Ute kväll

Nu är jag hemma efter en rolig utekväll med massa fotbolls killar och tjejer. Kände mig lite utanför (a) eller aa, det var inet bara folk som spelade fotboll, men nästan alla. Det var iaf kul, och det är så skönt för man kan gå ut i shorts utan att frysa. För det är varmt på kvällarna också. Har inte så mycket mer att skriva. Någon som såg min syrra på allsång ikväll ? hon var nämligen där, hon och hennes 5 eller 6 kompisar var där 6 i morse så hon har köat i 14 timmar i denna värme. Fyfan va varmt asså. men aa, jag tror hon syndes, mamma och pappa sa det (a) 
pussar

Målarfärg över hela kroppen

Hejsan. Nu ska jag gå och äta. Idag har jag och carro bara målat. Typ 38 4 meters långa brädor. Det tog sin lilla tid. Och vi hade typ målarfärg över hela kroppen när vi var klara. och det var inte det lättaste att få bort. Men nu är vi snart klara. Eller imorgon ska jag och amanda göra klart dom 20 som är kvar. Kvällen kommer spenderas med Jessica. Mycket roligt! Bloggar kanske lite senare ikväll. Ha det bra! 

Vad är Hällevik ?

Jo förstår du. Hällevik är ett ställa som ligger i Blekinge. Ungefär 5-6 timmar från stockholm. Det är ett ställa som man badar, solan, spelar volleyboll, fotboll, tennis och mycket annat skojigt. Vi blev rekomenderade av våra kompisar, Felicias familj som har varit där sen felicia föddes typ, 13 år nu. Det är vårat fjärde år i år. Och det som är så roligt där är att man känner alla som är där. Eller aa, nästan. För att alla som är där åker dit varje år en speciell vecka för att det är aktivitetsveckan, eller vad man ska kalla det! haha, och alla kommer ju från olika ställen. Några från typ göteborg, linköping och lite annat! Och det öär folk i alla åldrar! Då ser en dag ut så här ungefär, man går upp vid typ åtta halv nio, äter lite frukost. Sätter på sig en strand klänning, om vädret är bra. Sen är det efter frukosten ibland lite pyssel, tipspromenader, lekar mm. Efter det beger man sig till staranden, om vädret som sagt är bra (vilket vi har haft väldigt otur med alla år förutom första då det var stålande sol varje dag) och så är man där hela dagen, och det är många volleyboll tävlingar. Och massa andra saker. Efter lunsch brukar vi ibland spela lite tennis eller så, vilket är skir kul. Men kan också gå till poolen om man vill, där det finns en stor fotbollsplan. som vi ibland på eftermiddagarna brukar gå ner och köra lite fotboll eller brännboll. När klockan börjar närma sig fyra - fem nån gång. Tar dom hörtiga på sig spring skorna och tar en jogging tur. Det är skit skön skog att springa i. När alla är ny duschade och klara blir det smarrig middag. Efter maten får man göra vad man vill. Dom vuxna, mina och felicias föräldrar sitter typ kvar och splar spel och så. Men det brukar också ha lite poule turneringar mm. Ungdomarna gör lite olika. Vissa kvällar har vi typ filmkväll. Nån kväll kanske vi går ner till stranden. En kväll förra året körde vi "röda hand" (ett kortspel) hela kvällen för det tog aldrig slut. Och sista kvällen så spelar ett liveband nere på hanöhus. Så då brukar vi ibland gå ner och dansa lite där. Det är faktiskt himla kul. Men vi gör massa annat också. Det året som det var dåligt väder, det vill säga, det regnade varje dag. Åkte vi till bodaborg. Vilket var skit kul. Jag älskar sånt. När man får klättra och massa annat. aa, nu orkar jag inte skriva mer om hällevik, eller det finns inte så mycket mer att berätta. Det är som en semester. Eller det är en semester. Bara att man göra massa aktiviteter och så, för att man är där en speciell vecka!

'
Här är hela gänget! Och alla föräldrar såklart, men dom är inte med på bilden!

Sommar jobba

Tjenare alla glada! Jag är iaf glad. För vädret, haha. Som jag nämner i varje inlägg (a) Men idag kommer jag inte sola så mycket, kanske tar något dopp i poolen. För jag ska sommar jobba lite. Jag och carro (min syrra) och egentligen amanda men hon kan inte förns på onsdag, ska måla massa brädor till morfar till typ våran balkong. haha, aa det blir väll roligt. Men min mamma och syrra är och tränar så jag måste vänta på att hon kommer hem. jag skulle också med och träna. Men jag somnade väldigt sent igår, så jag pallade inte. 
pussar

Upp med fötterna

Klockan är 00.00. Upp med fötterna och önska dig något!

