass sratta så mycket, det var galet. Vi skulle sitta i en ring i klassrummet, sen började alla skratta åt philip so  gjorde något som vanligt. Asså det gick inte att sluta skratta. Axel skrek hela tiden, kolla julia!!!! Asså jag skratta så tårarna rann! Jag och björn var värst. Vi försökte verkligen, men det gick inte, asså det var typ as synd om våran lärare, hon blev typ as arg! Men sen när vi klarade att vara tysta hör man gustav göra ett knorr. Höööööööööllllll på att dööööööö!!!!!!! Aja, det var helt jävla galet! nu sitter jag ocj kollar på idol! Vissa är helt jävla sjuka!


Här är fan den nya vinnaren! Lyssna och njut! Puss!

i love you!

Godmorgon! Nu sitter vi här och pluggar, båda måste så vi tänkte varför inte! jag är klar och lennea har bara lite kvar, elr jag är inte klar med alla läxor, men engelskan har ja gjort, spanskan måste jag börja träna på. Igår var vi inne hela kvällen, vi skulle gå ut och möta några, men jag är väldigt feg, så vi sket i det. Men det var jätte kul att vara inne. Idag ska vi till stan och möta en i neas klass, Becca. Vi ska gå runt lite och fika tror jag. Men först nu ska jag äta frukost. 

Lite bilder från gårdagen






Älskar dig! Puss!

it was a boring day!

Hejsan! Nu sitter jag här igen, ska plugga men det går inge bra. Ska lämna in matte läxan imorgon, den är jag inte klar med. Sen har jag geografi prov snart, spanska glosor, eneglska läxor. Dt känns jätte bra :/ Idag var det inte så jätte kul i skolan, elr syslöjden var skit kul! Vi typ skrattade hela tiden åt philip bland annat! Björn hittade något rosa typ och kom fram till oss och sa det här kan ni ha, sen märkte han typ att det var en tröja som var lite trasig. Så philip satte på sig den, så liten som han är fick han plats i den perfekt. Annars var det skit tråkigt, på gympan hade vi orgentering (stavning) det är typ bland det värsta jag vet, så himla tråkigt. Nu på eftermiddagen har jag pluggat. Elr jag har försökt att plugga, men det har inte gått så bra som sagt. Men u ska jag verkligen försöka plugga inna jag ska åka och kolla på amanda när hon spelar fotbill på nya planen. Dt är ganska kul att kolla, speciellt om dom vinner, men det brukar dom göra!
typiskt Philip!
Puss och kram!


mysigt med läxor

Nej, det kanske inte är mysigt men nu ska jag plugga matte, geografi och engelska på ett jätte mysigt sätt som min syrra lärde mig. Man kockar lite te och tar en macka elr en frukt och sätter på lire musik som man gillar, efter varje kvart så tar man en fem minuters paus. Nu blir det plugg! Puss!

tågolycka

Tjenare! Sitter här och inte har något att göra, skulle ju tagit kvart i tåget, men så blev det inte. Jag och ebba satt på tåget i tjugo minuter och väntade på att det skulle åka, men det hade hänt en tågolycka. Fick panik, så jag hann inte till dansen! Men jag tror att jag åker in till den andra okm jag hinner, för den börjar inte förns tio över sju! Men jag vet inte, måste plugga!!!!!

Idag i skolan var det mötesgrupper, jag kom med min syrra :/ Men det var tur att ebba och alva var med. Det var skit kul. Vi delade upp oss i två olika grupper, det var jag ebba alva linus erik och mattias. Dom ville typ ha banan tema och skit på storsamlingen, höll på att dö när dom sa det ! Sen hade jag och ebba SO, det var skit kul. Asså inte själva SO men det andra. I början fick vi typ tävla om vem som kunde ha något på huvudet, och äta en JÄTTE äcklig grej, vet inte vad det var. Men david gillade det, höll på att spy. Annars satt jag bara och skrattade åt NO som var i rummet bredvid. Dom var typ inne på datan och kollad3e på snuskiga bilder, vissa var skit äckliga ! Annars hände det inte så mycket! Nu ska jag plugga !

Haha, här är från nickloden galan på grönan! Puss!

kvällen låt!

Asså varje gång jag hör den här ryser jag som fan!
Godnatt!

she is crazy!

Tjena! Jag vte att det har blivit lite dålig uppdate på senaste tiden, men jag måste plugga, dansa och vara med kompisar! Så jag hinner inte sitta vid datan så mycket! Idag har jag varit i skolan, vi hade geografi läxa tills idag, jag behövde inte svara på så många frågor, som tur var, sen hade vi glosförhör i engelska. Imorgon har vi spanska läxa som jag inte ens har kollat på,  men jag tror jat det är ganska lätt. Idag skulle vi ha slutat tio i, men vi fick sluta tjugo i, och det var tur, för jag skulle me tre tåget, så hade tio min att göra iordnig mig!!

