Hide and Seek

Nu sitter jag här, felöicia har precis gått. Hon kom iaf, hon skulle ha varit med sin kompis men hon vart sjuk, så hon kom het isället. Men var tvungen att åka hem för imorgon åker hon till göteborg. Jag vill också åka dit en vi hinner inte det i sommar. Så jag vet inte vad jag sak göra dolm närmase dagarna. Jag vill att linnea ska komma hem, har inte träffat henne på evigheter. Iaf nu ska jag städa mitt rum, så jag slipper göra det i kväll för då ska jag se på Hide and seek, den är skit bra, så jag får inte missa den. Nu måste jag städa,
 
hej då!

Bull bakning

God morgon alla bloggare, idag ska jag baka biúllar, jag tror att jag ska baka dom själv för jag tror ingen annan orkar, amanda tror jag inte orkar men hon vill bara äta degen så jag tror det blir att jag baker själv. Igår hann jag inte blogga, vi satt hemma och kolla på ett tv program hela familjen till slut, eller nästan hela familjen, micke var inte där, han är utomlands med sin kompis (jag vet inte vad landet heter). Nu måste jag gå och läsa min bok, tvungen. Men den är jätte bra men jag har ingen lust. Skriver mer sen. 

Pussi! 


Eriksdalsbadet

God morgon. Förlåt att jag inte har skrivit så mycket men jag hann inte igår. Nu har felicia precis åkt hem, hon skulle till doktorn och kolla på något jag vet inte riktigt, men jag hade tänkt att skriva om gårdagen när jag och felicia skulle till vanadisbadet. Vi åkte in typ 12 kanske och allt var frid och fröjd. Men när vi kommer fram så var det inga där opch en mamma huggna träd, så vi frågade en jobbargubbe om det var stängt? Han ba: Ja, stängt är det, och vi öppnar inte förnst om två år igen, det här ska bli ett nytt bad! Vi höll på att dö, vi hade åkt in i onödan, så jävla synd. Så vi skulle gå på något fik men vi hattade inget, så det vart till slut Donken hihi. Det bästa vi kunde hitta. Vi hade ingenaning om vad vi skulle göra, vi skulle ha åkt till skansen, men vi orkade inte så de vart gamla hedliga eriksdalsbadet! Dit åker typ alltid jag och felicia när vi inte har något att göra. Det var en as söt 5 åring där som började prata med mig, och jag vet att hon var fem för hon sa det till mig, hon kunde göra kullebytta och stå på händer i vattnet. Hon var skit söt. När vi hade tröttnat så åkte vi hem hit, vid rönninge station mötte vi lite kompisar, dom frågade om vi ville åka och bada men vi orkade inte men vi skulle typ gå ut men sen kunde inte dom så vi fick sitta hemma och kolla på allsong på skansen o9ch lite annat, för vi orkade inte åka upp och hyra film. Nu ska jag gå och bada, skriver mer sen!

Puss!

God natt

God natt allihoppa, nu sitter jag här med felicia klockan börjar att närma sig ett, deras familj kom och åt middag här i kväll igen, det var jätte mysigt. Imorgon ska jag och felicia gå på vanadisbadet. Vi var där förra året tror jag, då åkte vi en rutchkana som var skit rolig. Vi la oss ner och stoppade allt vatten så att vi skulle åka snabbt, men då åkte ju dom som var framför oss jätte långsamt, så det börjar med att felicia åker om en tant som satt framför sen kommer jag och kör om henne efter för vi åkte typ samtidigt, efter åker jela om amanda och tanten och amanda åker fram till tanten och tror att det är jela så tanten kommer i amandas knä och sen märker hon att det inte är jela och tycker att det är skit pinsamt. Nu måste vi gå och sova för annars så hinner vi inte gå dit för vi kommer att sova bort halva dagen. Pussi!

God morgon!

Nu har jag precis ätit frukost så jag är proppmätt. Väntar på att felicia ska komma, haha vi klarar oss inte en sekund utan dom käns det som eftersom dom var här igår. Igår kväll så kollade jag, amnda, mamma och pappa på flashdance, den var jätte bra. Men jag hade redan sett slutet så jag viste att det skulle gå bra för henne så det var lite tråkigt.

Rolig dag!

