helt jävla galen...

...hon är i johan palm. KOlla på henne. Hon kan fan inte andas....

snorunge...

Hej. Nu har jag inget att göra, hinner inte göra nån läxa hinner inte sätta på nån film, så då tänkte jag, varför inte blogga ? Idag har jag varit i skolan. Fick gå upp kvart i sju för att vi skulle taa bussen halv för att åka in och se på den levande sjungande julgranen, där en i min klass är me. Eller han har varit me avrje år men i år va han inte me på scen utan bakom scen. Fast hans syster är me i själva julgranen. Så det är han som fixar biljätter till hela klassen. Den är väll mysig men det är inte så att jag skulle kunna köpa biljätter själv och oka in och titta på den.
Idag efter skolan mötte vi en tjej som heter rebecka som går i typ tvåan. Hon är skit söt på utseendet men inte så söt på insidan. Hon är den jobbigaste personene jag känner. Axel hade godis och hon sprang och tog en som hon tappade på den blöta grusiga marken och tog upp den och började äta på den. Innan hade vi sett en loska utan för våran dörr så sprang jag och axel och doppade en till godis där och sa att hon skulle äta den, när hon tog den började hon ´smeta av allt slem på hennes leriga händer. Men hon åt inte upp den utan kastade den på axel. SEn började hon springa runt och krama oss men vi hann iväg förutom i slutet då hon kom upp bakom mej så jag hann inte undan. Hon stog och kramade mej skiit länge, sen började hon ta sina leriga händer som hon smetat av slemet på i mitt ansikte och ba hejhej, skiit äckligt. Dom andra ba stog där och skratta.
Nu måste jag gå för jag ska me bussen snart. Slaggar hos lennea ikväll med felicia och olivia. Kanske bloggar mer där.
Puss&kram // J

det är larvar i maten...

hejsan. Måpste bara berätta en mysig och en rolig sak som hände igår.De Jag och ebba låg bakom en soffa i ett rum och så kom några åttor in och vi ba låg där i och grina av garv men dom varken såg eller hörde oss. Sen ser fanny mej och börjar skratta och säger tilln ågra killar att vi ligger där och dom går in och börjar dansa och philip lägger sej ner på golvet och kollar på oss och skrattar. Men vi kunde ju inte ba ligga kvar där, så vi började prata me varandra så ser en tjej oss och börjar skratta och ja ba tittar på henne men ebba ser de inte så hon fortsätter att prata om huhr vi ska komma ut. Efter ett tag så ser ebba henne och reser sej upp och skriker jaaa jag hitta den. Asså hon visste inte va hon skulle säga så hon ba skrattade sen när vi skulle gå ut där så fastnade hon mellan soffan och den där tjejen. Så vi får typ dra ut henne. En mysig gerjj va att igår kväll så låg jag och min syrra och tittade på rudolf med röda mulen. Den är jätte mysig. Men det börjar me 375 låtar känns det som. Efter det började vi kolla på kalle ankas ölnske jul Skiit mysig, men vi ska typ se klart den ikvä'll.

Asså idag på maten så hör man en i min mlass börja skrika. Alöla ba va är det. Hon ba det är en larv i min mat!!!!! En avhuggen larv låg i hennes mat, så undra vem som fick den andra halvan ? Höll på att spyyy.Vår mattant tog bort den me händerna och sa nu kan du äta igen. Ofta man vill äta då. Jag kommer aldrig mer äta salladen i skolan!! NU måste jag snart gå och göra matte läxan, juste ska ringa lennea också, har inte pratat me henne på ååår och dar. dags nu...
Så det lär ju bli nån halv timme eller nått... puss!

tacos inte tackos

Hejhej på er. Har preics ätit mat som min syrra hade gjort, ganska god faktist. Har varit och dansat. Och nu är jag skit trött, så när min syrra har duschat klart så ska jag hoppa in sen ska vi se nån jul film. Igår vart det sune. vad blir det idag ? Kalla Ankas önske jul kanske ? Den tröttnar man aldrig på, eller kanske bli det sune igen ? Aja, vet inte.
Idag i skolan hade vi vårat engslska prov so jag tror det gick ganske bra på. Hoppas det, nu har jag bara matte prov och so prov kvar tror jag. Eller jag vet inte, men jag hoppas det inte är något mer för det räcker, för jag kan inte ett skit på matten.
det va skit kul på rasten. Jag och lav satte oss bakom en soffa och skulle gömma oss för nån som kok in, och såpklart så är det min syrra som kommer in och kommer på oss för att alva skrattar skit högt, så det va skit pinsamt att klättra upp inför hennes kompisa ;P PÅ lunch rasten gjorde vi samma sak fasdt ebba och fanny va me, men det var inte lika kul för då kom det ingen så vi ba satt där bakom och väntade på att nån skulle komma in.