När jag kommer till dansen hade linnea väntat på mig (det var därför jag hade bråttom). Jag bgjorde iordnig mig, och sen kom alla andra. Då blev det fight mellan mig och linnea, i början var det mest bara lite skoj, men jag kan ju säga att det blev mycket värra, eller vi vart inte ovänner, men vi typ låg på varandra och slev i håret och sparkade och slog och rev varandra. Jag har lite rivsår, men jag gjorde så att hon började bloda. Haha, typiskt mig :/  Men vi blev snabbt vänner och slutade dagen med en puss! NU ska jag gå och äta spagetti men köttferssåg (stavning).


Det syns knappt, men dt är ett stort blåmärke (elr det är rött) plus att det är större.

Det här ser man inte heller så bra.
Men jag älskar dig ändå Linnea!
Puss o kram!

nu är jag en dykare

Äntligen är jag klar med mitt dykarsärt :) Det var inte så jätte kul att plugga, och när man skulle göra uppdyket var det nte så mycket att se. Jag orkar nte skriva o helgen, jag har inte gjort så mycket, vart på kräftskiva och dykt. Igår missade jag streeten men jag kom på dom andra. Det var pardans, jag och daniela och malin fick vara med på dom smås pardans (eller jag är typ lika gamla som dom, men jag går i en grupp där alla andra är äldre) Vi fick lära ut en dans som vi hade gjort, jag älskar den, singsingsing ´heter den. Efter det hade vi också pardans, det var skit kul.

Idag har jag varit i skolan och vi har fått våra skåpnycklar. Det var inte alls roligt. Alla bara skrek för man hade tagit dens skåp, och skåpen gick typ sönder, det var helt galet. Men jag fick det skåp jag ville ha. Annars var det inte så jätte kul. Jag längtar inte tills onsdag, då är det elevens val. Kommer du ihåg ebba?!  Plus att då är det mötesgrupper, och jag tror att jag kom i samma grupp som min syrra :/ NU måste jag plugga!!!!!!!!!!!! Sen ska jag åka in till dansen. Bloggar knaske mer ikväll! Puss!!

dagens dans!

 
Vi hade inget att göra så vi spelade in en liten video! Så jävla sjuk!

fredag igen!

Tjenare! Nu var det fredag igen. Har inte gjort så mycket förutom att jag har varit i skolan. Har precis pratat med linnea, vi vet inte riktigt när vi börjar på dansen. Men jag tror det det är kl fem. Ska iaf möta linnea tjugo i fem. Så har vi lite tid att göra iordning oss! I skolan hände det inte så mycket, eller det blir ju lite pinsamt i vissa lägen, behöver inte gå in på detaljer (dom som vet vet och det kan stanna emellan oss) Ikväll kommer det ite att hända så mycket, kommer nog att vara hemma, för imorgon ska jag göra uppdyk i havet i dykning. Det ska bli himla skönt att bli klar med det där dykarsärtet. (stavning) Snart ska jag lägga upp lite bilder från shoppingen igår, det är inte så mycket, men det är kläder, och ett par skor. Jag tror att jag har något på skolfottot, asså det är så läskigt. För jag bli alltid så dålig!! Men det gör inget, det är ju ända bara jag som får det. Nu måste jag äta något innan jag åker! Puss!

idol 2008

Har precis kollat klart på Idol. Den nya juryn (stavning) verkar vara ganska roliga, speciellt den där killen som pratar ganska mycket. Sen duschade jag i pausen, det var ganska skönt, efter som man har tränat hela dan, inte för att jag vart svättig men det är ändå skönt. Vet ni min syrra har shoppat till mig. Men jag får inte se vad det är än. Mamma måste komma hem först. Hon jobbar tror jag. Så nu har jag nog något att ha på mig iaf. Har vekligen ingenting att ha på mig. Speciellt inte på skolfottot som börjar närma sig! Kommer lägga ut allt som jag fick. Men det blir inte nu, för nu ska jag plugga engelska:


   
Puss!

bilder

Jag varnar för ALLA bilder!!










