Hejdå Sverige - Hej Thailand

Hejdå alli sammans, nu drar jag till thailand. KOmmer ha det bäst.
Hoppas att ni får det bra här hemma. Kommer kanske blogga där nere omdet finns någopn svensk dator.

God jul och gott nytt år!!

hihi undra vem som var tomten.
Jag ger er en ledtråd:
Jag gick och köpte tidningen ;P

Ha det bäst för det kommer jag...

måndag

Idag är det 2 dagar kvar tills vi åker till Thailand...

Gomorgon på er.
Har sovmorgon idag till 20 i nio, det är sista sovmorgonen för våran grupp för nästa termin ska andra greuppen få det men då slutar vi tidigare. kan inte bestämma mig på vad som är bäst?
Igårkväll packade jag klar alla mina kläder, men nu har jag bara mitt handbagage kvar.
NU på dagarna kommer min blogg vara ganska tråkig, och det beror på att jag har dans sent ikväll och imorrn har jag show. Men på onsdag kommer jag skriva ett litet inlägg innan jag åker. Knake klämmer inte nått imorrn också.
Nu ska jag gå och äta lite frukost, ha en bra dag.



Julia <3 Felicia

är avundsjuk på syrran...

Hejsan på er.
Igår var jag som sagt hemma hos ebba&alva och kollade på idol finalen. det var jätte mysigt.
Det var helt rätt som vann, Kevin.
Men jag tyckte faktist att det var synd om alice när kevin vann. Skit samma, han har en värdig vinnare.
Var det nån som såg imn syrra. Det var tre närbilder på henne och man såg verkligen att det var hon. Men ni vet nog inte hur hon ser ut. HOn var där med jela som ville se finalen, men amanda var där för att träffa johan palm. jag vet hon är sjuk. men jag tycker att han är jätte söt, men han sjunger ju inte jätte bra.
Hon är jätte stållt för att hon satt och pratade med johans bror henrik palm i 20 min typ. han berättade typ om hans pappa och allt. Är avunsjuk på henne.

Idag har jag varit i stan med ebba&alva&fanny för att hanslda klart dom sista julklapparna så nu är jag klar. Men om jag inte hade varit det skulle det vara ganska synd om mig för om två timmar ska vi vara hos mormor.
Är faktist nöjd med va jag har köpt till alla, men undra va jag får ?

Måste gå och duscha nu för jag ska vara där typ 45min tidigare, för att typ hjälpa med något.
Hoppas att ni får en bra kväll för det är jag säker på att jag kommer.


hihi så här såg hon ut för 4år sen (vit keps), nån som såg henne igår ? ;P 

min härliga dag...

Nån mer än jag som har haft en härlig dag ?

- 8.00 Börjar skolan med lucia
- 9.00 fika i klassrummet
- 9.30 flummig rast m. ebba,alva,elsaw,sara,amanda sist men inte minst erik i 9:an ;P
- 10.00 skit svår matte, fattatde inte ett skit
- 10.50 håltimme lirade lite gitarr, är skit grym
- 11.10 sista mentorstiden, slutade bra med att jag och linnea vann en tävling
- 12.00 lunch, risgrynsgröt med pepparkaka, rasen var också flummg
- 12.50 NO, det va faktist kul
- 13.50 drog jag till mormor för att klä deras julgran, men kan ju inte ha julafton utan julgran, eftersom vi har ''lilla'' julafton imorrn.
- 17.00 hem och göra iording mig inför kvällen
- 18.00 hem till bebbis&babbis (ebba&alva) och se idol finalen, mys.

Har gått och sjungit på den här låten hela dagen, alla har fått damp på mig. Asså den är så dålig att den fastnar på hjärnan.
Så det får bli en dagens låt.



hoppas ni kommer få en lika mysig kväll som jag.
kramar

är nästan klar...

Gud va skönt. Jag har två julklappar kvar att köpa. hann me jätte mycket idag. Först gick ja ammi micke och mami och tog en liten spruta. Själva sprutan gjorde inge ont, men det är nu efter som gör ont.
jag och brorsan ville äta sushi men det blev donken. det va iofs himla gott de också. 
Sen stannade ja och mami kvar i stan medan tråkmåsarna  åka hem. men det var ju ganska bra så vi kunde löpa lite till dom också :)

Imorrn kväll är det idol finalen och vi ska hem till ebba&alvas familj och det kommer bli mycketmycket trevligt. Medan syrran sitter på globen för att träffa johan palm. Hon är dö kär i han. 

Gonatt allihopa! 

om en vecka är vi framme...

...idag är det 6 dagar kvar tills vi åker till Thailand.

