Min klass är väldigt starka

Hej. jag kom hem precis och jag ska gå och duscha nu. Har varit och dansat. Dagen si skolan var som vanligt tråkig. Vi hade svenska, so, matte, engelska och gympa. Det var typ oscar som höll i gympan, och det var typ samarbetsövningar och stafetter och så. Vi skulle typ bla ligga på en rad och bära över massa elever. Och det gick skit bra, så då kom andreas och skulle bäras över, höhö, och om man tappar honom så hamnar han i våra ansikten. Och det var det ingen som ville, haha och vi klarade det över av 32 elever. Och när det är min tur att lägga sig så är björn och gustav så taskiga, hah, så dom vänder på mig så jag har magen ner, och dom får tar på min mage ist för min rygg, hahah, men jag ramlade med flit, för jag ville inte ligga där upp och ner. Men nu måste jag duscha, och sen får jag se om pappa har kommir´t hem och gjort maten annars gör jag engelska läxan. ha det bra.

Omogna människor!


Hur fan kan ni göra något så dumt mot den här söta personen ?

Jag har bränt mig på tummen

hej på er. Då var det måndag igen och jag ska snart åka och dansa, dubbelpass idag brukar inte ha det på måndagar men idag blev det. Det är hur varmt som helst ute, sköööönt. jag har så ont på min tumme, jag brände mig på min tallrik när jag gjorde varma mackor, asså shiiit vad varm den var. Idag i skolan hände inget. Vårt gamla schema är tillbaka samt nior och åttor. Så det är inte lika lugnt idag som det var förra veckan. Nee, nu ska jag gå och göra något. Kanske en macka. Vet inte, är ganska rastlös just nu. Puss

Nu känner jag mig som en blekfis

Hejsan. Fanny gick för en timme sen men nu kom amanda hem. Shiit, hon är ju jätte brun. Eller brunare än vad hon var innan hon åkte iaf.  Nee, nu vill min syrra ha den här datan, så jag får ta min. Den SUGER men dator som dator. Ha dset så bra så bloggar jag nog ikväll. 


Jag saknar dig bästavän <3

Varm söndag

Godmorgon. Vaknade ganska tidigt idag. Skönt faktiskt frö då missar jag ju inte den varmaste tiden på dagen. Idag tror jag att jag sak vara med Fanny. Jag har ingen dans idag så jag är nog ute hela dagen. Skönt skönt. I kväll ska jag nog försöka plugga. Har typ bara en läxa så det kan ju vara skönt att ha den klar. Nu ska jag gå och sminka och göra i ordning mig. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, men jag hittar väll alltid något. 


höhö, jag är beroende av den här mascaran. 
telscopic mascara, loreal 
kolla inte på resten av bilden, usch.

Katarina von Bredow


Nu är klockan snart fyra och jag kan inte sova.
Kan du svara mig på en sak ? Får man bli 
alldeles varm och matt i kroppen av att se 
sin egen brorsa ? Får man det, ens om han
är den den snyggaste och finaste killen i 
hela universum ? Jag kan inte hjälpa det! 
Och jag skäms så inihelvete.


På skrivarkursen träffar nittonåriga Elin 
Paul som är far till hennes bästa kompis. 
De finner en speciell samhörighet och 
Elin blir kär. Allvarligt kär. Hon kämpar 
emot. Det får inte hända, det finns inte. 
men det händer i alla fall. 


Jessica är tokkär i Arvid och nu ska hon på 
fest. Med fjärilar i magen och ett dunkande 
hjärta beger hon sig till festen och där är HAN.
De dansar och pratar och det ena leder till
det andra. Allt är perfekt och Arvid är verkligen 
drömprinsen. Men snart försvinner mensen
och Jessica börjar ana att allt inte står rätt till.

Dom är här tre böckerna köpte jag idag

En dag med mammi


Tre böcker av Katarina von Bredow

vita stora örhängen, ljus rosa nagellack, foundation dream matte mousse, mascara loreal

ljus gul mjukis tröja från gina
vitt linne från gina
svarta tighs från gina

Nya rosa brillor

God morgon. Eller god eftermiddag. Jag och Fanny har precis gjort i ordning oss. Hon ska dra vid tre tiden och då åker jag och mammi till skäris och kollar på skor och klänning. Ska nog försöka köpa en foundation och en mascara. 

Igår spenderade jag kvällen ute med fanny, Gustav, Patrik & David. Lite senare drog vi hit och var här en liten stund. När de hade dragit gick typ vi och åt och satte oss vid datan. Vi somnade väll vid fyra tiden, så vi satt inte bara vid datan den kvällen. Vi gjorde mycket annat. Imorse vaknade vi halv ett, men jag är fortfarande väldigt trött. Men skit i det. 