En liten fråga ?

jag har en liten fråga! Tycker ni att jag sak göra en ny design som är lite mer somrig eller ska jag ha den jag har nu ? Jag älskar den jag har nu, men det kanske vore kul med en ny design som är lite mer somrig nu till sommaren! Sicka gärna en kommentar om vad ni tycker!

Ute på sjön

Hej på er. 
Vi kom precis hem. Vi har varit på sjön hela dagen. Och vädret har varit på topp. Vi stannade på en liten udde i några timmar och kikade lite, sen tog några ett dopp i poolen. Utom badkrukorna såklart. det var väldigt skönt att svalka av sig lite. haha, johan (björns lillebror som är typ 7-8 år) hittade en pool (ni vet sån som är mitt i en klippa på en halv meter ner i marken, med jätte smutsigt vatten och massa sjögräs) och så gick han runt där i och det var jätte halt. Och så helt plötsligt säger han: aa, man får akta sig så man inte woooohhooo!!!!! Alla vänder sig om och där ligger han och skrattar. Han skulle ha sagt man får akta sig så man inte halkar. Men han hann inte säga halkar, för han halkade! hahahhahahahhaha, asså jag och carro typ låg ner och började as garva. Det var så jävla kul. Men det var inte det ända han gjorde. Han höll humöret uppe hela dagen. Man skrattade åt han hela tiden. 

Nu är pappa och hämtar sushin som blir kvällens middag. Mycketmycket gott!

Dagens planer

God morgon på er. Eller god förmiddag. Vädret är på topp idag igen. och dagens planer ser väll ut så här. Om cirkus en halv timme ska våran familj (jag, carro, pappa & mamma) åka med våra grannars båt. väldigt mysigt. Vi är nog ute hela dagen. Vi kanske stannar i trosa och äter lite middag. Så det blir ingen mer bloggning idag! 

jag för mycket länge sen ;)

Syskonkärlek

Hejsan. Ligger ute på balkongen och solar och tar ibland ett dopp i poolen. det är så skönt. Har legat ute hela dagen, jag tror jag har bränt mig lite, har inte smörjt in mig, så ska nog gå och göra det nu. Men man glömmer bort det. Speciellt om man är helt inne i sin bok som man läser. Syskonkärlek. Jag har läst 50 sidor idag. Och jag kan inte sluta, den är så bra! har inga andra planer för dagen. Blir väll ett litet inlägg ikväll. Juste nu har ju inte sett vad jag shoppade i måndags. Har helt glömt det. Så det kommer väll ikväll. ha det bra!


"Taken"

Nu har jag, mamma och pappa precis kollat på "taken". Asså shiiiit vilken bra film. Typ bland den bästa jag har sett på länge. Så den rekommenderar jag verkligen. Nu ska jag gå och sova lite tror jag. 
God natt

Hällevik genom åren

Hällevik 06

hällevik 06, spelar kort

hällevik 06, vi försöker lära dom balett

hällevik 06, anna, rodie, sofie & jag

hällevik 06, volleyboll 

hällevik 06. solar lite på stranden

hällevik 06, vi spelar boule

hällevik 06, singstar. haha, pappa och holle

hällevik 06, singstar.jag & felicia

hällevik 06, tennis match 
hällevik 07, vid poolen
hällevik 07, bodaborg
hällevik 07, den grymmaste av dom alla på brännboll 
hällevik 07, vid poolen
hällevik 07, volleyboll 
hällevik 07, fotboll
hällevik 07, ägget skulle hålla när man kastade ner det från taket
hällevik 07, stor middag
hällevik 07, sista kvällen
hällevik 07, sista kvällen

hällevik 08, klockan

hällevik 08, volleyboll

hällevik 08, tennis match mot syrrorna

hällevik 08, gullar med hunden, haha!

hällevik 08, tårtan. "hällevik is tha shit"

hällevik 08, alla tittar på tårtan

hällevik 08, amanda, jela & jag

hällevik 08, gungar gungbräda

hällevik 08, haha jag förstörde visst hela bilden (a)

hällevik 08, jag & felicia sista kvällen

Sen är det också mycket roliga videosar


 