Tjenare. det var länge sen men jag har varken haft tid eller lust. Kommer inte berätta om varje dag för det är välldigt tråkigt att lyssna på.

Iaf idag hade jag mitt sista prov för terminen. Skönt som fan. Men det gick ju inte så där jätte bra. SO.prov och jag hade inte pluggat alls mycket, men man behövde typ inte det. Typ hälften hade inte gjort det. hann inte klart, eller jag gjorde alla frågor men jag kände att sista frågan skrev jag inte klart på, men jag orkade inte bry mig ville bara hem, och min lärare kunde inte vara kvar. 
jag tror att jag hinner åka innan jag får mina skriftliga omdömen. Skit samma. Får dom när jag kommer hem istället.
Har inte så mycket läxor under den tiden jag är borta, bara 240 minuter. Kanske måste jag skriva dagbokl men det är ju inre så jobbigt. Men jag kommer få ta igen lite när jag kommer hem i SOn, men hon tyckte inte jag behövde ta med mig det. 

Nu på eftermiddagen ska jag och min familj snart åka och vaccinera oss. Efter det blir det nog att ja ammi och mami stannar kvar och handlar lite julklappisar. har ju ''lilla'' julafton på lördag med mormor och morfar.


hihi, papporna mot thailändarna. 

jag vet inte vad det är ? hihi...

Hejsan på er alla. Ska gå och äta mellis snart. Måste bara berätta en grejj som min lärare sa idag på bilden. Hon ba vi ska julpyssla idag. SEn tg hon fram några grejor vi kunde göra. Efter ett tag tog hon fram några röda ringar som honhade sytt ihop och sa att man kunde göra lite som man ville. ''den här har jag gjort''. alla ba va fin, vad är det för nått ? Hon ba jag vte faktist inte vad det är än, men det kommer jag nog på snart. Så hon har bara setat och sytt ihop några rnigar och vet inte vad det är. De lät så himmla kuul när hon sa det. Annars har det inte hänt så mycket som vanligt. Förutom att vi inte har några läxor den här veckan. Eller vi har en mattaläxa som vi inte har fått än, sen en spanska läxa men där ska vi bara fylla i en matris, för vi julpysslar på spanskan oxå. SEn har vi typ ett samhällskunskaps prov eller test på torsdag men det behöver man inte plugga till för hon vill bara se va vi kommer ihåg, så det är sååå skönt. Måste gå nuu. puss <3

gissa själva ?

Hejsan på er alla. är hemma från sune nu och sitter och  tittar på harry potter. Har aldrig riktigt sett hela men jag har sett flera delar flera ggr. Som sagt var jag och alva och kollade på sune musikalen idag. den var jätte bra. Mina kompisar var me, dom var jätte duktiga. Ikväll händer det inte så mycket eftersom jag ska upp kl sju imorrn och det är demonstration här i lilla rönninge. ska nog försöka läsa lite no oxå, inte så roligt kanske på en lördagkväll, men jag kanske ser stjärnor på is finalen ikväll. Har typ aldrig tittat på det, men jag hejar ändå på markus. Kan va kul att se på det. 
Ni får en  dagens låt på köpet.


NI får gissa själva vem det är. Men jag ger er en ledtråd:
Börjar på L, och slutar på innea ?
puss

sune med alva

Godmorgon. Gick upp ganska tidigt idag för jag ville se julkaledern och om en ca en timme ska jag och alva åka och kolla på sune som vi fått grtais biljetter ifrån, för min kompis är med så hon hade några extra. Carro och hennes kompis ska oxå gå, så hon kommer åka in samtidigt. Det som är så dåligt är att det är demostration i salem/rönninge. Tågen är avstängda oc det är massa poliser över allt. Så jag brukar hålla mig inne den här dagen. Och imorrn ska jag typ gå upp kl sju för jag ska vara på oscrsteatern kl nio för jag ska vara med på någon grej där. 

Nu ska jag gå och göra iordning mig. Bloggar igen där jg kommer hem. 

hihi 4 år sen knaske ;P puss 

vi skämde ut oss

Hejsan. Kommer precis hem från ett matteprov. Gick piss dåligt. Eller antingen kunde jag frågan skit bra eller så kunde jag den inte alls, hade ingenaning om hur man gjorde. Ändå så kunde jag det igår kväll. Aja, finns inte så mycket att göra åt saken. Men mitt i allt så knackar det på rutan in till mitt klass rum, det var min syrra som skrek att hon behövde nycklarna hem för hon var skiit bajsnödig. Och där sitter hela min klass och skrattar. 
Dagens lågpunkt var storsamlingen. Vilket kaos det vart. Alla skulle sjunga men det slutade med att hela storsamlingsgruppen sjöng som inte ens kunde melodin och vi såg inte texten. Skit pinsamt. Jag tror inte dt var nån inte ens lärare som tyckte  den var bra. Vi skämde ut oss totalt med våra tomteluvor. 