Dagens outfit:

klänning/tunika gina
byxor/leggjeans gina
kofta divided
rosa solbrillor Mathilde

Det är skit varmt ute och igår fick jag ett par solbrillor från mammi, tackar.

God natt


Godnatt allihoppa, Fanny slaggar här. Saknar dig syrran <3


Jag och Fanny <3




Om mig själv

Hejsan. Det är någon som har skickat en kommentar att jag ska skriva lite om mitt liv, och lite vad som har hänt, något jobbigt/tråkigt mm. Så nu kommer jag berätta lite om det.

Jag växte upp med en mamma, pappa & tre storesyskon, så jag har alltid varit den som blivit retad. Ibland vill jag vara yngst, men ibland vill jag verkligen inte det. Jag har ju aldrig fått prova på att ha en liten skit unge som man kan springa runt och reta hela dagarna. Mitt liv rullade på ganska bra, jag gick på dagis och hade tre bästa kompisar. Men ingen av dom skulle börja i min klass när jag var sex, så det var bara att söka sig efter nya. Jag blev bästis med en tjej som hette Lova, och vi hade verkligen jätte kul tillsammans. Men när vi började ettan skulle hon flytta, och vi hade väll kontakt och lekte i ett halv år, men sen tog det slut. Då träffade jag Ebba&Alva. Vi var hela tiden, dag ut och dag in. Visst bråkade man, men man blev liksom alltid vänner igen. Men samtidigt som jag blev bästid med dom så träffade jag en ny kompis på min dans, Felicia. Hon och jag är än idag bästavänner. Det var hennes familj jag har åkt till Thailand med båda gångerna. Och vi delar allt tillsammans. 

När jag var 8-9 år var väll den värsta tiden i mitt liv. Jag slutade äta, gick inte till skolan, kunde inte sov borta inte en hos min mormor liksom. jag har aldrig varit så smal i hela mitt liv. Jag vet inte riktigt vad som hände, men nån ting ligger i det där med skåne, när jag skulle hälsa på min kompis i skåne. Någonting gick fel på den resan sen dess så mådde jag dåligt. jag grät varje kväll för jag hade ångest för skolan, jag ville inte gå dit, dom försökte tvinga i mig mat, men det gick liksom inte. När jag var nio år kom jag också med i en film som huvudroll, eller film o film, den var åtta minuter. men jag mådde så dåligt så jag tackade nej. 

men när jag fyllde tio år så blev allt mycket lättare. Jag  vet inte men allt gick bra igen. Jag åt, va med kompisar trivdes i skolan och så. Och så träffade jag Linnea. Vi var så lika på något sätt. Vi var väldigt ofta, men jag hade ändå kontakt med mina andra bästisar ebba, alva & Felicia. Allting rullade på. Ett år senare började jag umgås med en tjej som gick i klassen under mig, philippa. Vi träffades på en läsgrupp, haha. Konstigt ställe. men vi hade kul tillsammans. Men något hände och nu har vi knappt någon kontakt längre, och det suger, för jag älskade henne. Men det var bara att gå vidare. Och samma tid skaffade jag pojkvän. Vi var väll tillsammans i nått år, men sen og det slut. Jag vet inte om jag var glad eller ledsen. Hade ändå tänkt lite på det. När jag började i femman bytte jag skola till kulturama. JAg gick väll där i två veckor, i samma klass som linnea. Men sen bytte jag tillbaka, jag orkade inte gå upp klockan sex, för att åka till skolan en timme innan man började. Så jag bytte tillbaka till lilla nytorp. 

När jag gick i sexan kom det en ny tjej till min skolan. Fanny, som vi började vara med. men jag fick liksom aldrig så bra kontakt med henne. men vi var bra kompisar, det vart jag & Alva och ebba & fanny på något sätt.
Sommaren 08 var välld en sommaren som jag fick som bäst kontakt med linnea. Vi gjorde nästan allt tillsammans. jag följde med henne på hennes båt, vi gick på läger, vi sov här, vi sov där. Och vi gjorde mycket mycket mer. När sommaren var slut började jag skaffa kontakt med Olivia, agnes, kyra, andrea. Vi vart bästavänner och fjortisar. Men för det mesta var det bara jag linnea feicia och olivia som träffades. det var vi fyra i alla lägen. Vi träffades varje helg och gick runt på kvällarna såg ut som bajskorvar i ansiktena. Alla i skolan kallade mig för fjortis, men jag vägrade erkänna det. Vi höll på hela terminen ut. Sen drog jag till thailand, var borta från alla ett tag. Men när jag kom hem hade jag typ tappat kontakten med både olivia och linnea. Jag har inte träffat någon av dom på sista tiden. Och jag hatar det.
För nån månad sen färgade jag mitt hår brunt från nästan platinablont. Jag ville bort från mitt fjortis hår, och jag måste ju säga det själv att jag passar mycket bättre i brunt, man ser ju bara ännu mer fjortis ut i den blonda, när jag egentligen är så mörkhårig som jag är idag.