Heej! Nu har jag inte så mycket att göra jag tror att jag ska bada lite. Men jag är skit trött efter gårdagen. Det var skit kuul! När jag kom hem från baletten så stog alla i badkläder och var precis på väg att gå upp efter några set volleyboll, det var skit kuul tyckte dom, men dom hade inte gjort något annat för dom lovade mig att jag inte skulle missa något, dom hade bara ätit lite småplock och setat och pratat. Efter ett litet tag var det dags att spela en volleyboll match till. Jag kom med i det sämsta laget, elr det var sämst inaan jag kom för innan jag kom så förlorade dom alla set, och när jag kom vann vi två av tre set elr ett set vann vi med fusk av dommaren som var med i vårat lag från början så hon hejade på oss. Me det var bra, det var skit bra väder hela matchen.
Sen var det dags för tipspromenad, det gick inte så jätte bra för oss, men det var jätte roligt, det vart lika mella mammorna och papporna så dom fick några utslagsfrågor, och där vart det typ också lika.

Sen tog vi en liten paus innan femkampen började. Det var barnen i ett jag, mammorna i ett och papporna i ett. Så det var tre i varge lag. Papporna vann första tävlingen, spotta grodor, fast det var godis grodor. Andra tävlingen vann dom också, det var stövell kastning, fast på ett jätte konstigt sett, Felicias pappa skulle börja och han stog typ i 10 min och försökte ladda och sen när han skulle köra så tar han i så mycket att den flyget åt andra hållet, asså alla ligger ner på margen och skriver av skratt, men den som skrattar bäst som skrattar sist, för alla gjorde samma mistag varenda gång föruton pappa, moa och moas pappa. Men asså det kändes bra när man stog och där men det var svårare än vads man trodde mammornas hamnade till slut typ i busken bakon dom, och våran kom ju fram lite eftersom moas kom framot. Min syrra filmade typ så jag ska be henne lägga in den så kan jag lägga in den här. Så papporna vann den också, sen var det en liten annorlunda lek där en i laget skulle slicka på godis bilar och sätta fast dom i ansiktet, det var jag som fick göra det och vi vann, jag fick 25 stycken på 30 sekunder, det var skit juk, men det gjorde skit ont när man skulle ta av dom för dom hade ty fasnat, så den vann vi sen var det ån annan lek när man skulle ta potatis och man såg typ inte vart man gick, den vann papporna, och den sista vann vi, där skulle hela laget knyta ihop allas fötter och så skulle man gå fram och tillbaka och vi fick in värst snittsen. Men på den fuskade papporna!

Aa, sen åt vi mat och efterrätt och så satt vi och pratade lite så klockan vart väll ett, men sen var vi tyvungna att gå och lägga oss för moa skulle upp skit tidigt på morgonen, och senare på dagen innan baletten så körde vi några set volleyboll, familj mot familj och våran familj vann två set och felicias familj vann ett sätt, så vi van sen var vi tvungna att åka så vi hann inte köra mer. Aa, det var min kväll, jag skulle vilja göra om det! Jag lägger KANSKE in några bilder för vi tog inga på min kamera så jag är inte säker på om vi får bilderna men om vi får dom så lovar jag att jag ska lägga in dom! PUSS!

Fredag!

Tjenare, nu sitter jag här med felicia igen, hon földe med mig från baletten. Vi ska gå ut och bada nu, det är fortfarande varmt ute, det ska vara varmt hela veckan, hoppas att det är extra varmt imorgon när alla kommer, för vi ska ha fem kamp, spela volleyboll i poolen, och massor av annat skojj:) Jaqg tror inte att jag skriver mer ikväll så GOD NATT!


Baka!

Tjenare! Idag har jag varit med felicia, elr hon kom efter baletten, hon ska slagga här. Nu har vi precis bakat.  Vi ska bada och lite sånt tror jag. Imorgon ska jag dansa, jag vet inte om felicia kommer hit efter baletten igen, för jag har ända inget annat att göra, men på lördag ska vi få gäster. Fam Eklund/Larsson och Fam Karlsvärd ska komma, men dom kommer redan på dagen för vi ska göra lite olika lekar, men jag kommer missa lite för jag ska dansa. Här är några bilder från när vi bakade!

Felicia häller upp lite hallon!


Jag häller upp degen(den var skit god)


Felicia häller upp smöret!


Jag vispade!


Här är pajen när jag och felicia hade sakat(den var skit god)

Godmorgon

God morgon, nu har jag precis vaknat, det vart ganska sent igår. Kl 1 ska jag ta tåget in till dansen. Jag orkar inte ta tåget, men jag vill dansa! Aja, dom ska ju kolla på amanda. Ja missar tyvärr det, men jag såg det förra året. Jag tror jag ska sola nu, så jag kommer nog inte att skriva innan baletten. Hej då!

