Gud vad snäll jag är

Imorgon ska jag kanske följa med min syrra in till stan om inte linnea gör det för att kolla om vi ser Johan Palm, jag hatar han men eftersom jag alltid ställer upp för mina syskon så följer jag mer än gärna med.

väldigt söt bild på mig


Dans/kompis vecka

Hejsan. Var i skolan idag, ingenting speciellt hände. Brandalarmet gick så alla i hela skolan måste typ spinga ut, men det var skit varm så det var typ bara skönt. Ebba jag och feix höll i gumpan, dans. Det var faktiskt ganska roligt för det var jätte många som kämpade skit mycket. Har ingenting att göra nu efter skolan, Fanny kunde typ inte göra något och jag har ingen träning och INGA läxor, Guuud va skönt det är. Och bättre blir det för resten av veckan (ons, tors, fre) har våran skola dans/kompis vecka. Vilket innebär att vi har schema brytande resten av veckan. Vi har typ bara massor av olika dans stilar och "lekar". Imorrn har vi dans hela dagen förutom en lektion då vi ska göra lite små "lekar" med friends gruppen. Snacka om skön vecka asså.

Nu ska jag väll gå och sätta på en film eller något, sen ikväll blir det "Den rätta för Rosing" Final också. Heja Hugo säger jag bara. I och för sig är han typ 19 och hon är typ 35 eller nått, men han ska ändå vinna.
Puss&kram / J

Min helg/dag

Hejsan. Lite kort om helgen, hann inte blogga något. I fredas var jag och fanny med björn och gustav hemma hos björn och kollade på beck. I love it. Slaggade hos fanny. Kom hem vid tre och började plugga, på kvällen var det robinson och earth hour. jag träffade inte någon för jag orkade inte. På söndagen var det bara att gå upp klockan sju eller egentligen åtta men det vart ju sommartid så man fick ju sova en timme kortare. Började dansen tio men det var ingen lärare där, så hela min dansgrupp var typ i dansslen och gjorde ingenting, men det var faktiskt ganska roligt. Jag var kvar på dansen hela dagen med hanna och malin. Vi hade vääääldigt roligt. Klockan fyra började kast lektionen, asså man lär sig kasta med sin dans partner. det är skiit kul. Sen var det annan pardans. Sen var det bara att åka hem, titta på tv pluggapluggaplugga till spanskan som vi hade idag.

Idag. Var i skolan. Som vanligt måndag = tråkigaste dagen typ. Nästan ;p hade spanskan som gick bättre än förväntat, men det är klart att man har några fel men sånt får man leva med. Om en halv timme åker jag och dansar. tror jag har syrran i dag, asså som lärare ;p Inte amanda asså, carro. Amanda kan inte dansa, haha skoja. Sen får jag sjuss hem av pappi, förvånat faktiskt. men det är skönt. För då kommer jag snabbare hem och hinner göra engelska läxan tills imorrn. 

Varför kan livet bara inte vara som i Thailand ? Man behövde inte bry sig om någonting.

Juste, om ni vill veta lite mer om Thailand, så gå in på jelas blogg (jelles.blogg.se) för hon skriver lite om Thailand.
Puss och kram / J

städapluggastädapluggastädaplugga

hej på er. Hur mår ni ? Jag mår jätte bra. Och är på ganska bra humör, fast jag vet inte varför ? Det är lite konstigt för just nu storstädar jag mitt rum för min syrr amanda tvingar mig för hon ska få gäster imorrn. Plus att det vreklige behövs. När jag har städat klart blir det kanske lite mat sen blir det plugg. Har lite läxor lite prov och så och jag har inte ens börjat. men det är välldigt skönt att min brev på son är klara. Assådet är nog det sämsta jag någonsin har gjort, kanske inte sämsta men det vart jäte dåligt, vet inte varför menmen.

Idag i skolöan hade vi slöjd, gympa, matte och so. Gympan var skit kul. Vi har haft Gladiatorerna dom tre sista lektionerna och det r samma lag hela tiden och man räknade ihop alla poäng på alla grenar man har fått. Vi vann överlägset. Men det berodde nog påatt vi vann varje dragkamp och fick 150 p. (50 per match). Vldigt grymt. Annars har jag varit med fanny efter skolan. men nu måste jag STÄDA!

Puss och kram / J

Tisdag

Hej. Sitter och gör so läxan, har ätit lite också. Om en halv timme ska jag åka in till stan och dansa. Har bara varit i skolan idag, hände inget speciellt. Hade engelska, mötesgrupper, nusik, no, spanska och elevensval. Ganska lång dag, den längsta faktiskt. Nej nu ska jag fortsätta på son, men jag kommer nog inte hinna klart, men då skriver jag klart den imorgon i stället.