Just nu är det ganska jobbigt i skolan. Det är väldigt tjafsigt mellan oss fyra som umgås där. Det har väll varit så två månader snart. jag vet inte om vi har växt ifrån varandra, men vi kanske kommer att hitta tillbaka snart igen ? Men jag har fått mycket bättre kontakt med fanny och många andra i klassen vilket är kul. 

Men jag önskar allt vore som förut, när det var vi fyra på båda ställena. Om någon fattar vad jag menar. Jag glider bara mer och mer ifrån mina danskompisar som jag kallade systrar. vad hände med det ? Jag saknar det som fan. 
Nu har ni fått höra lite om mitt liv, och jag hoppas att ni orkar att läsa det. För det vart ganska långt. Puss och kram

Dödsolycka i Salem/Rönninge

Hejsan. Jag är väldigt hungrig och väntar på att mammi ska komma hem med sushi. Men hon kommer typ inte förns om en timme, för hon sitter i bil kö och har gjort det i två timmar nu. Den har hållut på sen klockan halv tre idag och den är i salem/rönninge. det är typ helt stopp. Från något tråkigt till roligt. Ikväll ska jag Fanny och några andra dra ut och typ inte göra så mycket, chilla helt enkelt. Och imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag hittar väll alltid på något. 

Idag var det var det några från Zirkus Loko- Motiv i skolan och berättade lite och sex och sånt. Först gjorde dom någon teater och tjejen som spelade hade nog glömt och raka sig under armarna en och annan gång senaste månaden. haha, men hon sa att det var normalt att ha så. För efter fick vi skriva frågor på lappar som hon sen skulle svara på. Gud va skumma vissa frågor var, höhö. Och så drog ena tjejen upp varför hon inte rakade sig under armarna och så. Och sista lektionen skulle vi ha religion, men vi fick gå ut ist. Så hela våran klass körde röda vita rosen. Sen drog jag hem till fanny, och sedan vidare till basket träningen. Där vi efter fem minuter blir sedda och en i laget stänger dörren mitt framför ögonen på oss. Shiit vad sur jag blev på han. Puss

Jag döööööör

Hur fan vågar man ? haha

Vem är snyggast i brorsans brillor





Nu är det tomt här i huset

Hej. Just nu är det ganska tomt här i huset, det är bara jag och mamma hemma. Hon kollar på film i mitt rum och jag sitter här ute i vardagsrummet. Varför hon sitter i mitt rum är för att det är tydligen jätte svårt att få in dvd-skivan säger pappa. Men den är nog snart slut. vet inte om vi tittar lite på tv kanske. Imorgon ska vi iaf äta sushi. i love it. 

Idag har jag varit i skolan, ända dagen den här veckan som inte är schema brytande. Vi hade slöjd, matte gympa och so. Inte så jobbigt. Efter skolan gick jag hem till fanny. Vi låg ute på hennes altan och försökte sola för det har varit såå varmt idag. Inte för att vi vart bruna, men det var iaf skönt. Vi låg och pratade en väldigt lång stund, tills jag "somnade", haha. jag orkar inte berätta mer om det. Puss 

Onsdag

Hej hej. Hoppas att ni mår bra! Jag mår ganska bra, jag har väldigt ont i halsen, men det går väll över. Om drygt 50 minuter ska jag och ebba åka in till stan och dansa lite. Fast på olika ställen. Kommer kanske inte blogga ikväll, slutar ganska sent och ingen hämtar mig så då blir det ännu senare. 
Dagen i skolan var inte som vanliga onsdagar. Vi slutade tidigare och hade en och en hav timme språk, och matte med andereas ist för no med gurra. På spanskan gör vi våra rum i skokartonger, Eller man behöver typ inte göra sitt egna rum, men jag gör det, höhö. 
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, mer än att jag saknar min syster amanda som är i Spanien nu. Hon kommer typ hem på söndag, och på torsdag åker pappa också ner dit, för han sa typ vara med på deras klassresa. För just nu bor dom hos några i Spanien, och typ går i skolan eller vad dom sa, så själva klassresan börjar på torsdag eller nått. Jag hängde inte riktigt med när dom berättade, men skit i det. 