Vet ni vad som hände igår ? Jag och syrran var hemma och det knackar på dörren. Hon skriker att jag ska springa ner och öppna. När jag öppnar dörren var det ingen där. Det ändå jag såg var en vit skåpbil som stod och brummade, jag blev rädd och låste dörren. Men en sekund efter knackar det igen. Jag springer upp på mitt rum medans syrran kollar ut genom fönstret och bilen står kvar. Hon springer in på mitt rum och stänger dörren. Pappa var på sitt jobb i vällingby och mamma var på visning och dom andra syskon va typ i stan.
Varför jag blev så rädd var för när jag gick hem från alva så stannar det en bil tio meter ifrån mig. När jag kommer närmare ser jag att det är en vit skåpbil. Alla tre ungdomar satt och stirrade på mig och när jag hade gått förbi dom öppnade dom dörren för att se vart jag tog vägen. Jag ringer mamma och säger att hon ska komma och hämta upp mig. Sen ser jag inte bilen nått mer. Men det sjuka är varför skulle dom få för sig att just knacka på mitt hus av alla i rönninge. Dom måste ha sett vart jag tog vägen. Och varför står man och gömmer sig bakom dörren när jag öppnar ? Och dom stod kvar där i typ en kvart för dom visste ju att det var nån i huset. Det var det som var så läskigt. Hatar sånna människor. Man borde få leva själv utan att några dumma ungdomar i 20 årsålden ska komma och skrämma upp en. Puss <33

julkalendern

Vad tycker ni egentligen om julkalendern. Jag har sett två avsnitt och den verkar as dålig. Den har ju ingenting me julen att göra. Den började precis så jag ska nog göra en plugg paus det går faktiskt ganska bra så det är jag värd. 


torsdag

Hejsan. Dålig uppdate dom senaste dagarna, har varken haft tid eller lust. Har inte hänt så mycket ändå. Varfit i skolan Och igår var jag på nötknäppan. Den va väll fin men inte riktig min smak. Jag och lennea satt typ mest och skrattade åt allt och alla. Sen hade vi ett viktigt samtal som vi alltid har när vi pratar. Har pratat me henne typ två timmar varje kväll den här veckan, och vi har alltid nått att prata om. 

Iaf, idag har jag varit me alva. Hon satt typ och pluggade matte medans jag satt vid datan. För jag ska plugga nu ikväll. Sen gick vi hem till axel i min klass på skoj för vi skulle ''möta'' han klockan tre. Det säger dom varje dag dag, men det har dom aldrig gjort så idag tänkte vi varför inte ? så klockan tre kom vi och han öppnade och vi gick in som om vi var hemma. Jsg gick och sa att ja skulle gå och göra en omellet. Sen kom hans brorsa och la sig i soffan där vi satt. Det va skit kul, axel sa att vi skulle gå hela tiden men det sket vi i. 
Asså jag är skit sugen på att se nån julfilm typ sunes jul eller mamma mia. jag tror det blir sunes jul för vi har bara mamma mia ute i vardagsrummet där familjen kommer sitta. Och allahar redan sett den tycker att det räcker me att se den typ två ggr, medans jag kna se den hundra ggr. Men för att ens kunna se på nån film så måste jag börja plugga nu. Har matteprov imorrn.
Puss / J 

ska nog bli diktskrivare

Asså jag ska nog bli dikt skrivare. Har skrivit två as bra dikter. En till alva och idag skrev jag, alva och ebba en skoj dikt till axel i min klass för att retas.

Till alva:
till en god vän,
med förnamn Sven. 
hon är fin och söt, 
en riktig blondingröt.
nu när du i sjuan går 
kommer det här kortet läka alla sår.
hoppas du får en bra jul, 
med julgran och annat kul.
från din goda vän 
som du träffade för 8 år sen.
tänk vad tiden gått fort
därför får du nu detta kort

Till axel:
Till en god vän,
med förnamn Sven
Det var ca 30 minuter sen
vi träffade dig Sven.

Som påsken den är gul
ska min jul vara jul.
Men det blir den inte utan dej
så säg.

Snön den ska vara vit,
är den gul har någon pinkat på den.
kanske en hund.

Ett gott skratt om dan
håller doktor på stan.
Vi vill gärna ha ditt skolfoto
på dej kära lilla Otto.

Torsdagar är sköna
nästan lite gyllengröna.

Svara gärna på detta brev
så vi får ditt besked.

AMEN.

MVH du vet vilka vi är.

RSS 2.0