Puss och kram / J

Nu börjar Beck

hej. Blir ett kort inlägg för nu börjar beck. har varit och dansat hela dagen från 10 till 7, men jag hade 6 timmars paus och då var jag och några tjejer hemma hos jela och gjorde massa pannkakor. åt kanske åtta, hihi. Vart proppmätt.

Puss och kram / J

Middag med släkten

hejsan. har inte bloggat på ett tag, men jag har varken haft tid eller lust. 
Om typ en halv timme ska min familj hem till mormor och morfar med alla kusiner och och Örebro och så. Och så ska jag fåå träffa Nellie igen. Har precis gjort mig i ordning men ska gå och ta nån macka eller nått, har inte ätit någon lunch så är väldigt hungrig. men man måste ju också spara sig till mormors goda äppelpaj, asså den är sååå good, med vanilj sås på.

Puss och kram / J



Nu har syrran åkt också...

Hej. Jag har inte sån lust att skriva just nu, men jag vill bara säga att jag saknar dig redan Amanda. Min syrra har åkt till Spanien med fotbollen och kommer hem på söndag. Juste, jag måste gå och leta efter hennes smikn, hon hittade inte sitt i morse, så hon tog mitt, vi bytte liksom, men då måste jag ju hitta hennes annars måste jag gå utan smink...

Puss och kram / J

En helt vanlig måndag

hej på er. Har inte bloggat i helgen utom i går kväll. Men jag ska fatta mig kort. I lördags åkte jag in till stam men mamma och carro för jag skulle färga håret (se bilden från förra inlägget) och dom skulle shoppa. Satt hos frisören i fyra timmar helt själv, och till slut var det bara hon och jag kvar i hela salongen, såååå roligt var det! På kvällen var min familj hemma hos ebba och alva och jag hade inte sagt till någon att jag skulle färga håret, så om man såg mig fick man veta det liksom. Vi kollade på melodifestivalen, och det var helt fel som vann. Alcazar skulle vinna. Dom var helt klart bäst. På söndagen var jag som vanligt och dansade, och jag hade inte sagt att jag hae färgat håret till någon där heller så alla fick värsta chocken när jag kom in.

det var lite om min helg men nu ska jag gå och plugga spanska för vi har prov på onsdag och jag hinner inte imornn för då ska jag och många andra gå och kolla på kompani showen, oc för er som inte het var det är så är det en show där ett kompini dansar och dom är väldigt duktiga. Ni får ha det så bra.

här var vi båda blondiner.

men nu är vi båda brunetter
puss och kram / J


Från blondin till brunett


Om en halv tmme börjar Beck.
God natt / J

Lite olika bilder...

du för ett år sen


en dag du minns


en konstig bild


en plats du saknar


någon du litar på


någon du saknar


någon du älskar


någon som betyder mycket


någon du vill träffa


någon du tycker är söt


något du vill ha


något som får dig att gråta


den du senast fick sms av


den du alltid har roligt med


Puss och kram / J


Torsdag

Hej på er. Nu sitter jag här och fryser framför datan. Det är is kallt i detta hus. Ska snart gå och göra matte läxan, juste måste skriva klart SOn som jag inte hann klart med på lektioenen, det var nått läxförhör, man skulle skriva en berättelse om läxan eller nått, jaa, hade ju bara ett litet problem, hade inte gjort läxan. Så jag visste inte vad jag skulle skriva. Men jag är snart klar, men ska be Fanny hjälpa mig, för hennes var bra. 

Aja, annars var skolan ganske skön idag. Gympan var skit jobbig. Kondition och så. Man skulle bland annat stå 90 grader mot en vägg, jag ebba alva gick det ganske bra fär, vi gick ner lite efter fyra min medans philip ville slå sitt rekord 7 min när han var liten. Men efter fem min stängde dom av tiden. Sen gjorde vi massor av andra saker. ogräset var skiit kul. Jag och ebba vann, enligt oss iaf. Vi höll i varandra längst. Haha, ni fattar säkert inte, men det var himla roligt i alla fall. 

Nu skulle det vara kul att kunna sätta på sig skin jackan, men nej, nu är det skit mycket snö ute. Varför kom det nu och inte vid jul, fast mig gjorde det ju inget för jag var ju i Thailand men ändå. 
 