Neemä, här är hon ju, men älskade syster Amanda.

Natti natti

NU ska jag gå och byta om och prata klart med Fanny i telefon, det kan väll ta sin lilla tid. Vi pratar ganska mycket strunt. Men det är så det ska vara. Men ni får ha det så bra och sova så gått. Så ses vi kanske imorgon. (Tråkigt och ointressant inlägg)

Juste du kan nog inte se det här, men god natt amanda som har åkt till spanien. jag saknar och älskar dig.

Kortis inlägg

Hejsan på er alla. Hinner inte med ett långt inlägg ska åka och dansa snart. jag kommer hem vid sju tiden. Bloggar nog då. Har ändå inte hänt så mycket idag. Vi var på ett museeum och slutade tidigare. Typ det.

Juste, tack amanda för den fina designen. Jätte snällt. Ni får gärna skriva lite vad ni tycker.


Dagens outfit:
svarta tights
vitt linne
munkis tröja (nytorp)
knut på huvudet
osminkad

Jag svettas ihjäääl

Hejsan alla glade. Jag är iaf jätte glad. Det är världens bästa väder, håller på att dö av värmen just nu. Idag har vi som sagt bara kollat på film i skolan. 3 timmer var den och man var tvungna att sitta på sin plats och anteckna om filmen. Den var sååå tråkig. Om en halv  timme ska jag åka in till stan och dansa. Slutar vid sju, och idag får jag sjus hem. Det är så mycket skönare. Vet inte så mycket mer att skriva. Juste, idag sa våran rektor att det åker runt en skåpbil här tror jag som typ försöker lura med barn in i bilen. Och det läskiga är att för en månad sen var det typ en skåpbil som förföljde mig hem från en kompis, och senare på kvällen när jag och min syrra amanda var ensamma hemma så knackade det på dörren mend et var ingen där. det ända jag såg var skåpbilen stå och brumma nere vid vägen, så jag smäller igen dörren och låser. Och en sekund senare så knackar dom igen. Tror ni att jag blev rädd eller ? och så när dom berättade det där idag fick jag panik. Men nu måste jag gå. Ni får ha en bra dags å kanske jag bloggar jag senare. 

puss ock kram  

Grattis bästis

Goder kvällen på er alla. Nu sitter jag här nyduschad i mjukisbrallor.  Jag har dansat hela dagen och jag är helt slut. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag kanske sätter på någon film eller något. Har sovmorgon i morgon. Sen ska vi kolla på film hela dagen. Men man kan inte sova för det är typ någon religions film och vi ska typ efterarbeta den direkt efter. Och på tisdag ska vi på något museum. Väldigt roligt. 

Juste, idag fyller min bästis Felicia tonåring. haha grattis älskling.

Grannmiddag

Hejsan. Om fem minuter går vi över till grannarna på middag som jag rredan har sagt. Jag är väldigt hungrig, har inte ätit någon lunch idag så det ska bli riktigt gått med mat. Ala var ju här idag. Hon blev sminkad av min syrra (carro) med jätte långa lösögonfransar och värsta håret och allt. Som en punkare typ. Haha, hon såg väldigt annorlunda ut. Ni får ha en sån bra kväll. Så skriver jag kanske imorgon kväll, hinner inte på morgonen. Börjar klockan tio. Det är såååå jobbigt. Men sånt är livet.

outfit:
klänning gina
jeans gina
kofta monki

Guuud va trött jag är

God morgon. Nu är jag sminkad och klar, ska bara äta lite frukost. Idag ska jag träffa ebba&alva. Mamma ville att jag skulle följa med och stor handla, men det är så stört tråkigt. Och jag är så trött, så jag orkar inte vara där i två timmar och bara gå runt och kolla på när mamma lägger i saker i vagnen. Iaf, kvällen igår vart väldigt lyckad. Vid åtta tiden kom fanny, och vi drog väll vid nio tiden. Då mötte vi björn, gustav & patrik. Var ute ett tag och gjorde lite saker, hahah. Vid halv elva drog vi in till mig och gjorde lite andra saker. Sjukt kul. Vid elva drog dom och jag väll och la mej vid tolv nån gång. Var så sjukt trött.