Det var ganska många bilder från hällevik 06-07-08

Man ska inte klaga

Hamnade framför datan nu efter maten. Det är nästan lite för varmt för att vara ute. Men man ska inte klaga, det är ju det här man har längtat efter. Nu får man hoppas att det håller i sig ett tag, iaf till Hällevik nästa vecka. jag och pappa tog ett dopp i poolen innan maten. skönt var det. Det var de man hade längtat efter hela dagen. Imorgon ska jag möta Linnea i stan. Har inget annat planerat. Ska ta och lägga upp lite bilder snart. Men nu får ni nöja er med det här.
Pussar

orkar inte

Orkar inte blogga om dagen på grönan nu. Kan bara säga att jag och Felicia fick ett hål i vårt guldkort idag för att våran kompis gick med falskt åkband ni kan läsa mer om det på feliciaeklunds.blogg.se.
Slaggar hos henne i natt. Hörs imorgon puss



jag & bästavän

godnatt

Några fler bilder!

jag på midsommar!
femkampen
sill frukosten!
det var inte många, men bättre det än ingenting!

Bilder från grönan

jag ser ut som en långstång på VARENDA  bild!
och ännu värre på den här! Men alla förutom jag böjer sig faktiskt ner, det skyller jag på!
i tilt, jätte suddig!
alla förutom emilia!
fyfan va ful bild. men den bjussar jag på!
fritt fall, typ fetaste låren!
love you girls! <3

Visste du att:

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- kvinnans hjärta slår fortare än mannens.
-kvinnan blinkar 2 gånger oftare än mannen.
- vi använder 300 muskler  för att hålla balansen när vi står.

- Kvinnor har redan läst klart
- männen tittar fortfarande på sin tumme

om mindre än två veckor är vi där. Jag längtar till Hällevik!

Tråkig blogg!

Nu har felicia gått och jag ska gå och göra i ordning mig inför kvällen då min moster, magnus och lilla nellie kommer. Igår tältade jag felicia och några till. Det var skit kul, men jag var skit trött så jag somnade typ lite till och från. Bilder tror jag kommer, måste bara hitta kameran, fast jag tog tre bilder (a) men det får nu nöja er med. Jag tror att kameran ligger i tältet som vi redan har packat ner, och det var inte det lättaste att packa ner allt i den lilla väskan. 

Jag tycker att min blogg börjar bli tråkig. Speciellt nu på sommaren när det inte händer så mycket. Vad ska man skriva om? "idag har jag solat" jaha, vad intressant. nej inte alls! Kan ni inte komma med lite förslag! mer bilder, videoblogga, veckan blogg ? vad som hellst, skriv lite så att min blogg blir lite roligare under sommaren!

Sol utan bad

Hej på er alla. Just nu ligger systarna Andersson och solar ute på balkongen. Det är så himla varmt. Och det skulle vara sjukt skönt att hoppa ner i ljumma poolen nu. Men våran pool har cepat sig, så man får inte upp poolskyddet. Så det går tyvärr inte att bada. Snart kommer felicia tror jag, eller hon kommer när hon vill. men nu måste jag gå ut igen och sola ännu mer. Adjö!

Lite nytt

Idag drog jag mamma och carro in till stan för jag skulle köpa några skor, för jag har verkligen inga. Vi hittade fyra stycken. Och så fick jag en ny mjukis dress från odd molly. Den är hur skön som helst. Sen fick jag lite annat smått och gått som jag behövde. Bilder kommer. Jag ska bara ladda in dom. Imorgon kommer felicia, jag tror vi ska tälta på kvällen, eller jag hoppas det. Men nu ska jag gå och ladda in bilderna. ha det bar.

Hemma hos felicia

Hejsan. Dagen har varit rolig på grönan. Vi träffade några störda jävlar som började hälla vatten på felicia och skit. Efter det drog felicia jag och emilia hem till felicia och vi ska slagga här. imorgon ska jag åka hem ganska tidigt,s ka träffa fanny. Men nu ska jag dra. bilder kommer nog senare.

Puss och kram!

Tröttnar aldrig

Hejsan. Om en halv timme ska jag ta tåget in till stan för att gå på grönan med felicia, emilia och moa. jag tröttnar aldrig. Jag är skit trött, vi kom hem typ halv tre och jag somnade väll vid tre halv fyra nångång. Om så var jag tvungen att gå upp klockan nio. Det  var skit kul igår. Min familj var hos fanny på middag. Vi pratade och åt god mat och hade det mys.

gammal bild från grönan förra året! Första gången jag åkte tilt!