Puss och kram / J

God natt

Hemma från mötet nu, tog ganska lång tid. Men det gick ganska bra. Imorrn är det skola igen ;( Ska nog gå och äta något, en frukt kanske, är ju nyttig ;p

Blir sista inlägget. God natt / J

Möte

Hejsan. Blir ett kort inlägg, ska äta snart sen blir det klassrese möte och så. Shiiiiiiiiit, jag missar den rette för rosing ikväll, haha, det är skit bra. Jag hejar på Hugo. Han är snygg och bra. Aja, dagen i skolan har varit helt okej, vi har haft ett bröllop och mycket annat kul. Som sagt ett kort inlägg.

har inte haft en bild på länge, så det vart bara nån ?

Puss och kram

Jag är väldigt trött, orkar inte skriva något...

TIO "HAR DU NÅGONSIN..":
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
2. Tagit någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nee

3. Blivit kär vid första ögonkastet? Ja

4. Förlorat en vän? Tror det
5. Fått ditt hjärta krossat?  mm
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Har jag säkert
7. Haft ett one night stand? haha
8. Hånglat med en främling?  maby
9. Blivit aggresiv under en fylla? Haha
10. Glömt någons namn? Har nog hänt


NIO SISTA:
1. Sista godisbiten:
 Kommer inte ihåg
2. Sista bilfärd: Idag
3. Sista filmen du såg: Beck- den svaga länken
4. Senaste telefonsamtal:  pappa
5. Sista bubbelbadet: Hos linnea
6. Sista spelade cd: Ingenaning

7. Sista kyss:  Kommer inte ihåg
8. Sista gången du sov på golvet: ganska glöms av mig, men jag kommer inte ihåg

9. Sista gången du skrattade: På dansen

ÅTTA FÖRSTA:
1. Första bil:
  Ingen aning
2. Första kärlek: Hemligt
3. Första husdjur: katt
4. Första semester: Ingenaning
5. Första du lägger märket till hos en kille: utseendet
6. Första köpta skiva: Mins inte
7. Första riktiga kärlek: Typ patrik
8. Första piercing:  Har ingen, men vill naveln  


SJU SNABBA:
1. Saknar du någon just nu?
 jaapp
2. Håller du på att läsa en bok just nu? Ja, Räcker det om jag älskar dig ?
3. Äter du frukost dagligen? mm
4. Gillar du din boendesituation? aa
5. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?  Ja

6. Pratar du några andra språk? Engelska och spanska

7. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ingen aning

SEX FAVORITER:
1. 
Favoritfrukt? Banan
2. Favoritgrönsak? Typ små tomat
3. Favorit-veckodag? Fredag 
4. Favoritlåt?  Tycker om många
5. Favoritsvordom?  Haha, jag vet inte
6. Favoritkompis? många


FEM SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN (UTAN INBÖRDES ORDNING):
1.
 Familjen
2. Kompisarna
3. Mobil
4. Datan
5. Pengar


FYRA SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR:
1.
 Shoppa i New York
2. Bo utomlands

3. ?
4. ?

TRE VAL:
Svart eller vit?
 Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Hund eller katt? Hund


TVÅ PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:
1
. Lennea
2. Felicia

EN SAK DU ÅNGRAR:
1.
 Ångrar mycket, kan bara inte komma på det nu ;p


Ett kortis inlägg

Hej på er. Hur har eran dag varit ? 
Min har varit helt okej. Är väldigt trött idag men skit samma. Om en halv timme ska jag åka in till stan och dansa, kommer hem vid åtta tror jag. Nee, jag får ta tåget hem själv idag, för Malin ska inte hem, det är sååååå tråååkigt, man har verkligen ingenting att göra. Aja, sånt e´ livet ;p

Puss och kram / J

Beck

Hejsan. Hur har eran dag varit ? Min har varit helt okej. Felicia slagga här, det vart ganske sent men vi gick upp halv tolv typ, eller felicia väckte mig då.

Just nu är det nyheterna, asso paus i Beck, det så jobbigt för klockan tio är det nyheterna så det är paus i 25 min typ så Beck slutar halv tolv, men man måste ju se hela så man får reda på vem mördan är. Fast jag har redan sett den som är ikväll. Den svaga länken. Den är as bra. Måste gå nu. Nått som saknas nu är en stor fet semla, har typ ätit semla varje söndag känns det som, men nee, jag ska inte bryta det. Blir det sista inlägget för ikväll.

Puss och kram / J


Varför är du så bäst ?


Nu ska jag stääääda

God morgon på er, Fanny åkte precis hem, hon ska träna, hon slaggade här som sagt. Det var jätte mysigt att hon var här, vi kollade typ på Let's Dance men det blev ingen "Hjälp" för vi satt och snackade i typ fyra timmar totalt kändes det som. Mina föräldrar åkte precis och handlade till ikväll för då kommer en av mina bästa bästisar Felicia och hennes familj hit. Vi kanske går ut eller nått, men jag tror vi ser lite av Melodifestivalen för man vill ju inte missa syrran bakom Amy. Det skulle vara jätte kul om hon gick vidare, så ring och rösta ;p

Puss och kram / J

jag älskar dig...

