Lockat håret

Hahah, min syrra har lockat håret på min brorsa (a) typ korkskruvar, haha. Så himla snyggt!

Spana in hennes blogg

Nu är designen helt klar på olivias blogg. Fick lite hjälp av mois frugan, men det är en grej som verkligen inte går, hur mycket vi än försöker, men aja. Den är väldigt enkel, men fin. Nu tycker jag att ni ska gå in och kolla på den nya designen på oliiivias blogg, kolla länk på länkar, olivia svanberg (a)
kyssar

Nu mår jag bättre

Hejsan bloggen. Kom hem från skolan nu. hade gympa sista lektionen, orientering, Hata!!! Aja, jag gick ju trotts allt med mina älsklingar, och vi tog massa bilder som kanske kommer ut på bloggen, beror på hur snabba dom är att ladda in dom. jag mådde ju dåligt imorse, men det har gått över, och det är sjukt skönt, jag tror det är för jag blir på så bra humör när jag träffar fanny moa och jessica, man har så himla kul med dom. Nu blir det pluuuuuugg!
Nu är det tredje gången jag lägger ut den här bilden, men det är bara för att jag älskar olivia, och jag ser ganska brun ut på bilden, för det var efter thailand, och jag ser ganska smal ut, kolla min mage (a) och så längtar jag tills helgen då hon ska komma hem till mig, och vet ni ? vi ska ha det bäst :)
puss och kram

Innan jag sticker

Godmorgon.
Hinner skriva ett kort inlägg innan jag drar till skolan. Jag mår inga bra idag. Mår skit illa, har ont i magen och huvet. Men jag går ändå, får se om det blir sämre, isf går jag hem. Men jag hoppas att det går över, för jag hatar att ha ont i huvet, då kan man typ inte koncentrera sig. Ha en bra dag, bloggar mer när jag kommer hem.
Pussar

Olivias design

Gokväll på er. har pluggat hela dagen, förutom sista timmen så jag ängnade min tid till fina olivias design. Den är väldigt enkel, men jag är ganska nöjd. Har lite små detaljer kvar. Men jag orkar inte mer nu. Ska gå och lägga mig och titta på en film. Vilken vet jag inte, tyvärr inte rent. den är ju 2 timmar, hinner inte den (a) Gonatt alla sötnosar.
jag älskar dig olivia

Jag har något emot skolan

Nu är jag hemma. Jag är skit trött, och jag vill bara gå och lägga mig i min syrras sköna säng och sova några timmar. men det kan jag tyvärr inte. Jag kollade på veckobrevet nu, och såg att vi hade endel läxor den här veckan. Så det är väl det jag kommer sysselsätta mig med den här efter middagen, men jag lovar, jag ska verkligen försöka blogga så mycket jag kan. Även under veckan. Kramar

Nu drar jag och dansar

Gomorgon alla glada. Om tio minuter drar jag och dansar. Sen blir det hem och plugga, men smart som jag är så har jag glömt SO boken i skolan, och vi har samhällskunskapsläxa tills på tisdag. Bra julia! Så jag får sitta imorrn med den ist. Nu måste jag skynda mig så jag inte missar tåget. ha det bra.
jaa, det är jag på bilden!
Pussar

Julia&Jessica kväll

Gokväll på er. Jag och jessica kom precis in. våra föräldrar är på talliden, så hon kom hit ist. Vi har varit ute hela kvällen, med massa folk. Mina fingrar är is. Men nu ska vi mysa mer oss och bara prata tror jag. eller så sätter vi på en film. men ni får ha en bra kväll. Bildbrist! Pussar

I'm ready to go

Tjena. Har fixat klart mig nu. Väntar bara på att jessica ska bli klar. Magen kurrar, det ska bli riktigt smarrigt med felino. Det skulle kommit upp ett vidoe inlägg, men jag orkade inte ladda in det (a) Jag har lite bidbrist. Har inte fotat kvällens outfit, men min dator laggar. Men imorrn kommer mer bilder. ha en trevlig kväll.
kyssar

Den här är stört bra


Gaaaamla bilder!