friidrottsdag

Hejsan!  Jag och amanda har precis kollat på Mimmi. Något barnprogram, jag hade sett det förut, för typ fem år sen. Det är skit bra! Idag har det varit friidrottsdag, det var ganska kul, jag var inte med på 60 m och 200 m. Orkade inte. I slutat av dagen har vi alltid stafett. Jag skulle ha sprungit, men alva tog min plats, och det var bra. Jag är inte så snabb. Vi kom 2:a, men vi lår typ ganska lika med 8:an hela tiden sen gick vi om dom. 9:orna vann. Dom som sprang där var jätte duktiga. Det tog en och en halv timme hem kanske. Fast vi gick ganska sakta, jag och alva stannade vid varje lekpark. Dom var fett roliga. Men en snurr grej gick inte och stanna. Vi fick hoppa av, skit läskigt. Tyvär tog jag INGA bilder, jätte synd. Men jag glömde helt och hållet bort min kamera. Efter sklan gick jag hem till alva. Vi kollade på Greveholm och tog som vanligt roliga bilder. Asså det kankse inte är så jätte kul att kolla på, men det är så jävla kul! Lägger in dom lite senare. Ska plugga nu!
//julia

godmorgon

Har precis vaknat och ska snart äta frulle. Jag är inte hungrig men jag måste äta annars kommer jag vara skit hungrig idag, innan vi får äta. Igårkväll vart et ganska sent, låg och kollade på TV i typ 10 min. Sen satt jag vid datan. Det här blev ett kort inlägg. Måste gå nu! Puss och karm!

har saknat dig!

Idag fick jag träffa min kära bästis Linnea Grönberg! Jag har verkligen saknat henne! Älskar dig!
Godnatt
!

vi hade inte turen med oss!

Tjenare! Bloggade inte igår men jag hann inte, hade dykarprov. Det gick ganska bra. Jag klarade det :) Idag har jag varit i skolan. Sista timmen hade vi elevens val, och som vanligt fick jag och ebba det vi inte hade valt. Man fick skriva 1 till 4 vad man helst ville vara, och jag och ebba kom på SO!! Höll på att dö när jag hyörde det. SO men 8 och 9:or. Fett pinsamt, jag suger på det. Vi fattade typ ingenting, om fyra veckor ska vi visa upp fö hela högstadiet vad vi har skrivit om! Jag Ebba och David L jobbar tillsammans. Vi ska vara utklädda till några afrikaner enligt våran lärare!! Snacka om pinsamt. Vi satt och skratta hela lektionen, och sa hela tiden till varandra: vad gör vi här? Det var så j*vla tråkigt. Men en annan grej är bra, att jag ebba och alva kom i samma mötesgrupp. Storsamlingsgruppen. Jag vet inte riktigt vad man gör, elr man planerar typ storsamlingarna!

Imorgon ska våran skola ha friidrattsdag. Hela högstadiet ska cykla dit, men jag tänker inte, fett pinsamt. Så jag ebba alva fanny tänkte ta e liten jogging tur, nej skoja, vi är så lata så vi får sjuss dit! Björn och gustav tycker att vi är skit tråkiga, men ingen av oss vill!! SEn ska jag springa stafetten i slutet av dagen:( Jag vill inte, men min klass tvingade mig, jag kommer göra så vi förlorar. Det var för några tjejer som ville, och alla ba julia du kan välkl springa, fick pinik (vet att jag skriver det hela tiden, men jag får verkligen panik) Jag är jätte långsam. Och jag tänker inte springa 200 m, för där förlorar jag alltid. Plus att min syrra kommer alltid vid höjdhoppet som är brevid, och står och retar mig. Nu måste jag äta och duscha, och om jag hinner plugga lite!

det här kommer att vara jag imorgon! God natt!

krig!

Det är min syrra jag pratar om. Vi har precis sagt fred från ett ''bråk''. Det slutade med att amanda sprang runt med en tosborste och skvätte vattnet som var på, på mig. Höll på att dö. Det börjar med att jag inte får komma in i kylen, men då var det bara skoj. Sen tog hon ostkniven. Sen hade en lång bräda gått sönder så jag tog den och började fecktas (stavning) så jagade jag henne runt vardagsrummet. Sen tappade jag den och hon tog upp den och sprang efter mig. Sen hämtade hon toaborsten och jagade mig!! Annars har jag inte gjort aå mycket mer. Stannade kvar i skolan typ en timme med amanda och linus. vet inte riktigt vad vi gjorde! Annars har det varit riktigt tråkig dag! Nu ska jag och min syrra ha disco enligt henne! Bloggar nog inge mer idag! Puss!

grattis bröderna Kaulitz!

Nu är det så att Bill och Tom i Tokio Hotel fyller 19 år idag! 



orkar inte plugga!

Tjenare! Kom precis innanför dörren, jag är både hungrig och trött! Jag missa tåget hem men nån sekund. Fick panik, jag visste att det gick ett 12 över och skulle försöka hinna med det och jag springer som en galning, när jag kommer upp så har precis dörrarna stängs igen och jag måste vänta en kvart och är skit törstig och har inga pengar :( jätte bra!! Annars har jag inte gjort så mycket mer än att ha varit i skolan. Och det var inte alls kul. Sen har jag dansat, det var helt okej. Nu ska jag plugga:( har engelska imorgon!!! Jag suger!!!!! Nu måste jag äta! Puss!

RSS 2.0