hahah, jag och alva i sexan...
puss&kram <33

godmorgon

Godmorgon. Är skit trött, baknade av min väckarklocka som var ställt på sju. Varför ? det vet jag inte riktigt. Men då hinner jag iaf äta frukost. Har inte hunnit det som senaste dagarna. KOmmer bara att somna om om jag går och lägger mej igen, då försover jag mej igen ;P  Sen kanske jag hinner gå igenom lite engslska också. Så jag känner mej ganske säker. Men då mäste jag göra iordning mej nu. Ha en bra dag. Puss

sune is the shit

Min syrra sitter och tittar på sunes jul, asså det är den bästa filmen som finns. jag hör ända in till mitt rum och så sitter jag och skrattar för mig själv ;P
Bland det bästa avsnitte, kolla håkan i slutet , så jävla söt.
 
ska fortsätta att pluugga nu. puss <33

snön ligger tjockt på gator och torg

Hej påer. Hur mår ni ? Jag mår väll siså där. jag är jätte trött och jätte försyld.
Idag har jag varit i skolan. Hände inte så mycket, va välldig flummig dag idag. Men många diskutioner om snöbollskriget eftersom det är jätte mycket snöö ute. man får värsta julkänslan på kvällen när det är tända tjus det ända som saknas är julpynt och gran, men vi kommer inte ha nån gran i år för vi åker ju tillt hailand och är borta öve jul, men lite julpynt ska vi ju ha iaf :) Jag kommer nog att strunta i dansen idag, eller jag måste strunta i dansen idag för jag har ett engelska prov imorrn som jag inte kan. Och det är sista kvällen ikväll så det är bara att sätta igång att plugga. Tråkigt men sant. Sen måste jag gå  ut och lämna alla julblommor som jag har sålt. Men det går ju sabt. VIll hinna ha lite mys kväll också så det är bäst att sätta igång.
 
Puss på er <33

ensam mamma söker

Hejhej. Typist, ensam mamma söker är över :( det är absolut det bästa programet som har gått den här terminen, men nu är det slut. Sista avsnittet var ikväll. Alla valde helt rätt ;P nu sittar familjen och bråkar om vem som ska åka och handla godis. Imorrn börjar hela familjen med sockerföbud till thailand. jag tror det blir pappa, han får alltid offra sig, hihi ;P Sen tittar hela filmen på Wallander. Den verkar ganska bra, men den har precis börjat. Resten av kvällen ska jag plugga. puss <33

pluggpluggplugg

Hejsan. har precis kommit hem från fanny. jag slaggade där igår kväll. va så hilma trött. Vi satte på en fiulm kl 12 och jag somnade typ efetr en halvtimme, kunde inte hålla ögonen öppna längre, sen vaknade jag efter en timme och gick upp till dom vuxna och lyssnade på när doim satt och pratade, det va faktist skit kul. Dom pratadfe om allt.
Snart ska jag åka in och dansa, men innna dess måste jag PLUGGA. Har engelska prov på tisdag spanska läxa tills på oinsdag  och matte läxor och allt. Så det är bara att sätta igång. Hoppas att ni får en roligare dag. puss <33

bilder från föräldrarmiddan

Här kommer lite bilder från föräldrarmiddan som jag lovade attlägga in.

innan, dom håller på att mecka ihop alla sladdar ;P

killarna håller på att öva inför star wars

jag

under middagen

star wars

fanny och anton

hus bandet

go mammorna

poison

woohoow
Nu har ni fått några bilder under kvällen ;P puss <3

kvällens outfit

Hejsan. Snart ska min familj, eller ja mamma och pappa åka till fanny på middag :) Det ska bli jätte mysigt.
Här är kvällens outfit:

kofta - bik bok
spets tights - gina tricot
t-shirt / tunika - gina tricot
puss&kram