Godmorgon

Godmorgon sötnosar. Kvällen igår med familjen Rydmark var väldigt trevlig. Maten var god och sådära... Idag har jag inga planer. Ska väl dra ut ikväll, mamma och pappa ska typ nån stans, måste bara prata med jessica och fanny först. Är ensam nu, amanda skulle typ klippa sig, det ska jag göra på torsdag, jag hatar att klippa mig, för dom klipper typ alltid av mitt hår, och nu när jag börjar typ få lite långt hår ska dom klippa av det ? 
åhh, herregud vilken gammal bild jag hittade. sara, amanda jessica, jag, alva och ebba
puss

Kvällens outfit


Min nya design

Hejsan alla glada. Jag är jätte glad. Självklart ska jag fortsätta blogga. Vad som övertygade mig var dom gulliga kommentarerna som jag fick för att jag skulle fortsätta, och när jag gick in på min blogg alldeles nyss och såg min nya design som amanda har gjort. Missperssons.blogg.se, tack så jätte mycket amanda. Jag är väldigt nöjd! Vad tycker ni ? :) Jag hinner inte blogga mer just nu, måste städa rummet, det ser förjävligt ut. Slänger kanske in en dagens outfit lite senare. 

pussar

Stänga ner bloggen ?

Hejsan på er. Jag bloggar aldrig mer längre. Funderar verkligen på att stänga ner bloggen ett litet tag. För jag hinner inte, det är mycket i skolan, dansen, och så har jag börjat på fotboll :) haha, kan ni tänka er mig spela fotboll (a) Har träning halv sju. Fett kul. efter det stannar jag väll kvar och träffar några en liten stund. Sen går jag nog hem med jessica maria och fanny som vi brukar. Men kommentera gärna vad ni tycker jag ska göra med den här bloggen =)

Det här känns konstigt

Jag har känt er sen sexors, och vi har alltid varit bästisar. Men nu på sista tiden har vi bråkat väldigt mycket och vi har inte umgåtts så mycket. Men när ni sa idag att ni skulle sluta trodde jag det var ett skämt. Men det var sant. jag har inte gråtit så här mycket på länge, jag har också pratat med alva och vi ska kanske ses i helgen och vi måste verkligen hålla kontakten. Men jag tror ändå det här var det bästa för oss, och för er. Vi har ju försökt lösa vårat bråk med vi kommer ju ingen vart, men nu känns det bra igen, och jag tror det kommer kännas bra nu igen. 


Fan va skumt...

Hejsan. har varit i skolan idag. Det hände en skit konstig grej, eller en skit tråkig grej, ebba och alva ska sluta på nytorpsskolan. Det är helt sjukt asså. Har gått i samma klass som dom i åtta år nu. Och nu ska dom buta till rönninge, jag förstår anledningen till varför, och jag önskar er all lycka till tjejer. 
Jag älskar er tjejer, glöm aldrig det.

Pluggsöndag

Godmorgon. Det blev ganska sent igår iaf, klockan vart väll halv två eller två innan jag kom i säng. NU ska jag gå och käka lite frrukost, sen blir det plugg, vilket jag verkligen inte känner för. Vid tre drar ju jag och jessica och kollar på fotbollsmatch, som ni redan vet. 
jag älskar dig jessica

Första skolhelgen är över

Hej på er sötisar. Kom in för ett tag sen. Var ute med jessica och vi träffade massa folk. Mycket trevligt. Det har varit skit kul både idag och igår. Nu när jag kom hem drog jag till grannen som har kräftskiva, massa familjer är där, bla min. Nu är första skolhelgen över kan man säga imorrn ska jag plugga och dra med jessica och titta på brudarna som spelar fotbollsmatch, och jag måste bara säga att helgen har varit sjukt bra. NU ska jag gå och tvätta av mig smiket, ha en bra fortsatt trevlig kväll. Godnatt pussar.

Paddlingsbilder - mouq

Om ni vill se på bilder från paddlingen, så går ni in på mouq.blogg.se, ni måste gå in och kolla. Orkar inte lägga in dom här också. Dom är så fina så.

Jessica och fanny gick för en stund sen. Vi slggade i mitt poolhus igår. Myyyyys... Vi var ute. Fyfan va kul det var kan jag lova. Jag och jessica ska ut ikväll också, fanny kan typ inte. Nu ska jag gå och duscha, sen blir det rent. Har inte sett den på länge nu! Bloggar mer ikväll.

