29 maj

Tjo!!!
Har precis ätit, så himla mysigt, vi satt ute på balkongen och åt. Jag älskar våran tomt på kvällarna, vi har sol as länge... skit bra... Iaf idag har jag varit i skolan. Det var ganska skönt för det är ju sista veckan så vi har typ inga lektionereftersom vi slutar på torsdag. Första lektionen så läste vi och så var det några som redovisade om sin PRAO. Efter rasten hade vi bild och det var ganska roligt. Efter lunch hade vi spanska efter det hade vi liten rast och sen började engelskan. Vi skulle ha slutat halv tre men vi slutade två istället, fråga mig inte varför. Efter skolan gick jag och alva hem till mig och badade, det var jätte skönt. Kan ladda upp några bilder senare. Vi försökte verkligen att bli bruna och jag fick lite ferg i ansiktet, men på resten av kroppen hände det inte så mycket.

Nu måste jag gå och hjälpa till med att göra iordning tills imorgon, för då har vi grillfest här hemma med klassen och alla föräldrar ohc syskom mm. Så det blir 107 stycken. Vi håller på att ställa upp tält och lite annat. Sen hade jag och min storesyrra tänkt att vi skulle bada, så det här blir nog mitt sista inlägg för idag. PUSS


28 maj

Tjenare!!! Kom precis hem från Fanny. Jag gick dit efter skolan. Vi har typ solat hela dan. Fast det syns typ inte. Vi försökte med allt. Hälla vatten på oss, bara ligga still, röra på oss mm. Men vi kanske bara fick grund fergen. Hoppas det för då ska jag sola imorgon också så stt jag blir brun till skolavslutningen.
Annars så har det varit ganska skön dag. Första lektionen hade vi typ måltimme, fast jag gjorde ett prov för jag ver inte där igår när jag gjorde det! Det gick ganska bra. Det var religions prov. Typ det tråkigaste ämnet. Efter rasten så gick min klass ut och skulle kolla på löv. Man blev indelade i grupper, jag ver med amanda, lucas och david L. Det var jätte tråkit för jag fattade ingenting så jag gjorde ingenting typ. Efter lunch så hade vi slöjd och det var ganska kul. Nu ska jag snart äta vi ska grilla hamburgare. Fett gått. Har inet ätit det på skit länge.


image31 /puss

tisdag

Hej! Förlåt att jag inte skrev något igår. Men jag hann inte. 
Kom precis innan för dörren. Håller på att chatta med en kille på MSN.
Har varit i skolan idag. Och på eftermadagen har jag dansat. Ovanligt.
I skolan var det skit tråkit. Första lektionen hade vi typ geografi elr historia, vet knappt va det var så tråkit var det.
Efter rasten så hade vi NTA det var inte så kul för vi klarade knappt uppgiften.
Sen efter lunch så hade vi slöjd och det var ganska kul, men jag var så trött så jag orkade inte såga.
Direkt efter skolan gick jag hem till Fanny med ebba och alva. Men vi hann inte göra så mycket. För jag var tvungen att åka och dansa. Vi skulle ha börjat klockan 5 men lärarna var försenade så vi började inte förrns klockan halv sex. Efter den lektionen så hade vi en annan lektion till klockan tio över sju. Efter det så åkte jag och Malin tåget hem. Nu ska jag äta så jag vet inte om jag skriver något mer inlägg för sen ska jag se på Top Model. Om inte jag gör det så HEJDÅ och GODNATT!<3

:)

Hej sötnosar!<3
Jag har inte skrivit på några dagar. Tex inte i fredas. Då var jag med linnea. Vi åkte till hennes föräldras jobb, efter dansen. Dom hade nån middag med ett annat företag som lagar mat elr vad det nu va. Så när kom höll dom på att spela volleyboll, företagen mot varandra. Men vi började med att äta middag. Det var kyckling, kött och massa annat, det var jätte gott. Efter maten fick vi också vara med och spela. Men vi körde fotboll istället. Jag och linnea mot nån som kallades för kålan och den andra vet jag inte. Vi vann stort. Dom var ju typ halvfulla. Lite senare på kvällen så försökte vi lära kålan och linneas pappa lite konster. När linneas pappa inte orkade mer så lärde vi kålan balettsteg. Det var skit kul. När klockan typ var elva åkte vi hem. Fast linneas mamma släppte av oss vid Brommaplan så gick vi därifrån hem. Då gick vi och kollade på film. Så då blev klockan typ två.

Nu ska jag gå och duscha och plugga lite sen måste jag gå och sova för annars så kommer jag vara död i morgon. För jag ska dansa jätte sent imorgonkväll. Så det här blir sista inlägget för idag! Godnatt på er <3 puss   

måndag

Hej sötnosar!
Gud va skont jag hade ingen dans idag.
Jag har dansat varje dag förra veckan men idag hade jag ingen.
Fast jag tycker att det är kul att dansa men man blir så trött att komma hem så sent varje kväll.
Iaf idag har jag varit i skolan. Det var skit tråkigt. Vi hade typ bara religion.
Fast det ända som var kul den här dagen var gympan. Vi hade utegympa, och första lektionen har vi alltid brännboll. Vi körde två olika. En typ norsk, och en som man hade tre olika saker att välja på.
Efter skolan så gick jag ebba, alva, fanny hem till mig och åt. Efter det hade vi inget att göra så vi gick hem till ebba och alva och typ hoppade på studsmatta. Nu när jag kom hem så ska jag äta och plugga. Kanske skriverf lite senare också. Puss!!!

söndag

Tjenera sötisar!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men jag fullt upp med dansen.
Jag kom precis hem, har repat sen klockan halv tio imorse. Till kvart i åtta på kvällen.
Så jag är helt slut. Efter första lektionen så gick vi och åt, sen gick vi och solade på tegner lunden.
Efter det hade vi en daslektion till. Så vi slutade tre. Då hade jag inget att göra så jag åkte hem till Felicia.
 Vi gick och handlade på ICA, efter vi hade ätit så åkte vi till dansen. Och så slutade vi inte förns kvart i åtta.
Nu ska jag gå och äta och titta på TV. Så det här blir sista inlägget för idag. Puss!!

Slinga håret

Hej sötnosar!
Är precis klar med slingningen. Det är väldigt jobbigt att slinga håret, men det ju tur för mig som har sånt tunt hår. Om man skulle göra det med mina syskons hår så skulle det ta skit lång tid. Nu sitter jag och kollar på TV med mitt nya hår. Det känns så fräscht när man har slingat det. Hinner inte skriva mer idag. Puss

Grönan

Hej sötisar!
Har precis bestämmt mig för att skaffa en blogg och jag tänkte börja med att beätta om den 1 maj nör jag och mina kompisar, från min förra klass, var på gröna lund.
Dt började med att jag fick skjuts till Linnea av pappa, där ifrån åkte vi T-bana från brommaplan. Vi kom farm till grönan vid klockan 1 och var där till klockan 10. Vi hade skit kul hela tiden och vi åkte tilt 10 ggr, hah!
Tänkte bjussa på lite bilder också.

     
(klicka för större bilder)
image14
Från vänster: Nora, jag, becca och amanda.


RSS 2.0