Ikväll ska jag och mina grannar hem till ett par andra grannar på påsk middag, haha. Jag vet att påsken var förra helgen men då var det några som inte kunde. På kvällen drar väll jag och några andra ut nån stans. Vet inte om vi drar hem till nån på film kväll kanske ? Nus ak jag iaf gå. Kärlek från julia

Friday, Im in love

Fredagen börjar lida sig mot sitt slut. Men jag ska berätta lite snabbt om dagen. Vi hade svenska, matte, mentorstid, NO (kunskap, som min klass kallar det, sex och-samlevcnad) vilket många inklusive mig älskar. hah, vi fick ställa massa frågor vi undrade över. haha, det är skit kul. Och nästa vecka ska det typ komma några till oss på frdagen och prata om sånt där, fett nice. Vi har typ schema brytande nästa vecka för att vi är själva. Vi slutar typ tidigare några dagar. Efter skolan gick vi till Nytorps hallen och störde basket lektionen, asså tränaren är helt störd och det är det som är så kul. Vi smyger in i omklädningsrummen och smyger upp och gör massa med olika saker som jag inte kan säga. Och när det kommer någon så springer vi ut. Men idag så var det en person (vi vet vem det var) som stängde dörren mitt framför näsan på oss så vi kom inte in, så vi kanskatde massor med saker på fönsterna och då kom tränaren ut och skällde ut oss men vi sa typ att det inte var vi, eller jag sprang där i från men dom andra stod kvar, haha.

Ikväll tror jag att jag ska ut med några. Ganska nice, för det är nog ganslka varmt ute, annars så kanske vi går in och kollar på film, beck kanske. hah, vi kollar tyo alltid på beck, men jag är beroende. Men ni får ha en sån bra kväll, så kanske jag lägger in nått litet inlägg ikväll när jag kommer hem. Vi får se. 
Puss&Kram 

Triss lott


Jag har alltid lika tur på triss lotter, jag vann 50 kr :)

Pictures


Jag och bror min

Hej. Just nu är det bara jag och min bror hemma. Vi kollar på "vänner" det är typ hans favorit program. Amanda är och sjunger, jag trodde aldrig hon skulle det. Men det är ju kul för henne, för hon sjunger bra. Hon har typ gått på AF i ett år, och lite så. Mamma och pappa är på nått möte i skolan, och Carro vet jag inte riktigt vart hon är. Idag har jag iaf varit i skolan. Vi var på skolbio och såg filmen varg. Den var väldigt dålig. Jag sov ist. På rasten gjorde Philip och Felix i min klass en plansch till min syrra med johan palm på. Dom skrev "johan" och ritade en palm och hade några bilder vi skrev ut från datan. Haha, den blev jätte fin, och hon vart väldigt glad. Hände inte så mycket mer i skolan, jag var med Fanny efter skolan. Och nu har jag precis ätit. 


Bild: Min syster och planschen. 

Bild: Jag och bror min, jag var tvungen.
Kärlek från Julia

I miss you baby


Folk tror att vi är osams. Vi måste träffas nuuuu!

Onsdag

Hejsan. Nu sitter jag och äter en knäcke macka med ost. Smaskens. Om en halv timme drar jag in till stan och dansar, slutar halv nio, så jag tror inte att det blir något mer inlägg för dagn. Men vem vet ? Idag iaf har jag varit i skolan. Sista lektionen gick vi runt och frågade lärarna om våra skriftliga omdömmen. Jag är inte så nöjd, men jag har typ hejt mig i alla ämnen förutom musik, men jag fattar liksom inte varför. Typ alla har sänkt sig. Helt stört, och alla har gjort samma sak som förra terminen, aja. Plus att idag sjöng jag inför hela klassen, eller A gruppen. Guuud va pinsamt det var, eftersom jag inte kan sjunga. Men nu ska jag vrekligen lägga ner mer tid på skolan. Jag ska iaf göra alla läxor, det har väll varit lite si&så med dom i sjuan, och typ plugga till alla prov. Ni får ha en bra dag. Så ses vi kanske ikväll, eller i morgon som alltid.

Kramar / J


Goder kväller


I have boring






You know what ?


Du är snygg

Måndag

Hej. Idag har jag varit i skolan. Efter gympan gick brandalarmet i gympasalen, haha. Och Fanny hade bara bh på sig, och alla killar stod typ i duschen. Så dom sprang typ ut och klädde på sig ute haha. det hände inte så mycket mer i skolan idag. Jag, Ebba och Felix hade en engelska redovisning, vilket betyder att vi får en halv timmes sovmorgon i morgon. Gud så skönt. Egentligen ska jag ju dansa på tisdagar, men jag får typ inte dansa balett, för jag har jätte ont i mina knän. Så ikväll har jag inget att göra, jag har varit med Fanny idag och vi träffade Björn. Var ute lite. Ganska chill. Som ni ser är inte min desig klar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Vet ni vad jag kom på idag? Åttorna har prao i två veckor framåt. Och om en vecka åker niorna till Spanien först för att bo hos några spanska kompisar, sen klassresa. Vilket betyder att vi kommer vara helt ensamma i våran korridor en hel vecka. Fett skönt. Puss och kram / J