Bilder från paddlingen

vi kom sist hela tiden för jag och felix som sitter längst bak orkade inte paddla (a)
paddlingen
vi är bäst på pyramider (a)
lite senare när vi kom fram, dom var sjuka och badade
dagen efter körde vi fem kamp typ, mitt lag (det näst längst hit) var bäst (a)
Det laggar just nu, så fler bilder kommer :)

Hemma från paddlingen

Hej påer. Kom hem idag från paddlingen. Det var ganska kul faktiskt. Men jag kan typ inte paddla, så det gick väll sisådär halv bra. Jag paddlade med joel som typ inte heller kunde. Vi var typ nära på att välta flera ggr, och jag typ låssades att det var storm och började vicka på båten för jag hade skit tråkigt, joel vart skit rädd och la sig ner och skrek sluta typ (a) på natten frös jag ihjäl och kunde typ inte sova, bara på morgonen, och vi var tvungna att gå upp klockan åtta! Men jag och alva låg kvar nån timme extra, hihi. Annars var det väll ganska kul.

Nu ska jag gå och fixa med min mobil. Såger inte vad jag ska göra. Det kommer så småning om bilder på det imorrn eller nån annan dag. Men ni får ha det så bra. Blur det sista för idag. Gonatt!

En cykeltur i Rönninge

Godkväll på er. Kom precis in. Det går lite segt att skriva för mina fingrar är is kalla, björn frågade mig om jag ville åka med han och köpa godis tills imorrn. Då passade vi på att köra förbi amanda och hämta en regnjacka, och förbi fanny för att hämta korvarna jag glömde där idag (a) Nu bli det packning. Ska ju ut och paddla med klassen imorrrn, typiskt mig att ramla i, som jag typ gjorde sist (a) Kommer inte kunna blogga, är ju borta över natten. Mobilen är med! 
pussar

Då hann jag ju blogga

Godmorgon. Skola om en halv timme. Är lite smått nervös. Jag trodde vi började halv sen precis när jag skulle gå sa mamma att vi började hel. Så jag ringde fanny och hon sa lika dant. Jag har på en ett par nya "lappade" jeanse från h&m, en lila kofta/jacka från h&m, ett vitt linne från gina. Ni får tyvärr ingen bild  outfiten. Pappa måste lära mig hur jag laddar in bilder på den här datan, eftersom min är helt död snart... Nej, nu väntar skolan. Önska mig lycka till (a)

Bild från gotland


Idag början skolan

Det känns förjävligt att säga det, men det är inget att göra åt saken. Nu är det åttan som gäller, betyg och hela skiten. Och med det, säger jag gonatt, och ha ett fortsatt trevligt sommarlov för er som inte har börjat än!

Nu ska jag njuta sista timmarna..

...genom att först måla naglarna, sen äta massa godis och knäcka på alla kroppsdelar som går att knäcka (a) 
Saknar hällevik

En sommar att minnas

Jag kommer ihåg vad jag tänkte på skolavslutningen. Den här sommaren skulle vara en sommar jag alltid kommer minnas. Och jag kan lova er, att det jag tänkte hände. Den här sommaren har varit helt underbar. Har träffat massa nya kompisar, alla utekväll, tjejsnack, kärlek, bråk, jag skulle kunna skriva ner hela min sommar, för jag kommer ihåg alla finsate minnerna. Men det skulle ni aldrig orka läsa. Jag vill bara tacka alla som har gjort min sommar till den bästa. Nu är det bara börja vänja sig med verkligheten igen...

Mina löften, mina förbättringar

Den här terminen ska jag skärpa mig, försöka iallafall. Jag ska sköta allt mycket bättre hemma. Sluta med mitt otrevliga beetende mot mina föräldrar som jag kan ha ibland. Göra alla läxor, och plugga till alla prov. Planera mycket bättre.

Men jag ska också ha några löften
jag ska ha sockerföbud
jag ska bli jätte nyttig
ut och springa minst en gång varannan vecka, helst varje
sluta knäcka fingrar, nacke och allt annat jag knäcker hela tiden

Känslan i magen dagen innan allt börjar...