klassens favvo

Godmorgon. Ska berätta lite om föräldrar middagen somv i hade igår kväll.
Det blev skit bra. Alla uppträdande var skit roliga och såå ;P
Senare på kvällen var det meningen att vi skulle dansa med föräldrana, men dom ända föräldrana som dansade va mina fannys davids oscars. men som vanligt så ska min pappa skämma ut sej. han och fannys pappa ställde sig och sjöng i mickarna, sen gick dom fram en och en och vickade på rumpan. shiit va pinsamt det va, men när fannys pappa gjorde det så var det skit kul ;P Efter det så fick hela klassen ett ryck och började skriiiikkka och dansa, fy fan va kuul det va. har aldrig sett min klass så galna. INgen hade nån röst kvar efter. Alla bara stog och hoppade, och då menar jag verkligen ALLA! Emellanåt så sprang alla ut i snönn och skreek, sen när det kom en ny bra låt så sprang alla in och skreek. Klassen na favvo låt är Poison med Alice Cooper. Asså alla kan den typ utan till nu ;P Den gick typ hela kvällen igår.


Tack för en oförglömlig kväll klassen
puss <33

kan bli skit bra

Hejhej. KOm precis hem från skolan. Ska göra iording mej nu och ta en macka sen är det bara att bege sig dit igen. Jag tror att det kan bli skitbra. Men det trodde jag inte innan ;P jag ska vara bakdel i en tomteparad ;P Trodde den skulle bli skit dålig, men efter att vi hade kört med alla kläder och allt så tyckte alla att det va skit bra, och dom skrattade jätte mycket. måste gå nu puss <33


föräldrar middag

hejsan. är väldigt stressad. OM en timme ska jag vara i skoolan för att göra i ordning frö föräldrar middagen som börjar kl sju. Vi kommer få gå hem sex och komma tillbaka kvart i sju, för att man ska hinna göra iordning mig. Vet inte riktigt va jag ska ha på mej, men det ska vara vitt upptill och svart nertill. vet inte om mamma hann åka in till stan och köpa en svart kjol som är hög i midjan till mej. Måste gå nu. Bilder kommer efter kvällen.

En bild från den förra föräldrar middag med min syrras klass ;P
Puss <3

ny designe

Godmorgon på er. Som ni säkert ser så har jag fårr en ny designe. Tack så mycket amanda. Det var hon som fixade den förra också. det blev en lätt designe, men jag gillar den ändå. Vad tycker ni ?
Igr såg jag som sagt låt den rätta komma in. Den va inte alls bra, men det va kul att se patrik me i filmen.
Måste gå till skolan om tio min så mäste äta nu. puss <3

låt den rätta komma in

Tjenare!
Sitter och äter middag som består av en satsumas, för maten smakade bajs! har varit me alva och fanny idag :) Vi bakade tills imorrn då vi ska ha föräldrar middag. Det ska faktist bli ganska kul. Det ska vara mtycket underhållning och så. Då ska man baka en grejj två och två, så jag kommer må så himla illa efter den där kvällen. Det är ända gången jag får bryta mitt sockerföbud tills thailand. Så efter den här helgen så blir det salladsblad till lunch ;P
Juste sen har jag bestämt att jag ska ko9mma till fanny nån dag i veckan och gymma :) hon har nån sån där grejj hemma som vi körde på idag, det va skit jobbigt. Eller hon har flera gerjjer som man kunde göra, så det måste ja göra så jag får snygg mage till resan :)

Slut pratat om träning. Snart ska ja och familjen sätta på filden låt den rätta komma in. Har hört att den ska vara jätte dålig, men jag kånner en som är me i den så det är ganska kul att se :) Resten av kvällen ska jag plugga engelska och göra en egen matte uppgift, ganske lätt så det går på en sekund. mebn däremot engelskan kommer ta lite längre, har prov på tisdag. Så jag måste gå nu, men jag knaks eklämmer in ett litet inlägg efter filmen och innan pluggandet.

varför va allt så mycket lättare när man var liten ? :o
plikten kallar, haha <3

den är omgjord

Hejsan! Idag va vi och såg på Juno med skolan. Jag hade redan sett den och va ja kommer ihåg va den jätte bra :) men jag lovar, den var omgjord!!! Kände inte igen ett piss och den sög! jag hade gått runt ocg sagt till alla att den va skit bra men ja fick värsta chocken när den började. Asså den hade samma handling, men dom hade lagt till lite kändes de som ? Alla ba nej dom kan inte ha gjort om den. MEN JA LOVAR!!!
Annars va det en välldigt skön dag :) och nu på kvällen har ja dansat. Och du ska ja gå och duscha för att sedan börja plugga engelska och spanska :(


Saknar faktist tiden då jag tävlade i Rock'n Roll!! Vann faktist några gånger :)
// julia <33

längtar till idre

Hej allihopa!
Mår ni bra eller ? Jag mår bra men jag har så himla ont i svanskotan, har haft det en vecka snart. Kan knappt resa mej.