Filmkväll med familjen!

Nu har jag kollat på High School Musical 2 med familjen, dom vet inte riktigt vilken dom tycker är bäst, det vet inte jag heller, jag tycker att båda är bra. N8u ska jag gå och lägga mig, imorgon vet jag inte vad jag ska göra, men på efter middan ska jag dansa. Här är en rolig video från HSM!



GOD NATT!

Saknar dig!

AAMANDAAAAA KOM HEM NU JAG SAKNAR DIIG!
Jag har inte träffat dig på snart två veckor, först var jag borta sen var du borta, och så kan jag inte komma och kolla på dig imorgon för jag ska dansa, jag ville verkligen se dig! Aja, det är okej, jag får iaf träffa dig när du kommer hem!






KOM HEM NU!

Tråkigt!

Hejsan! Idag har jag inte gjort någonting! Elr jag har badat i typ en och en halv timme med pappa, elr han badade kanske 45 min så jag badade själv, fast min syrra carro och hennes kompis var ute och dansade så jag var inte själv! Sen har jag suttit vid datan och inte gjort så mycket. Asså det är helt sjukt, det är typ det bästa vädret på året och jag har inte solat någonting idag, för det har faktist varit för varmt, det gick inte att sitta ute och äta lunch för det var för varmt, men jag tror att jag fick lite färg när jag badade! Nu har jag precis ätit och snart ska jag bada med pappa. Det är fortfarande as varmt ute men grejjen är att jag trodde att det skulle vara skönt att hoppa ner i poolen och svalka sig, men det var ingen skillnad, för det var as varmt i poolen så det var inge skönt, men det var kul. Senare ikväll ska jag, mamma och pappa kolla på High School Musical 2 för dom har inte sett den, asså jag vill vara med någon men inga är hemma:( Men på lördag så ska vi ha gäster. Felicia och moas familjer kommer:) Det ska bli kul, och nu närmaste dagarna ska jag ta privat lektioner. Men det är på eftermaddan, så jag kommer kunna sola lite iaf. Nu måste jag gå! PUSS!

God natt!

God natt ska gå och lägga mig nu klockan är väll 12 tror jag. Är skit trött. Har kollat på film, High School Musical med mamma och pappa, dom tyckte den var ganska bra, men jag vet inte om pappa bara sa det, men han somnade inte iaf. Imorgon ska vi se tvåan. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Jag har hört att det ska bli jätte bra väder så jag tror att jag ska sola:) bada ska jag nog också göra. Nu måste jag gå och sova. Här är en video på min favorit låt i HSM 1!
Jag tycker den är så braa!
GOD NATT!

Badberget

Nu har jag och linnea precis kommit hem från badbergen. Det är så fint väder ute:) Imorse så låg vi och solade i typ 30 min, sen vart det så varmt så vi bestämde oss för att gå till badberget och bada. När vi kom dit var det ganska mycket folk som låg och sola, så vi gick bort en bit för vi ville vara lite själva och bada. Linnea hade aldrig gått i vattnet från de stället förut, det var skit svårt iaf när man skulle gå upp, för det var så himla halt, för man gick på stora stenar i vattnet, men det var ganska grunt, men när det kom vågor så var det skit läskigt för då åkte man typ in i berget. (linnea har en film på mig när jag badar och det kommer vågor) Det var ganska vart i vattnet, elr det svalkade iaf. När vi gick upp så tog vi några konstiga bilder som ni ser. Nu måste jag gå och göra i ordning mig för jag ska åka hem snart. Skriver mer ikväll.

  
       

        

PUSS!

Shopping - BIO med linnea!

Nu sitter jag här med linnea, vi har precis kommit hem från stan, vi har ju kollat på Sex And The City, den var jätte bra tycker jag, men innan det så gick vi ju lite i stan och shoppade, eller vi shoppade inte så mycket, vi gick på donken, och så var vi på H&M ganska länge och provade lite olika kläder, asså det var meningen att dom skulle vara fula. Det var skit kul, men korten vart inte så bra för prorummen var väldigt litet. . Nu ska vi gå och kolla på ett till avsnitt av SATC som går på TV, skriver mer imorgon!

Min fina outfit!


Linneas fina outfit!


Ett par skit coola skor!
God natt!