Föräldrarmiddagens bilder


jag och fanny gumman <3

duktiga pojkar

elsa n och anton

här tar vi mat

vi satt typ för oss själva!

systrarna hasselqvist

moa och bella räknar ihop resultaten 

fanny moa och kent hahah

sången till andreas
det slutade som vanligt med att hela klassen dansar

papporna mot barnen i fotboll några av bilderna, finns såklart fler

10 saker ni..

... inte visste om mig:
1. jag tycker att det är kul att shoppa när man inte har gjort det på länge, inte för ofta
2. När jag förstorar mina näsborrar, så blir dom gigantiska 
3. jag vill bli kriminaltekniker när jag blir stor, har velat det länge
4. jag drar alltid i mitt hår på båda sidorna, och det är skit fult.
5. jag älskar att göra i ordning mig även fast jag inte ska någonstans.
6. jag tycker att det är skit skönt att duscha på morgonen, men jag gör det aldrig
7. När jag går på middag älskar jag att sitta och prata med dom vuxna
8. När jag skrattar så darrar mina näsborrar
9. jag hatar att bara gå och sätta mig och läsa, det måste vara fler som gör det
10. Jag har klämt örat på en stundmatta mellan fjädrarna, så man kunde vicka på öronsnibbarna fram och tillbaka.

Harpest ?

När jag var ungefär 8-9 år ungefär så fick jag i början av höst terminen en stort myggbett längst ner på vänstra smalbenet. Det gick aldrig bort. Sen drabbades jag av mycket hög feber. Den varade bara längre och längre. En månad tillslut, när man egentligen brukar ha det i en vecka. Så vi åkte in till sjukhuset och kollade vad det var. men dom visste inte.
febern gick över och jag gick till skolan och så. Senare började mitt myggbett att vara och skit. Så vi åkte in igen, och dom hade typ ingenaning, men jag fick penicillin i ett tag. Men jag kunde inte svälja tabletter så jag fick dricka, men det gick inte. För jag spydde typ bara upp det för det smakade bajs, det tog två timmar för mig att få i mig en centimeter. Så det gick inte och jag fick lära mig att svälja tabletter vilket jag i början bara fick kvällningar av och och dom gick sönder och det smakade också bajs. Men jag var tvungen. 
Men dom funkade typ inte. Så jag fick nya, 9 om dagen skulle jag ta tror jag, och man fick inte äta förns en timme innan och efter och bara svälja det med vatten och inte dela dom. det var omöjligt. 
Efter ett bra tag fick jag någon konstig knöl längst upp på inre vänstra låret. (asså inte på tjejernas könsorgan, utan längre ner :P) den blev bara större och större, kunde typ bara ha mjukisbyxor för om man rörde det så gjorde det skit ont! 
Så vi åkte in än en gång, och då vart det ju allvarligare. Dom visste inte föste vad det var. fick typ åka in och ta prover ganska ofta. fick nytt penicillin, och av någon konstig anledning fick dom reda på  vad det var. Det var harpest.
En sjukdom som typ är ganska vanlig i Norrland! Det var typ jag och en annan killa som hade  haft det i stockholm, och han fick det när han hade ätit sin hunds fästing! Och han dog, för dom hann inte få reda på vad det var, så det var ju lite läskigt. 
Så det där skumma sjukdomen fick jag från ett myggbett ? 


varför jag skrev det här inlägget var för att det var någon som frågade!

Mobillös...

... ja, mobillös var ordet. fast bara över dagen som tur är. Min syrra tappade bort sin mobil i helgen och måste ha en idag, så då fick hon ta min, så ingen kan nå mig idag för då är det syrran ni pratar med. Hon ska på grönan med jela vilket jag och felicia också skulle, men då skulle vi tydligen på middag ikväll så det gick inte. Jag var verkligen sugen på det. Men skit samma. Nu ska jag pappa och carro ligga ute och sola hela dagen och ta några dopp i poolen. det är skit bra väder, det skulle vara bra omd et var det här vädret igår men då spöregnade det! 

juste, igår hade jag det jätte bra. Orkar inte skriva mer om det, men bilder kommer.

Pannkakor

Hejsan. har precis ätit mig mätt på massa pannkakor som jag och amanda gjorde. Dom satt fint i magen. Hon sov hos mig inatt också. Det är så mysigt, man känner sig som ett litet barn då. För det gjorde vi alltid när vi var små. (fast nu var det för att hon inte orkade bädda nya lakarn i sin säng :P) Om nån timme ska felicia komma hit, men innan det måste jag gå och pinga ett samtal :P inte för att det kommer ta flera timmer, menmen. aja, bloggar nog lite senare också. Ha det bra!

Väldigt länge sen!