Men vet ni hur ycket ja längtar till idre, ska åka dit på sport låvet med ebba och alva m. familj :) Det kommer bli så kul. Vi brukar åka tillsammans, men nu har vi uinte gjort det pålänge, så det ska bli extra kul. Stugan är typ skit mysig och vi kommer att ha en egen våning med toa och sånt :)

Men just nu kanske ja ska börja me attlängta till thailand :) Idag är det exakt en månad kvar tills vi åker :)
Måste plugga engelska nu :( Puss&kram // julia <33

måndag

Hejsan! idag har ja varit i skolan. Himlq skön dag faktist :) men skolmaten är så äcklig att man håller på att kräkas :( dom har sagt att fiskgratängen skulle tas bort, men vi fick den ändå idafg. PÅ no gick vi en promenad för våran lärare va sjuk. Skit skönt.
Har typ skrivit en låt till alva idag, så här går den:

Va du e söt min kära lilla kompis,
va du är snäll min kära lilla vän,
i våran relation finns så himla mång minnen,
och dom e de ja gillar bäst

Bra va? (fast ebba hjälpte till lite :P)

måste åka ocg dansa nu / julia <3

tråkig dag i skolan...

Igår och idag gjorde vi massa tråkiga filmer i skolan ;P Här är några.
kommer ladda upp mer sen // julia <3

''det var jag''

Tjenare sötisar! Idag har ja varit i skolan. ja och mamma ska snmart åka in till stan, får sjuss in idag för vi ska köpa nått ? det va en ganske skön dag idag!
Asså det va så pinsamt på no lektionen. Ebba hade gjort en loppa, asså min klass är ganska sjuka, alla gör loppor, fråga mej inte varför? iaf, på den ja valde stog det ''prutta i klassrummet och säg ''det var jag''! Vet ni vilken panik ja fick el? Men ja va ju tvungen men eftersom ja inte hade nån på g (;P) så va jag tvungen att göra me handen. Och precis då blir det knäpptyst så den hörs ännu bättre!  Alla ba vem fan va det där, så ser dom mej helt röd i ansiktet och ja  ba '' det va jag'' men ja sa  att jag gjorde me handen, min no lärare bara skrattade. men ja va tvungen att förklara efter lektionen att det inte va en riktig, för det hade varit pinsamt om dom hade trott det!

puss//julia<3

torsdag

Hejsan. Idag har ja varit i skolan. Asså det har nog varit den skönaste dagen i hela världen. Känns som om ja inte gjort ett skit ;P började med syslöjd där ja och alva spelade in en film, man blir ju ganske trött på att sticka efter ett tag så vi ville ta en liten bensträckare så vart det en film ;P PÅ matten gjorde ja kanske två uppgifter, asså det gick inte att tänka. Sen hade vi gympa. Så himla kul. Vi hade rackspel idag men ja ebba alva fanny och björn stog och dansa sjöng ocg spalde gitarr på bedmintonrack (staving?) asså vi va typ skit seriösa, men det va typ ingen som märkte oss, vi stog i mitten och ja satt på en plint och va den som sjöng ocg dokm andra spela gitarr ;P men björn körde typ trumpet eller va de heter ? ;P

på rasten gjorde ja ebba alva och fanny en till film ;P asså det va bara vi i hela korridåren för att åttan och nian va borta, det va skit skönt. Hade inte vågat göra det om hela högstadiet va där. KOmmer lägga in dom sen men min sladd till datan är borta så det går inte just nu.

Juste sista lektionen hade vi so men där tittade vi bara på en film, men vi var tvungna att gå över på tiden för den va för lång, vilket betyder att vi slutar tidigare nästa vecka ;P

Vet ni ? Jag har klippt mej, asså ja hade ändå ganska långt hår förut, men nu har ja skiiiiiit kort. Vill ha längre, får vänta ett tag tills det växer ut, men det va så himla slitet ;P hade inte klippt mej på ett år, så allt behövdes.