Shopping - BIO

Tjenare! Det blir ett kort inlägg nu för jag måste hinna med kvart i tåget för jag ska in till stan med linnea som jag inte har träffat på länge, vi ska shoppa och lite senare ikväll ska vi gå på BIO och se Sex And The City, jag har inte sett så det ska bli kul att se den, sen vill jag också se Mamma Mia på BIO, jag tror att jag ska göra det senare i veckan med linnea och våra mammor, jag tror att den kommer vara bra för jag såg musikalen och det är bland den bästa musikalen jag har sett! Efter SATC ska jag slagga hos linnea, och imorgon ska det bli fint väder har jag hört så jag tror nog att vi solar lite och sen kanske vi åker hem till mig! Nu måste jag skynda mig för annars så missar jag tåget.
Vad ska ni andra göra idag?

Hemma från Gotland

Nu är jag hemma från Gotland, vi har haft as kul. Ätit på sveriges största glassbar där det är 100 olika smaker att välja på, varit på pippi land typ dom flesta dagarna, men en dag var jag och min kusin med fanny som har ett landställe på gotland, det var jätte mysigt ställe vi låg vid poolen hela dagen typ, vi har haft jätte bra väder dom flesta dagarna, det var bara mot slutet som det var lute sämre:( Men jag har inte solat så mycket, så jag är inte så brun. Eller jag har inte blivit så brun på Gotland. I lördags var vi och gick i någon grotta, det var bland det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv, för jag trodde att man skulle få klättra och holla på, men nej så var det inte, hät var det någon jävla lektion kändes det som, dom berättade om vilka som hade upptäkt den här grottan, men jag lyssnade inte så mycket, jag och min ena kusin tyckte att det var så tråkigt att vi var nära på att smita men precis när vi skulle springa så kollade hon på oss så det sket sig. Men där efter så åkte vi till Visby och kollade i lite affärer. Jag köpte bara ett par shorts. För jag hade inte så mycket pengar, men dom var jätte sköna.

Idag innan vi gick på båten så var vi på pippi land eb sista gång. Men vi var bara där i en och en halv timme typ, så vi hann inte åka så mycket. Men vi åkte en båt som jag och mathilda har åkt tre gånger, asså man får köra själv, man får välja vilken båt man tar för det fanns lite olika. Och om man åker under några rosor så blir man genom blöt för rosorna sprutar vatten, och det är inte lite vatten heller. Det var killarna som ville åka den, för vi satt och åt så ringde dom oss och sa att vi skulle gå till båtarna, men dom ville bara att vi skulle bli blöta, för dom var redan blöta innan vi kom, så jag och mathilda fick sitta längst fram, och dom var så taskiga att dom körde bara in en liten bit med båten så dom som satt där fram blev blöta, och det var ju jag och mathilda, jag höll på att frysa ihjäl efter!
 

Sen har vi åkt lite andra saker tex som fritt fall, för barn det kändes som 4 meter kanske, och sen har vi åkt en berg-och dalbana som inte heller var läskig, det ända som var lite för oss var en båt som man flög i, man åkte först upp för en lång backe sen åkte man ner as snabbt så flög man i luften.

Här flyger jag!

Sen har jag några andra bilder från pippis hus och lite sånt
   

När jag och mina kusiner åkte fritt fall och berg-och dalbanan så skrek vi så j*vla mycket hela tiden, för annars så vart det inge kul, och så okte vi det om och om igen och skrek lika mycket varge gång, fast jag skrek nog mest, för när vi skulle åka en sista gång så kom det fram en kille som jobbade där och sa till mig: Om du skriker så där mycket en gång till så kommer du få gå av direkt, så vi bara satt där helt tysta och det var skit tråkigt!



Här är en bild på min söta kusin och pippi, tvilling syrran till min kusin ville inte gå fram och krama henne.
Gud va det är skönt att kunna blogga igen, men jag saknar amanda jätte mycket, jag har inte träffat henne på jätte länge känns det som, hon är på ett ridläger, hon har det jätte bra! PUSS OCH KRAM!


Åker nu!

Heej då alla bloggare, idag åker jag tll Gotland som jag har nämt förut. Jag längtar! Men jag kommer att sakna alla er här hemma jätte mycket, speciellt min familj!
             



En bild på mig och min älskade syster, tagen i Hällevik!
Lika seriösa på varenda bild! Heej då!

Grattis!

Grattis världens bästa mormor på 71-årsdagen!

Hemma!