God natt


Mer om shoppigen kommer


Fanny är hemma

Hejsan alla glada. Jag är iaf jätte glad, för fanny är hemma. Jag ska träffa henne om 20 minuter. vet inte vad vi ska göra, men vi går väll ut eller så. Hon kommer säkert vara skit brun, jag vill också!! Klockan sex idag har jag dans, till klockan nio. Både roligt och jobbigt. Roligt för att jag älskar att dansa, men jobbigt för att det är lov och att det är tre timmar. Men nu ska jag njuta av dagen med fanny. Ni får ha det så bra, kanske bloggar något mer, men vet inte om jag hinner. Annars efter dansen i morgon för i morgon börjar allt skola, dans, plugg mm. 

Puss och kram / J

Pic's

Lite bilder från det senaste året

Thailand 08/09

bild från i fredags

grönan 08


bild från i fredags


Hemma hos anna


bild från i fredags


Godmorgon

Godmorgon på er. Jag vaknade precis i en dröm, inte en mardröm, den vart så verklig till slut att jag glömde att det var en dröm, asså som en gång drömde både jag och min syrra att amanda och mamma hade hamnat i fängelse, det är ju inte så vanligt. Nu drömde jag något som kan hända, kan tyvär inte berätta, men den var rolig. Idag har jag inte så många planer, kanske skulle jag vara med och göra en rolig film på skoj, men jag vet inte hur det blir. I kväll kommer min syrra hem också. HAr saknat henne. Men nu ska jag gå och göra mig lite frukost. Bloggar mer sen.

puss / J

Testdax

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? yes
2. Har du blandat mediciner med alkohol? nope
3. Vilken färg har din mobil? svart

4. Gillar du att läsa? om det är intressant

5. Har du något husdjur? katt
6. Äger du ett par string? yepp
7. Har du någon hemlig dröm? aa det tror jag nog 

8. Isåfall, vad? det är ju hemligt
9. Favorit godis? surt
10. Hårfärg? brunt

11. Vilken årstid tycker du bäst om? sommar 
12. Framför eller bakom kameran? framför

13. Tycker du om kanelbullar? I love it!
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? inte just nu
15. När fyller du år? 4 juni

16. Vilken färg är det på dina väggar? vita
17. Spelar du något dataspel? nee

18. Isåfall, vilket/vilka? -

19. Vilken musikstil? vet inte ?
20. Favoritfärg? rosa

21. går du på någon sport? dans, om det räknas
22. Vilken färg har du på dina sockor just nu? vita
23. Vad sa du senast? "jag kommer snart" 

24. Favoritmat? många

25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Tillsammans

26. Hur mycket shoppar du för varje månad? olika

27. Har du en egen digitalkamera? yepp

28. Vad ser du utanför ditt fönster? min tomt 
29. Vad har du på dina väggar? vitt

30. Har du många bilder på din data? aa, väldigt 
31. Vem ringde dig senast? min syrra tror jag

32. Vad står det i ditt 48:onde sms? ja skit mycke!! ;) <3
33. Och vem är det ifrån? fanny
34. Har du körkort? nej

35. Vad åt du senast? tacos
36. Gillar du skolan? neee

37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? kommer inte ihåg

38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? ja, många
39.Om jag säger va, så säger du...? ?
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? playahead
41. Längtar du till något? aa, väldigt mycket 

42. Om ja, till vadå? -
43. Vem pratade du senast med på msn? minns inte

44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? datan
45. Gillar du att bada? älskar

46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? inte ofta

47. Har du någon dricka nära dig just nu? nej
58. Vad ska du göra idag? inga planer, alla är borta
59.Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej det är julia"
60.Hur svarar du i mobiltelefonen? "Hallå"
61.Ringer du mycket? väldigt
62.Från mobil? oftast

63.Vem ringde du senast? kommer inte ihåg
64.l timmar sömn inatt? nio kanske
65.Sover du ensam? ja, eller med mobilen i sängen (a)
66.Vad ser du fram emot? mycket
67.Vad vill du ha just nu? massor.. 
67.Vem hånar du? dig ;p
68.Vem saknar du mest? fanny och linnea just nu
69.Gillar du någon? absolut

70.Vem stör du dig på? några
71.Vem vill du sova bredvid inatt? hemlis (a)
72.Vilken buss åker du oftast? typ 65, 47