Innan:


Hade ingen bar bild påe efter ja har klippt mej, men det kanske kommer ;P
//julia <3

mobilen laggar

Hejsan. Dåligt uppdate dom senaste dagarna. Ber så hemskt mycket om ursekt ;P Idag i skolan fick vi tillbaka alla våra prov/läxförhör under den här terminen. Hade tom glömt bort vissa läxförhör vi hade haft, men det gick bättre än föväntat iaf :) Asså min mobil är helt cp! Den funkar inte, men den har varit dålig sen första dagen ja fick den. Den stängs av och på hela tiden och ibland funkar det inte att skicka sms eller nån ting. men idag har det varit värst. Den stängdes av hela tiden, när ja väl fick på den så stängdes den av :( Fick panik!!! Och grejen är att den funkar inte nu heller. OM den inte funkar imorrn så dör ja, ja måste ha den. Känns så tomt utan den i skolan. OM de ringer. och sen på eftermiddagen så är inte min pappa hemma och ja har skit bråttom till tåget, så då hinner vi inte laga den. måste lagas ikväll!!! måste fortsätta att plugga engelska nu ;P
puss och kram //julia <3

15-årsdagen syster

Godmorgon!
Har precis varit nere och grattat min älskade syrra ammi!! Hon fick jätte fina saker. Just nu sitter hon och tittar på nån TH film som hon fick. Hon är ett stort faan av tokio hotel. Dom är välldigt bra. Hon är dökär i tom ;P


(Jätte gammal!!!)



Finns så himla mycket mer bilder på oss två
jag <3 syster

gamla bilder

Hittade lite bilder på jelas blogg (jelles.blogg.se)

Grönan för typ 4 år sen ;P

nån gång hemma hos familjen eklund/larsson ;P

första natten i deras nya lägenhet. också typ 4 år sen

hällevik sing star syskonen andersson/eklund <3

 pusspuss <3

pannkakor utan sylt

Vet ni hur duktig ja är? Jag har sockerföbud just nu så man blir snygg till thailand. PÅ mötes tiden i skolan fick vi fika men ja och min syster tackade nej till det ;P och såklart så ska vi få pannkakor med sylt till lunch. Men det fick bli pannkakor utan sylt ;P duktigt va? Senare på kvällen gav elli mej en choklad blit till mej, men vet ni va? ja tackade nej!!

//julia

<3

(x) Är kär i någon just nu

(x) Cyklat utan händer

( ) Tycker att sommaren borde komma nu

( ) Hatat kärlek

(x) Har/haft converse

( ) Älskar att gunga

(x) Gillar någon så att det gör ont

( ) Är höjdrädd

(x) Hoppat från ett fönster

(x) Viskat i någons öra

(/) Hamnat på sjukhus

( ) Förlorat någon du älskade

( ) Dödat någon

(x) Bakat sockerkaka

( ) Velat dö

(x) Lyssnat på samma låt en hel natt

( ) Ätit godis istället för att gråta

(x) Skrikit hora/bög till någon

(x) Varit ordlös

( ) Har hatat värme

(x) Har skrivit på någons arm

( ) Har dissat någon som ringt på din mobil

( ) Varit otrogen

( ) Har hatat någon som du egentligen älskar

(x) Har ångrat dig

(x) Varit svartsjuk

( ) Har hostat blod

(x) Hoppat omkring på stan

(x) Tycker om kladdkaka

(x) Har ätit middag med någon du tycker om

(x) Har hatat dina föräldrar

( ) Ätit jättemycket och sedan spytt

(x) Har spelat gitarr

(x) Skrattat åt dig själv

(x) Sjunger i duschen

(x) Skrikit dig hes av panik

(/) Har sett någon dö, 

(x) Har vibrerat av nervositet

(/) Blivit slagen seriöst

(x) Har skrattat så du gråtit

(x) Sprungit och gråtit samtidigt

( ) Fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det

(x) Haft solen i ögonen med ett leende

( ) Slängt porslin i väggen

(/) Hatat hela världen

( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om

( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat

(x) Gillar inte då folk tjatar på dig

(/) Drömmer ofta mardrömmar

(/) Skulle kunna dö för någon

(/) Har ett smeknamn

(x) Somnat på golvet

(x) Blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig

( ) Åkt buss genom halva Sverige

( ) Kastat dig framför ett fordon

(x) Älskat någon som inte vet om det

(x) Skrapat upp knäna

(x) Tycker att krig är idiotiskt!