Heej! Nu har jag kommit hem, det är skit tråkigt. Jag hade viljat vara kvar en vecka till eller något, det är lika tråkigt varje år när man ska säga hel då för man ser dom ju typ bara en gång om året typ! Men det har varit skit kul, dom flesta dagarne har det varit fint väder så man har ju fått lite ferg. Vi har pysslat, spelat brännboll, fotboll, volleyboll och massor av andra saker. TYp tre filmkvällar och så var vi ute dom andra, men sista kvällen var nog roligast! Vi gick först hem till Holle sen gick vi vidare till Hanö Hus, och så dansade vi järnet för på fredag och lördag kvällarna så är det live band där så det är skit kul och komma dit och köra järnet, fast jag tror att det är oldersgräns där men det gjorde inte så mcyket! Alla var ändå så fulla! Vi gick väll där ifrån kl 2 för det stänger då elr det stänger inte men live bandet slutade spela då och det är inge kul om dom inte är där! Asså det har verkligen varit så kul! 
 















Sista kvällen så gjör man alltid en tårta som några barn gör! Jag mådde så jäkla illa efter två bitar så jag orkade inte mer!

Här är en video på amanda och rasmus, asså jag och amanda håller på att dö av skratt! Det var så jävla roligt, asså när rasmus säger något så skrattar man för att han är så rolig! Men det som är roligt i den här filmen är när rasmus säger mexico, ni hör ju, det är inte alls roligt men när han säger det så låter det typ mechicho,(jag vet inte riktigt hur det stavas)



Här är felicia när hon gungade gungbräda, asså ni skulle veta hur högt hon flög, men vi filmade tuvär inte när jag gungade, för jag flög också skit högt!



Här är en video på oscar felicia sofie! Så j*ävla kul!


Kommer att sakna alla er i Hällevik, vi ses om ett åt! PUSS!

Hällevik - Gotland

Nu är det så att jag kommer inte kunna skriva så mycket här på bloggen, för imorgon bitti så åker jag till Hällevik med min bästis Felicia och hennes familj, det ska bli så kul att träffa alla som är där på sommaren som man känner. Det här är tredje året vi åker dit, vi blev frågade av familjen eklund / larsson, dom har varit där i typ 14 år snart! Och så har samma personer kommit dit på sommaren en speciell vecka, vecka 28. Då är det några ledare som hittar på olika aktiviteter som man gör på dagarna. Pyssel, fotboll, brännboll mm. Så då känner man alla som är där.

Veckan efter ska jag äka till Gotland med mina kusiner, vi kommer väll sola, bada och gå runt och kolla på pippi huset och så, två av mina kusiner är 5 år. Så jag tror att dom vill det. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det ska bli kuul. Så det här kanske blir det sista inlägget för idag! Heej då alla bloggare!


Dålig!

Heej! Asså jag känner in så dålig. Jag har inte bloggat på två dar! Men jag har inte hunnit! Fast det har inte hänt så mycket ända, jag har varit med ebba och alva. Jag har sovit där och dom har sovit här. Men indag har vi badat för det mästa, det har varit så jäkla varmt, hoppas att det är så varmt i Hällevik också, dit jag ska på lördag med min bästis felicia och många till. För då kanske man blir lite brun tills på Gotland veckan efter. Dit ska jag med mina kusiner. Det ska också bli jätte kul! Iaf sen har jag inte gjort så mcyket mer, om en timme ska jag äta och så ska jag packa lite också. 

Här är alla som vi känner som åker till Hällevik på sommaren!

God morgon

Nu sitter jag framför datan och ska snart äta frukost. Har inget att göra nu på dan, men på efter middagen ska jag vara med ebba och alva. Igår kväll satt jag bara med  min familj, vi såg Moulin Rouge! Den var inte så jätte bra, vissa delar varf lite långtråkiga. Men den gick att kollla på. Skriver mer senare! PUSS!

Hemma!

Tjenare! Nu är jag hemma igen. Våran familj åkte ut någon stans och så mötte vi Felicias familj. Vi gjorde inte så jätte mycket, vi typ var ute i skogen, badade åt mat och sen gick vi ner till båten. Vi hade lånat en stuga av en kompis så några sov i stugan och några sov i båten. Man typ vaknade mitt i natten för det verkligen spööregnade! Andra dsagen satt vi typ bara i båten och inte gjorde någonting, men vi skulle ändå åkte hem den dagen. Nuj sitter jag här hemma och inte gör någonting, jag vet inte vad jag ska göra för typ alla mina kompisar är borta. PUSS

RSS 2.0