ta mej tillbaka...

... till underbara Thailand. Här kommer lite bilder från resan vi kom hem från för nån vecka sen, om ni kommer ihåg den ?
Men bättre sent än aldrig...?


volleyboll på koh lanta

fotboll på koh lanta


haha jaa, micke fyllde år och fick nått ryck att han ville möblera om lite på stranden...

ja micke och felicia, det va skiit stora vågor...

nyår 08

nyår 08


hela familjen andersson/eklund

haha, vi körde viskleken

dom åkte och visade oss ön...

Koh Sukorn

haha, vi hade en liten show för föräldrarna, vilken succé' det vart ;P

'jaa, vi e sjuka, vi vet ;P

underbara älskade bangkok :) 
Ah, ja vill inte vara här i kalla Sverige, jag vill tillbaka förfan!
kanske kommer lite till bilder senare, men än så länge får ni nöja er med dom här.
puss och kram

äntligen fredag!

Hejsan på er!
Ny duschad och klar inför kvällen. Ebba&alva&fanny kommer snart och slaggar här. Vi hade typ bestämt att gå ut och springa lite imorrn men det är ingen som orkar;p hahha, typist oss.
Idag har ja varit i skolan, skiit kul på rasterna, vi kör typ kurragömma, asså det g¨r verkligen inte att förklara, men alla blir verkligen hittade samtidigt för om nån säger ba, ja har ett skit bra ställe, då följer alla efter som en orm, som när ja gick in på vaåra små toaletter följer alla med in. Tre står på toaletten philip hänger i nån toapappshållare och alla står och trängas.

Nu har dom kommit så ja ska gå och vara lite social mot mina vänner
puss och kram

Torsdag

Hejsan. 
Har varit i skolan idag. Faktiskt ganska kul. På so håller vi typ på och gör en tidning. Dizza tobak heter den typ, och vi tävlar typ mot 43 andra sjuor, så vi kanske inte vinner menmen...
Vi hade också ett litet so förhör på so fast ja fick aldrig svara, men ja bryr men inte. Alva följde med mej hem men gick hem till philip, orkade inte vara här. Vi körde kurrakömma ist. Skit kul i hans hus asså. Fanns skiit ånga gömställen ;P 

Har typ ingen läxa tills imorrn va ja vet iaf. Så ja ska lägga mej och kolla på en film lite senare ikväll tror jag. Är väldigt trött så ja orkar inget annat. men först ska vi typ ha ett möte här hemma med typ fyra föräldrar och fem barn men det är bara ett barn som kommer, fanny, så då kan ja lika gärna vara med, har inget annat att göra. 
Puss och kram

hemma bra men borta bäst

Nu är jag hemma från underbara Thailand. Jag vill inte, det har varit så himla bra. Och jag saknar det redan. Linnea är där just nu och kommer hem på lördag och hon har varit där i två veckor då. Hon kommer vara så himla mycket brunare än mej för jag är nästan lika blek som jag var när jag åkte. För vi har haft dåligt väder nästan hälften av tiden som vi var borta känns som, men det är klart att man har fått lite ferg.
Förutom att sola har vi spelat välldigt mycket fotboll, volleyboll badat och så var vi ute och dök och stötte på en 2,5 m lång haj. Det var rätt coolt ;P Dom sista dagarna var vi i Bangkok och shoppade loss. Vårat hotel satt ihop med ett stort köpcenter. Vi var också på ett annat köpcenter som det fanns 8000 marknader o sånt där, fast vi hann ointe gå klart det för vi blev typ lite lurade av nån taxi gerj, så vi kom dit jätte sent.
Så man tappade välldigt mycket ferg på dom dagarna :(

Och det västa är att jag ska träffa ebba&fanny idag och dom har typ värsta förväntlingarna för dom tror att jag är skit brun. Dom kommer få värsta shocken när dom ser mej. menmen, jag har förvarnat dom.

Bilder och sånt kommer senare när jag har laddat in och så...

RSS 2.0