(x) Tuggat på ett grässtrå

( ) Varit nära döden

( ) Hållit i en orm

( ) Trott att du varit odödlig

( ) Kastat din telefon i vattnet

(x) Vaknat av att du gråter

( ) Känt dig som ett får

(x) Har gråtit i någons närvaro

( ) Älskar regn

(x) Önskar mig ett liv med en speciell person

( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan

(x) Har sett en film mer än tjugo gånger

(/) Kysser med öppna ögon

( ) Gillar att städa

(/) Kan över tre språk

( ) Har bra självförtroende

( ) Tror att jorden går under snart

( ) Tror på gud

(/) Är en negativ jävel

( ) Drömt att du varit död

(x) Har en fobi

( ) Har ätit kattmat

(x) Är dålig på att säga nej

(x) Har någon gång känt dödslängtan

(/) Avskyr matte

( ) Tycker om att spela piano

(/) Är en dagdrömmare

( ) Är/har varit vegetarian

( ) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet

(x) Hade gosedjur som liten

( ) Har förlorat en nära vän

(/) Ska flytta så snabbt som möjligt

( ) Knaprar ofta alvedon

( ) Skriver dikter eller andra texter

( ) Är emot abort

(/) Borstar aldrig håret

( ) Har/haft tandställning

(/) Faller nästan alltid för fel personer

( )  Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det

( ) Äter godis på skoltoaletterna

( ) Har strippat i cam någon gång

(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu

(x) Gillar muskler

( ) Hatar mjölk

( ) Ser på family guy

(x) Har gått/ska gå på bal

( ) Har snusat

( ) Har rökt

(/) Verkligen hatar att gå till tandläkaren

(x) Har dansat på scen

(/) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

(x) Älskar någons leende

(x) Har syskon

( ) Älskar ost

(x) Har kramat dig själv


grattis syster <3

Grattis världens bästa syster. Eller jela. Vi är som systrar!

världes fulaste bild på mej men söt på dej (det va -06!!)

trysil 07 <3
puss/ julia <3


rolig lektion

Tjenare! Idag har jag varit i skolan. Det va några som va tvungana att vara kvar i skolan för att dom inte kom på ett möte. ´land annat ja ;P Dom sa att vi skullle ha måltimme men det vart det inte så mycket av. Vi lekte och ''fikade lite''. Skit mysigt. Va bara vi i hel korridåren (stavning?) Annars har det varit en ganska tråkig dag. Engelska prov/förhör. Jag vet att jag har ett fel, är så irreterad (stavning?)! måste åka och dansa nu puss / julia! 

god natt allihopa!

Hinner inte skriva så mycket mer än gof nattt. har pluggat hela kvällen och ska fortsätta nu :( puss // julia <3

slut på det roliga

Nu va det slut på det roliga. nu börjar allvaret igen. Om ni inte fattar va jag pratar om så är det höstlovet jag menar. Imorrn börjar skolan :( har enegelska prov / läxförhör på tisdag eller onsdag. vet inte riktigt så det är ju bra om man kan allt till på tisdag så kan man vara säker. Om fem minuter ska jag och mamma åka och hämta pizza till mej och carro som vi ska dela på. jag kommer nog inte bli så mätt eftersom jag kan typ äta 5 pizzor och är fortfarande hungrig. Okej kanske inte fem men många. det är så himla gått så man tröttnar aldrig. medans min syrra sitter och äter en barn pizza så sitter jag men en stor. ser lite roligt ut ;P När vi kommer hem ska vi sätta på mamma mia som jag har längtat efter hela dagen. jag har sett den två gånger. men man tröttnar aldrig ;P sen börjar ensam mamma söker. kanske redan har sagt det men det är skit bra :) Ska åka nu puss&kram // julia <3

dagens låt

Va och tittade på High School Musical 3 igår (lördag). Den va ganske bra. men jag tycker nästan att 1 och 2 : an är bättre. Här är en av dom bästa låtarna i trean.
 
Puss / julia <3

slapp söndag!

Hejsan. ska snart gå och plugga. Har bara suttit framför datan och tvn helqa dagen. Så nu måste jag plugga så jag slipper göra dej ikväll. Vill hinna se mamma mia också. Och klockan åtta är det ensam mamma söker. typ mitt favorit program.

igår hade vi gäster. Det va jätte mysigt. det va många familjen och många barn. Vi hade typ kuddkrig i en halvtimme så himla kul. Senare poå kvällen så kollade vi på Sunes jul. Typ min favvo film.

Idag kommer min älskade syster hem. Hon har varit på åland hos några kompisar!!

En jätte f u l bild på mej och min syster <3

Det blev ett  välldigt kort inlägg idag. 
Puss / julia <3

Grattis pappa

Grattis världens bästa pappa på 39-årsdagen ! // jullea

RSS 2.0