Hejsan. Idag åkte min kusin hem, ocg linnea kom hit! Vi har inte träffats på hela terminen. Och förra terminen träffades vi varje dag! Men nu tog vi tag i det och vi ska även ses imorgon. Då jag även tror att hon sover här. det märktes verkligen att vi inte hade träffas på ett tag, för vi satt för det mesta bara och pratatade. Men det skrattades en hel del också, som alltid. Kan inte lägga in bilderna som vi tog idag. Dom är lite för fula för det!


du är söt!

Grönan igen

hejsan. har inte bloggat på länge. Men jag orkar inte lägga ner så mycket tid åt det nu när det är sommarlov. Idag har jag varit på grönan med min kusin. det var typ bästa dagen att gå på. Det små regnade lite, men man vart inte alls blöt, och det bästa var att det var mindre än 5 minuters kö på varenda grej. Till och med insane somdet annars är typ 30 minuter. Såååå skönt! När ci kom hem så var min moster och kusin här. Hon är ju bara för söt!

och lukatar såååååå gott!!!!

Ändrade planer

Godmorgon. jag och min kusin skulle åka till grönan idag, för hon bor i örebro så hon har inte varit där på jätte jätte länge, och då fick hon ju inte åka något heller. Men eftersom att det regnar så skiter vi det, men om det blir vättre imorgon så äker vi då. Hon stannar tills på tisdag så något roligt måste vi hinna med. Men nu ska jag åka till henne, hon bor hos min mormor. Bloggar kanske mer ikväll. Ha en bra dag! 

Ingen rubrik

Hej påer. Gud vad svårt det är att komma på rubriker. så ni får nöja er med den. jag ska snart äta, tacos! Gud vad gott, har ninte ätit det på länge. idag har jag varit med fanny ebba och alva. eller jag och fanny slaggade där. Ikväll vet jag inte riktigt vad jags ak göra. Hittar väll på något!  Bloggar nog inte så mycket mer idag. kanskje slänger in en kvällen outfit. Men det blir det iaf imorgon då jag ska på dop. min kusin ska döpas. Roligtroligt!

haha, jag och felicia i jetline!

Lock för öronen

hejsan. det blir en snabbis. Ska gå och kolla på tv. Alva har precis gått hem och jag har duschat. Vi har badat, vädret blev bättre, somnade ute på sol stolen. Så lite färg har jag nog fått! jag fick också en irriterande lock för öronen, om det heter så? den vill inte gå bort, hur mycket jag än hoppar och vrider så vill den inte släppa! 

ha det bra! 

Mindre bloggande

godmorgon på er. jag har precis gjort i ordning mig och ätit ett äpple till frukost. Mådde illa när jag tänkte på gröt eller något annat, så det fick bli ett äpple. om en halv timme ska jag träffa alva. Vi är nog inne, det är ju inte bästa vädret ute. men man får hoppas att det blir bättre, för då kanske vi kan bada lite! jag kommer dock inte blogga lika mycket nu. Det är ju sommarlov vafan. Då ska man njuta av solen. Om det då fanns någon. Men den kommer. Ni får ha det så bra!

Presenter


odd molly linne från mamma och pappa


odd molly blus från mamma och pappa

"mamma mia" & "high school musical 3" från mamma och pappa
"i taket lyser stjärnorna" från mormor och morfar

"tillsammans, andra boken", "tusen gånger starkare", "innan jag dör" & "det fattas en tärning"
från mamma och pappa

två par björn borg trosor från mamma och pappa

id smink från mamma och pappa

ett par söta örhängen från mois fru

ett par örhängen från mamma och pappa

tre par söta trosor från ebba, alva & fanny!

underkläder av mormor och morfar

en tunika/klänning från carro. och idag fick jag en ny bikini av mamma också.

det här var väll lite av det jag fick när jag fyllde år!

Kommentarer

Nu har jag fått en kommentar att jag svara på några frågor och skriva svaren i ett inlägg!

har du bra självförtroende ?
nej, jag har inte så bra självförtroende.

varför ? 
om man i 14 år har levt med en person som varje dag klagar på varenda ord/sak man säger eller gör, så får man ganska dåligt självförtroende tillslut! ;P 

det var det!

Nya kläder

hejsan. Vaknade halv elva idag tror jag. Då jag var tvungen att gå upp för att göra i ordning mig, för jag skulle möta mamma och carro vid t-centralen. Vi skulle shoppa lite. eller byta lite småsaker som jag fick i födelsedags present. Juste, jag har glömt att ladda in bilderna på mina presenter. men det får bli senare idag. Vu bytte några saker. Så nu har jag lite nya kläder i garderoben iaf. Hade inte shoppat på år och dar. Men nu ska jag gå och göra något. Vet inte riktigt vad, men inte tråka mig framför datan iaf. det är ju sommarlov, fast i och för sig finns det inte så mycket annat att göra, för vädret suger ju...