73.Vilken årstid är det nu? vår
74.Har du varit kär? har väll alla
75.Är du kär nu? har du inte redan frågat det ? (a)
76.Är du en bra partner? det får man hoppas
77.Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? jupp
78.Hur mycket är klockan nu? typ halv åtta
79.Är du polare med grannarna? jaa, en går i man klass
80.Har du varit utomlands? aaa
81.Var är dina syskon just nu? ett hemma, två borta
82.Vilken tid gick du upp imorse? halv elva vankade jag av mina föräldrar
83.Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
84.Vad är det första du gör på morgonen? beror på
85.Vad ska du göra efter det här? kolla på tv


Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens mående: Lite yr
Dagens borde: Träna
Dagens frisyr: Knut
Dagens klädsel: Tights, munktröja 
Dagens materiella vill ha: Nagelförlängning
Dagens längtan: Till sommaren
Dagens beroende: Datan
Dagens tidning: -
Dagens låt: Viva la vida - Coldplay

Videos





När jag och min syster är flummiga, skrattar vi åt ALLT!
Det här glömmer jag aldrig!

Promenix

Guud vad det är varmt ute. Jag kom precis in från en halv timmes lång promenix med Nellie i vagnen. Hon skulle somna. Gud vad skönt det var att komma ut lite. har bara varit inne dom sista dagarna. Och så var det skönt att jag slapp gå helt ensam. Men nu blev jag väldigt törstig på vatten, ska nog gå och ta mig ett stort glas med IIIISSSkallt vatten. 

Hej på ett tag

The best night ever

 

 

 

jag saknar er tjejer


Fett skön


Har inget att göra

Hejsan. på er. Hur mår ni ? Jag mår ganska bra är väldigt yr, det känns som om jag ska svimma lite då och då, men skit samma. Nu tror jag att min moster kom och ska hjälpa mamma med något, vilket betyder att Nellie också kommer, hon har typ blivit skit stor. 9 veckor är hon nu tror jag. Det kändes typ som om hon var två veckor igår. 

Kvällen igår vart väldigt lyckad. Jag och felicia var ute ett tag, tills i märkte att det var punka på en av cyklarna och därför gick vi in. Asså jag har inte cyklat på år och dagar, kom nästan inte ihåg hur man gjorde, eller det är klart jag gör, men det var lite vingligt i början. Dom drog väll vid tolv för dom skulle typ bort tidigt dagen efter. Idag har jag inget att göra. Men jag hittar väll på något. Nu frågar carro (syrran) om jag vill sola med henne på balkongen. Det bangar man ju inte på. MAn vill ju inte vara blekast av alla. Men det kommer ändå att kännas så när fanny kommer hem. Jag vill också vara brun!!


lite suddig kanske, men skit samma. Jag älskar dig Felicia <3
puss och kram / j

Min design

Som ni kanske ser så är min desige inte så fin, men jag ska göra om den. Ska be amanda om hon kanske vill hjälpa mig. Men hon kunde typ inte förns på måndag, så den får väll se ut så här under helgen. Inte så fin kanske, men skit samma. 

Puss och kram / J

Världens bästa låt...

Min och Felicias låt som vi skrev i Thailand.
Ursäkta min hemska röst, men vi är inte så seriösa, 
som kanske hörs...

Vill träna...

Hejsan. Egentligen skulle jag åka och träna, men jag har så jävla ont i magen, så jag skiter i det. Idag har jag inga planer. Kanske ringer felicia och ber henne komma lite tidigare. För ikväll kommer hennes familj hit på middag. Mysigtmysigt. Imorgon har jag inte heller några planer. Asså jag har typ inget mer att göra på lovet. Det suger. Aja, kommer väll på något.

Min mamma har fått en ny dator. Asså jag vill också ha den. Den är as cool. JAg tror inte hon fattar det, hihi. Skärmen är as stor och så. Asså så ball. För just nu funkar inte min dator. Det är därför det inte blir så mycket inlägg och bilder och så. För pappa har tagit sin dator, och min funkar inte. (Det är därför aldrig kläderna som jag har köpt aldrig kommer upp). Så jag får ta den på tvn ist. Men tv går ju dygnet runt här hemma. Så jag får väll passa på när ingen är hemma. 