Nu kommer ångesten... Skolan börjar imorgon. Såhär är det varje år. För en vecka sen hade jag ångest för det bara var en vecka kvar, nu är det mindre än en dag kvar. iaf, fanny och moa sov här inatt. Gud va mysigt vi hade.Vi satt och pratade i några timmar, och klockan vart helt plötsligt halv fyra. Så vi orkade varken bädda i poolhuset eller ta några bilder. Så vi sov inne i mitt rum ist. Och inga bilder blev det... haha, jag vaknade halv ett av att fanny hällde kallt vatten i mitt ansikte. Fy va rädd jag vart. Nej nu har jag jätte mycket att göra, högst upp på listan står att göra klart sommarläxan, vem fan kom på det egentligen... 

Gästbloggning - mouq.blogg.se

Hej allesammans, moa som blgogar nu. 
Idag har vi varit på Ung, sen drog vi hem till julia och åt pannkakor som julia gjorde medans jag och fanny lekte kull, sen åkte vi tillbaka till stan och va där ett tag. På the voice. Är iaf hemma nu, vi ska sova i julias poolhus ! Charmigt va ? Imorron får ni massa bilder från oss, dom kommer upp på både min och julias blogg. Nu tänkte vi skratta vidare. Hare bra allihopa, puss - mouq.blogg.se

Jag älskar dig frugan

Skit rolig grej

Godmorgon. Sitter här och äter frukost. Keso och banan. Haha, ni ba va, fyfan. Men det är skit gott. Jag har lärt skit många att äta det. Jag kan berätta hur man gör (a) Man tar typ en banan och mosar hela med en gaffel, sen tar man keso, man får ta så mycket man vill, men kanske inte för mycket så det bara smakar keso. Sen blandar man det och äter, haha. Så nu vet ni det. Ska inte göra något speciellt idag, sista dagen på bounce... tråkigt faktiskt. 

Det var de här jag gjorde på grönan igår, en flash mob. Alla på hela bounce lägretåkte till grönan, och låssades att vi bara var där. sen när musiken går igång, så lägger sig alla ner och skakar (a) Alla blir helt shockade, för ingen visste ju något. Och det regnade ju, så man var helt dyngsur, men kompis låg i en vatten pöl, och jag på massa ciggarett fimpar, så dom var helt mos. Men det var skit kul att se allas reaktioner.  JAg ligger där en kille står, typ åt höger, långst upp, när dom filmar bounce (a) 

Färgen i håret...

Hejsan. Jag sitter här framför datan med färgen i håret. AA, jag färgar håret alltså. Bort från min fula färg som jag hade innan. Herregud, typ blondbrun blandning. Skit fult. Aja, nu blir jag riktig brunett igen, min riktiga hårfärg. Har varit på bounce idag, och grönan och lite så... tänker inte gå in på några detaljer (a) Imorrn är det sista dagen. På lördag ska jag typ gå på the voice med frugan och fanny, kanske nån till ? 

Juste, till en kommentar, min design kommer se ut såhär tills amandas dator funkar igen, så hon kan göra klart den :)
Och just nu är den här datan konstig, så det går inte att lägga in någon bild...

Redan torsdag

Godmorgon. Ska gå och göra i ordning mig nu. Ska åka till skärholmen med mamma. Jag var i stan igår med henne och syrrorna. Men det var vissa saker som inte fanns. Som kanske finns där... hoppas iaf. Ni kommer få bilder på det jag shoppade igår och idag. Lite nya saker fick jag med mig hem. 

Jag börjar få ångest. Riktig ångest. Det är redan torsdag. Vi börjar skolan om typ fyra dagar! Det är ett skämt. Vart tog sommarlovet vägen...? men det är iaf kul att jag har två roliga dagar kvar på bounce. Och jag lovar att när skolan börjar, så kommer jag uppdatera varje dag, hoppas två ggr tom. Ska kanske radera alla inlägg, fast jag vill hellre göra en ny blogg. Men vad ska den heta, förslag ?

Hur ska jag göra?