... också Julia...
Haha, min familj är ganska sjuka, mamma skrek till min brorsa när han skulle gå "jag älskar dig" han ba mm, sen skrek typ pappa det flera gånger och sen började amanda också skrika och han ba mm, sen skrek jag han ba "jag älskar dig också julia" haha, jaa han var ju kanske inte seriös menmen, han sa det iaf.

äntligen freeeedag

Hejsan på er. Blev inget inlägg igår men jag var på dåligt humör så det hade ändå varit så tråkigt att läsa. Iaf, kom till skolan normal, men när jag gick såg det ut som om jag hade blivit misshandlad! På rasterna sprang några runt med gummisnoddar och typ smällde dem på varandra. Det var typ jag och Moa mot Gurra Patrik och Oscar. Ni ska se mina lår... jag gick in på toan och kollade, det är as många tjocka röda sträng på hela benen, och armarna men där är det inte lika mycket. Aja, gick hem till Ebba och alva med fanny efter skolan, alva skulle träffa sandra och så men vi var typ ute hela dan. Haha, vet inte riktigt vad vi störde mest basket träningen som på gick i gympa hallen. 

Snart ska vi äta nån Tacos paj eller nått, ikväll ska Fanny kanske sova här, vet inte om ebba också kommer. Men ni får ha det så bra. 
Puss och kram / J

Jag ska till grönan i sommar

Hej på er. Ska snart hoppa i duschen och göra mig lite fräsch för om ett litet tag kommer min moster med Nellie. Dom ska bo hos mormor tills på torsdag. Jag skulle ut och jogga med pappa och amanda men amanda banga för Nellie och jag åste ändå göra SO läxa. Fick ändå lite motion idag, för jag och Felix gick hem från tåget för ingen kunde hämta oss. 

Vet ni? jag ska till grönan i sommar för att åka tilt och de nya berg-och dalbanan ''Insane'', det säga att det ska vara den högsta och längsta i världen. Den måste jag prova. 



Puss och kram / J

Jag är sugen på godis

Gud det här känns inge bra. Jag började som sagt mitt nyttiga liv idag och jag är redan sugen på en stor fet godispåse. Men jag ska klara det, har alltid fuskat. Men inte den här gången...



Puss och kram / J

Första dagen efter lovet

Hejsan, hur mår ni ?
Jag mår väldigt bra, och jag kom precis hom från skolan. Första dagen i skolan efter lovet. Men det var inte så jobbigt. På bilden fick vi göra vad vi ville för vår lärare var sjuk, eller vi var tvungna att rita eller måla. Sen rullade bara dagen på. Och snart ska jag åka in till stan och dansa. När jag kommer ehm blir det kanske ett litet inlägg om jag orkar.

Puss och kram / J

Mia och Klara med en mumsig semla

Hej på er. Om nån minut börjar Mia och Klara, och för er som inte har sett det är det ett humor program som jag rekommenderar. Efter det blir det Patrik 1,5. Så det blir ingen Beck ikväll, men dt gör inget, har ändå hört att den inte är så bra. Och till det har vi köpt varsin semla. För imorgon blir vi nyttiga. Ska inte äta något onyttigt till... sommar lovet. Vet inte om jag klarar det men ska iaf. Sen ska jag ut och springa på tisdagar och torsdagar med mammi och amanda. 

Puss och kram / J

JAG SAKNAR SOMMAREN MED DIG LINNEA


i.d smink

Nu ha jag kommit på vad jag önskar mig i födelsedags present. Fast jag fyller år i sommar, men skit samma. Jag önskar mig i.d. smink. Både min mamma och syrra har det och det verkar jätte bra, jämfört med det jag har nu. Ett solpuder och puder från H&M, min foundation är slut så jag måste köpa ny.


Ny design

Hej på er. Hade ni ett bra sportlov ?
Jag hade det jätte bra. Det var ganska bra väder dom flesta dagarna i alla fall.

Som ni kanske ser har jag en ny design. Som jag faktiskt har gjort hela själv. Den är väldigt enkel men det tog lite tid. Just nu sitter jag och pluggar matte, för det känns som om jag ligger lite efter. Men jag är nog snart klar. Ikväll ska min familj se på Patrik 1,5. har redan sett den, men det gör inget att se den igen för den är väldigt rolig.

Puss och kram / J

RSS 2.0