En till dag på grönan

Hej. Som ni ser på rubriken så har jag varit på grönan idag igen. Men man tröttnar aldrig. Jag var där med felicia, ebba och alva. Men det var flera från min klass som var där, som vi mötte några ggr. Vi åkte insane många ggr den här gången också. Den är såååå rolig. ´Men det var skit mycket folk, vilket gjorde att köerna blir längre, och mer tid går åt dom. Men vi fyra har ett litet trick med alla kööer, men hur tänker jag inte säga! lite mer bilder kommer, måste bara vänta på att dom laddar in dom.

nu är jag hemma hos felicis, slaggar här inatt. Imorgon ska vi träffa några kompisar rill henne. Har ingen aning om vilka det är, men det blir säkert bra. Men nu måste jag gå och vara lite rolig mot min kompis. ha det bäst!

Sex and the city

Nu har alla gått så jag och felicia slår oss ner i soffan ett tag och tittar på sex and the city. Har inte sett det på ett tag, så det bli kul.

Blir nog det sista. god natt!

Grönan/Bilder

Igår var ju som sagt jag, alva, ebba och fanny på grönan. Har arit där 3 ggr nu, och i morgon med felicia blir en fjärde! det var skit kul, vi åkte typ insane tusen gånger, men det var lite läskigt när den stannade mitt i en backe, och så sitter man där och gungar fram och tillbaka. Jag och ebba som åkte baklänges såg ju inte var vi var, så vi bara satt där och skrek, och alla tittade på oss (a)


jag och min bästavän! (jag ser helt störd ut)

snygg man är då (a)

alva i kön till insane ;)

fanny och ebba i jetline;)

i jetline <3 (jag ser helt störd ut)

hahahah, i jetline ;) jag ligger i alvas knä! därför syns jag inte!
   
jag härmar alva ;)

hand i hand, livet ut alva <3

kärlek till er tjejer! <3

Pruttkrig

jag och felicia har precis haft pruttkrig vid matbordet efter mångamånga pankisar! jag vet vi är äckliga, men är vi ensamma hemma så är vi, och då måste man ju få släppa ut sina gaser utan att familjen dampar!!!! mohahahahhahah!

Felicia är här!

bajs är det bästa som jag vet !!!! Jag bara älskar bajs det är sååå gott, elr hur!?  



//felicia

Mycket att göra

Nu har jag brottom. Jag har väldigt mycket att göra ikväll inför mågondagen då jag slutar sjuan. Efter skolan åker jag ner till mormor med familjen och fikar, och så kommer felicia.

-
duscha
-
raka benen
-
skrubba kroppen
- noppa ögonbrynen
- smörja in mig med brun utan sol
- fila naglarna
- måla naglarna
- måla tånaglarna
(städa rummet, man kan knappt sitta i min säng)


Var på grönan idag med Ebba alva och fanny. Vi hade skit kul, men jag berättar mer om det sen, och bilder kommer såklart, måste bara vänta på att alva ska lägga in dom.

Sushi

Mina föräldrar kommer hem om en halv timme så vi ska äta sushi ;) fett gott, har inte ätit det på ett tag.
Om ni ser det här ebba, alva eller fanny. Om ni kommit hem från stan, kan ni ringa mig ? ;)


cool va ? 

Puss på er!

Jag måste skärpa mig!

Hejsan. För typ en timme sen drog malin, dom andra drog typ för två timmar sen. Dom slggade här, i mitt pool hus. Kommer inte riktigt ihåg när vi somnade, men ni kanske inte bryr er heller ? men vi hade iaf jätte kul. Idag har jag inte riktigt gjort något speciellt, varit med mina vänner, chillat lite är såååå trätt, så jag går nog och sover middag nu. För ikväll kommer kanske ebba alva och fanny hit och sover ännu en natt i pool huset, för imorgon ska vi till grönan! Fett skojigt! 

Asså jag har varit så himla onyttig dom senaste veckorna, jag måste verkligen skärpa mig! Men jag har iaf inte ätit en ända godis bit från sport lovet, och det är väldigt duktigt för att vara mig. Brukar typ kunna hålla mig en vecka. men nu är det typ flera månader! Men måste sluta äta så onyttigt som jag gör. men skit samma. Ska gå nu, bloggar kanske lite mer ikväll. 
pussar

Tråktest!