Jag har i hela mitt liv älskat att spela fotboll. Men jag har i hela mitt liv dansat, vilket jag också älskar. Men nu på sista tiden har jag tänkt lite på att börja på fotboll. Men jag vet bara inte om jag hinner. Jag kommer dansa fyra ggr i veckan den här terminen. Så jag hinner fotbollen också. Men nu är det åttan som gäller i höst. Betyg, mer prov, massa läxor osv. Vet inte om jag ska göra det jag tycker är kul. Alltså dansen och fotbollen. Eller bara dansen  och satsa mer på skolan, eftersom jag inte har så jätte lätt för mig där. Gud, vad svårt det här var.

Vart en utekväll

Kom in in. Har varit med jessica ikväll. Det vart en ute kväll! Väldigt mysigt. Jag drog till rönninge station vid typ åtta. Där mötte hon mig och vi gick in och köpte godis på konsum. Där mötte vi några tjejer och sådär. Jag och jessica gick sen till nytorp och satt vid skolan och snackade i typ två timmar. Nu har jag kommit hem och ska typ sätta på en film. Blir kanske rent. Men den är så lång... får se hur det blir. Imorrn börjar bounce! Fan va kul. 

Det funkar typ inte ladda upp nån bild nu... men ni får klara er utan!

Sorrrrry..

Dålig uppdatering jag vet. Men jag har inte haft tid att blogga. HAr varit med linnea hela helgen. KOm hem för ett tag sen. Imorrn börjar bounce lägret. jag är taggad. Måste bara få tag på malin. 

Skulle dragit hem till moa i huddinge ikväll med några killar och slagga där. Men det var bara jag och moa som kunde. Så pallade inte. Men asså vi frågade typ 10 pers och ingen kunde. Fan va tråkigt.. Men det får bli en annan gång! Har inga andra planer för ikväll. Får se vad det blir. 

Jag är helt slut..

asså herregud, jag är helt slut efter svamp plockningen. hahaha, nej verkligen inte. Vi hittade inte en ända. Eller jag och syrran gav upp efter typ 20 minuter, sen kom mamma och pappa hem en halv timme efter och då hade dom hittat några. Snart blir det mat. Fan va gott. Kräftor med massa annat. Har precis kollat på rent. Haha, hur orkar jag ?

Titta, jag börjar få långt hår



Nu blir ni allt avundsjuka?

Hej på er. 
Igår sov linnea här. När hon kom gick vi en liten promenix till berga och träffa jessica och massa andra var där. Sen drog vi hem och skulle bada, men det var jätte kallt så vi struntade i det. Det blev filmen "rent" i stället. Hon tyckte den var bra som tur var, eftersom jag hade sagt att det var skiit bra! När den var slut efter två timmar tvingade linnea mig att prova mina kläder och se om dom var försmå. Men sorry gumman. Var också tvungen att massera henne, typ kroppsmassage. men hon lovade att massera tillbaka ikväll, för hon kommer hit ikväll också, och imorrn ska vi shoppa sen drar vi hit igen och slaggar här. 

Nu drog hon. Och vet ni vad jag och min syrra ska göra ? hahahahhahah, va ska gå ut och plocka svamp!! hahahah, herregud. att jag gick med på det asså ? Aja, det är gott på knäckebröd iaf. Och om vi hittar kantareller så blir det kräftor ikväll! Fyfan va gott asså. Aja, nu väntar hon på att få gå. Men ni får ha det så kul, för det kommer inte jag ha, haha! 

Det här är stört


My favorit

Ikväll kommer Linnea hit, vi ska se på "rent". hihi, hon hade inte sett den, och jag sa att den var skit bra, så hoppas bara hon tycket det (a) Vi ska också bada och titta på videosar från förra året på bouncelägret... hihi fett grymma vi va (a)


Sommar läxa

Tjenare. Gick upp ganska tidigt idag också. Men idag är målet att göra klart min sommar läxa som jag inte ens har börjat med. Så det är nog dags (a) man ska skriva om ett historiskt ställe, skit kul. Aja, skolan är inte alltid så kul. Jag ska iaf skriva om ringmuren på gotland, eftersom jag har varit där. Så nu är det bara att börja skriva. Bloggen bli nog inte så rolig idag, men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan (a)


Om en halv timme drar jag

Godmorgon. Är skit trött nu. Mamma väckte mig nio. jag har typ inte gått upp så tidigt på hela sommar lovet, om det inte var något speciellt. Aja, Dom kommer rom en halv timme och hämtar mig. Det ska typ bli 30 grader idag! Fyfan va skönt, dom har pool där och så kan man gå ner till vattnet om man vill. Gud har inte varit där på flera år... så det ska bli skit. 
Jag har lite bildbrist just nu, som ni kanske märker. Men min dator där jag laddar in alla bilder på laggar hela tiden, igåg kväll funkade den typ en halv timme, och då hade min syrra min kamare...
så ni får tyvärr ingen bild idag, sorry! Men kanske ikväll, men kameran kommer inte vara med, för den har carro, som sagt.

Örebro imorrn

Hej. Har ätit färdigt nu. Sitter och gör ingenting. Imorrn ska jag, mormor, forfar, ulrika och lilla nellie åka till örebro till mina kusiners land ställe. Min kusin fyller fjorton. Sen får man träffa gud dottern också (a) Mycket trevligt. Nu kom ulrika och nellie hit. Hon sover, men vaknar nog snart. ha en trevlig kväll. Hörs lite senare. 


hahha, en bild från när vi var ute med grannens båt som carro har varit (a)
Kyssar

Suuuurt

nu sitter jag här framför datan och har ingenting att göra. Jag är inte på så speciellt bra humör. Jag fick åka hem från bounce lägret för det var fullt. Stod ju som sagt på reservplats så jag fick inte vara med... suuuuurt! aja, mamma kommer hem om typ 10 minuter. Är skit hungrig, så hon får börja med maten direkt. Jag är ensam hemma, ärligt talat så hatar jag att vara ensam hemma. Det är ju skit tråkigt. Man har ingenting att göra då. Och jag hatar att vara det i vårt stora hus sent på kvällarna, för det låter som om det spökar på undervåningen (a) snart kommer nog min nya design tror jag. Eller kanske ikväll. Amanda håller typ på att göra en. Pussar

Hos Linnea

Godmorgon på er alla.
Vaknade precis. Är hos linnea fast hon ligger och sover. Så då tänkte jag att jag kunde blogga lite. Igår var vi på bounce läger. Skit kul var det. Ska dit idag också. Hoppas bara på att inte alla är där, efter som jag står som andra reserv just nu. Aja, nu vaknade hon. Ska gå ner och äta frukost nu. Ajöken! 

Ny blogg?

Jag funderar på att skaffa en ny blogg. Min är ganska tråkig just nu. Skriv gärna vad ni tycker, och vad ni i så fall tycker att den ska heta! 
min förra blogg delade jag med dom här . och den hette heetaste.blogg.se (a)

Det här visste ni nog inte (a)

1. Jag sjunger hela tiden, fast det är inte ofta jag är seriös!
2. När jag var tre år slog jag ut en tand, på julafton
3. Jag är med i lilla jönsonligan och stjärnkuppen (a)
4. Jag är väldigt feg, även om man kanske inte alltid tror det.
5. Jag har jätte dåligt självförtroende
6. Jag är gudmor och har varit det sen jag typ var åtta
7. Enligt mina syskon är jag ganska bra på att massera ?
8. Jag hatar att vara yngst (a)
9. Jag har alltid älskat små barn
10. Jag kan äta hur mycke onyttigt som helst utan att spy (a)

Godmorgon

Vaknade nyss, ganska tidigt för att vara mig, men mamma stod och föna håret skit länge i mitt rum... så aa, jag vaknade. Igår satt jag med familjen och kollade på nya vallander, i love it. Jag va skir trött, va ju tvungen att gå upp sikt tidigt igår morse... Juste blir nyttig idag också. Asså jag tror inte ni fattar hur onyttig jag har varit på gotland, man måste nog vara med för att fatta (a) så nu ska jag få magrutor och träna och ha sockerföbud, och vara nyttig, önska mig lycka till (a)

I'm home

Hejsan på er sötnosar!
Kom hem för någon timme sen. Ska typ gå och packa upp lite nu. Bilder kommer sen, jag lovar!
hej fjortis (a)

RSS 2.0