Är du... 
kär? : jag vet inte ? 
lång? : typ 168 cm 
lycklig? : mycket
oskuld? : adåh!
blondin? nope...
på g med någon? : nee ?  

Har du... 
ett förhållande nu? : typ inte
pussat en kille/tjej? : yes 
haft ett seriöst förhållande? : japp 
dissat någon och ångrat dig? : jaa!!
varit fjortis? : har väll alla ?

Vem var..
Det senast du kramade? : frugan tror jag 
Det senast du pussade? : Felicia! 
Det senast du höll handen med? : kommer inte ihåg, kan varit olivia! 
Det senast du smsade : Fanny
Det senast du fick sms ifrån : Fanny!
Det senast du ringde : Malin!

Sista skoldagen över!

Idag var det sista skoldagen över. Nu väntar bara skolavslutningen på måndag, dålig dag men så är det. Idag har vi haft OS-dag i skolan som vi har varje år. Man är indelade i olikia lag med ungefär två från varje klass, så gör man massa olika tävlingar, tex äggkastning, spindelnätet och massa andra grenar. Och dom två lagen som har fått mest poäng kommer till final där det är dragkamp. Jag tror det var Japan som vann, vi var inte sådär jätte bra, vi fick typ 80 poäng, mohaha. men det har varit så kallt idag, vi har typ alltid haft tur med vädret, och haft vatten krig på dagen, det är de som är det roligaste på hela dagen, men idag var det inget sånt. men nu ska jag gå och duscha, för ikväll ska jag träffa brudarna (anna, malin, linnea och hanna och kanske fira mig lite) jag tror vi ska slagga här, men jag vet inte. Skriver nog mer om det sen isf. 

Nu har spaggarna åkt, och jag tycker att det är ganska tråkigt. Vi hade två stycken hemma hos oss, killen var jätte söt. ahn gick runt och vinkade till mig hela tiden i skolan, och skrattade hela tiden. Sen fanns de4t ju dåliga sidor också. men det är samtidigt skönt att få sova i sin säng nu. Jag ocg syrran har ju fått sova i mamma och pappas rum. Men nu måste jag gå. puss

Sista timmen...

Nu är det mindre än en timme kvar tills min födelsedag är över. tack alla som har grattat mig i skolan, på sms, på facebook, playahead mm. Jag känner mig så mycket äldre, haha...

Idag blir jag en fjortis

Hejsan. Som ni ser i rubriken så blir jag en fjortis idag. Jag fyller fjorton år. Jag har fått jätte fina presenter, kommer kanske lägga in lite bilder på dom, men min syrra har haft kameran hela veckan för hon vill fota lite nu när spaggarna är här. Idag var det sista skoldagen i skolan. SKÖNT! Ebba alva och fanny följde med mig hem och vi åt tårta! eller inte tårta, men jag kan inte stava till det vi åt. Men det var gått iaf. ikväll blir det hem gjord pizza, mitt val. Sen ikväll händer det inget speciellt, mina kompisar ska kanske fira mig och linnea som fyllde för ett tag sen imrogon. så jag ska titta på "I taket lyser stjärnorna" som jag fick idag. Den är så bra. men nu är pizzan klar, den är godast när den är varm. Men jag bloggar kasnke mer ikväll. 


satans gammal bild som fjortis!

Puss och kramar

Jag börjar bli trött

Man verkar aldrig gå och lägga sig i Spanien. Det är typ 10 pers här, så sova kan man ju inte gå och göra. jag börjar faktiskt bli lite trött. Dom är ganska högljudda här. Men jag får stå ut ett tag till, dom kanske går snart, men än så länge har dom nog inga planer på att gå. 

Om exakt 19 minuter fyller jag år....

Tacos

Imorgon fyller jag år...

Nu ska jag och pappa laga lite tacos till ungefär 10 pers. Ikväll kommer det att vara massa spaggar här, utan amanda. För dom har bal idag. jag var precis där och kollade på hur fina alla var. Det var verkligen kul att se hur alla hade klätt upp sig. Fina var dom iaf. 

Två dagar kvar...

Nu är det bara två dagar kvar till min födelsedag...

Hejsan. Nu har precis spaggarna, amanda och hennes kompisar dragit, hör suttit och lyssnat på när dom pratar spanska engelska och svenska. Dom varierar lite, och sen har jag och amanda fått dansa lite lite för dom, så har dom visat hur dom dansar i Spanien. Väldigt vackert var det, mohahah. Idag i skolan var vi på huset hela dagen. För att vi hade fin besök av kungen och drottningen så vi fick inte vara i skolan. Men klockan ett fick vi komma och vinka med flaggor när dom gick över skolagården. Sen drog jag fanny ebba och alva hem till mig, och gjorde inte så mycket. Nu ska jag plugga, har mitt fucking engelska prov i morgon om hon kommer ihåg det. puss

Olivias land

Nu är det såhär att jag har kopierat det här från felicias blogg, det är därför det kanske står julia eller jag, då hon menar felicia ;p

tänkte berääta lite om, Olivias land nu. Men jag orkar inte berätta så mycket men lite iaf. Vi åkte upp i fredags eftermiddag och kom dit vid 4  nånting då var vi mest ute med några killar på kvällen gick vi hem till de och tittade på Borat ett tag sen gick jag och Olivia hem på lördag förmiddag var vi vid badet och sola och bada lite senare kom Julia dit också då badade vi ännu mera på kvällen skulle vi träffa killarna igen men de verkade inte vilja träffa oss så vi skulle smyga på de :p Haha, de var på fotbollsplanen och spelade fotboll så vi gick in i skogen som ligger precis bredvid och gömde oss bakom massa träd men vi ville komma till andra sidan av skogen alltså andra sidan av fotbollsplan så vi gick från träd till träd och man kan väl säga att vi var väldigt odiskreta för jag hade en blå tröja på mig och Olivia hade en jätterosa och det syns ganska bra och det prasslade väldigt mycket när man gick i skogen det var ju inte direkt några stigar vi gick på och man fick gömma sig bakom smala träd och buskar, haha ! Så de såg ju såklart oss och de tittade upp i skogen hela tiden på oss. Och då ville vi gömma oss ännu merså de skulle tappa bort oss så vi kunde komma till andra sidan. Så kom det ett ställe där det inte fanns några träd eller nånting såvar det typ 4m till nästa träd. Då skulle jag försöka skynda mig till nästa träd är de tittade bort ioch Olivia satt redan där. Men när de tittade bort sprang jag (väldigt ljudligt:P) och slängde mig på Olivia, haha då börja vi as garva högt. Och då hörde de oss såklart haha. Men tillslut när vi var över på andra sidan så tror jag att de hade tappat bort oss lite så vi ville komma bakom ett hus som var precis bredvid fotbollsplanen och nu fick de verkligen inte se oss eftersom de precis har tappat bort oss men problemet var tt det inte var nån skog längre och vi kunde inte gå bredvid fotbollsplanen där skulle de ju se oss men lite längre bakom fans det typ gräs/ogräs som var högt till knäna och där skulle de inte se oss om vi gick där så jag och Julia började gå men det var BARA brännäslor där  som tur var hade vi tights och jeans så vi kunde ju inte bränna oss åpå bena så vi fortsatte gå, men Olivia stanna utanför. Så hör vi hur de kommer och letar efter oss så vi kastar oss ner i bränneslorna och julia ska hoppa till et ställe där det var mindre bränneslor så ser hon inte var hon hoppar så hon råkar trampa i diket där det var helt leriht så hela hennes vita sko och hennes byxa blir täckt av äcklig lera men hon vill ju fortfarande inte synas så hon slänger sig i bränneslorna. Och vi börjar skratta för hennes fot var så lerig så de ser oss :P. När vi reser oss upp är Julias hand täckt avv sånna här bränn prickar som man får av bränneslor. Då går vi hem eftersom Julia måste byta skor och sånt. Senare  på kvällen träffar vi de här killarna och sitter och snackar lite med de på bryggan. I söndags badade vi bara och solade en massa så nu är jag faktis rätt brun :p. Vi åkte hem snet på kvällen eftersom det var så soligt. 


Olivia och Felicia

Igen ;)

Olivia

Olivia, felicia och jag. Jag driver

Det finns såklart många fler bilder, men det här var allt för den här gången.

Linnea, min livsglädje

Du gör min dag
Du är mitt allt
Du gör mig lycklig
Du är min ängel


Jag skulle aldirg byta ut dig mot nått annat, och det vet du...

Brännboll

om tjugo minuter ska jag gå nån stans och köra brännboll ,men spaggarna som kom idag. Det ska bo två styckna här. En i mitt rum och en i amandas, så vi ska typ bo hos mamma och pappa, hahah. Idag har några varit här hemma och badat, skit skönt var det. jag fick lite färg iaf. Men nu måste jag gå. Hörs sen.

RSS 2.0