Nu ska jag lyssna på musik. Och äta frukost. Ha en bra dag.
Puss och kram / J

Slaggar hos E+A

hejsan. Om en kvart drar jag till ebb coh alva. Slaggar där. Vi ska typ hyra någon film tror jag. Vi hittar väll kanske på något mer. Idag iaf har jag varit med dom också. Vi hade typ en tävling om vem som kunde ha mest vindruvor i munnen och säga funny bunny tydligt. haha, men det är mycket roligare med marsmalows (stavning ?). Jag och ebba fick in typ 16 och alva 13 tror jag haha, va dålig du är. hahha, skoja gumman. Kollade också på pretty woman. men ni får ha en bra kväll. Så ses vi nog imorrn.


Nu är min syrra i jönköping hos linnea. Jag saknar dig.
Puss och kram / J

Sminkad

God morgon. Har precis gjort i ordning mig för om en timme ska jag bli smikad av min syrra på salongen. Sen efter det ska alla vi systar i familjen gå ut på stan och shoppa lite. Får se om jag kommer hem med något, isf kommerd et bilder. Fett kul. Igår var vi barar innne, men vi hade iaf jätte roligt. snart ska vi gå och möta kyra tror jag. fast jag hinner ju knappt träffa henne, menmen. Ni får ha det så bra, för det kommer jag.

puss och kram / j

vi har stängt in nattis

haha, jag och jela har stängt in nattis på toaletten, vi la papper under dörren och tryckte ut nycken. haha, så nu har vi nycken och hon är inlåst. hon får typ inte komma ut om hon inte följer med på nån grill sak ikväll för jela. jag sla iaf slagga hos felicia ikväll. vi hare varit på stan idag, och hemma hos kyra med agnes ovch edmilia. vbäldigt mysigt.


jag älskar er tjejer

puss&kram / j

Robinson

hejsan. Har varit med ebb aoch alva hela dagen. imorgon ska jag dansa klockan tio och ringa ebba. tror vi ska träffas lite senare på dagen. Men nu ska jag fortsätta att kolla på robinson. Har inget annat att göra ikväll. Jag måste typ gå upp klockan åtta imorgon. Väldigt roligt!

Puss och kram / J

Äntligen lov!

Hejsan på er. Hur mår ni ? jag mår ganska bra och väntar just nu på att ebba och alva ska komma. Dom ska slagga här. Vi ska kanske hem till några och kolla på film, men vet inte riktigt än. Dagen i skolan har varit bland den skönaste i mitt liv. jag har inte haft en ändå lektion. Vi började tio övet åtta, men då skulle några fixa till storsamlingen, asså bära ner massa scener och så, det var väldigt jobbigt, medans dom i klassen fick kolla åp nån tråkig film. SEn vart det rast och storsamling och jag bara stod där på sidan av scenen opch gjorde ingeting. Väligt skönt. Men sen var vi ju tvungna att bära upp alla scener igen, och för er som inte har varit i våran skola så är det väldigt många trappor man måste gå upp för för att komma till skolan. Vi kom upp till maten, sen hade jag och alva bara rast hela eftermiddagen, men ebba var tvungen att gå in och kolla med alla andra i klassen eftersom dom inte hann se klart hela filmen. Så jag och alva bara gick runt och väntade på att dom skulle sluta hela eftermiddagen, för vi fick inte gå. Skit samma. Nu kom mina vänner så jag måste gå. Hörs kanske senare. Puss och kram / J

Lite bilder från 5 år tillbaka



Varm torsdag

Hejsan, nu känner man verkligen att våren har kommit på riktigt för idag åkte skinnjackan på. Men det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa igen för det gör det ju alltid. Iaf, idag har jag varit i skolan. Hade bara massa dans, lekar, dans, lekar osv. Slutade klockan två, skulle ha varit med fanny, men hon skulle göra något innna hon åker utomlands imorgon. Kommer sakna henne. 

Dagen igår vart väldigt lyckad med Johan Palm. Ända tills jag gick för då var det någon som hällde vatten på kameran så de gick sönder. Så alla fick stå och vänta i två timmar på att dom skulle komma tillbaka, men dom kommer aldrig. Så amanda ringer till Johans mamma och frågar vart han är. Men dom hade tydligen åkt till någon annan studio för det var för mycket fans där så det gick typ inte att spela in den där. Men annars hade vi fått varit med i hans musik video. Och det är ju inte alla som får det.


Jag är hon med mörk gröna jackan, som säger skit bra i slutet med fetaste närbilden, haha. 

Gud vad pinsamt!

Var ju på Drottninggatan igår för att kolla på Johan Palm men syrran. Gud vad pinsamt, man ser mig ganska mycket.

TV: Johan Palm tvingades avbryta videoinspelningen

Fansens hysteri blev för mycket - se kalabaliken när fansen mötte sin idol




Och det pinsamma är att jag är inget fan av Johan Palm, så jag bara skriker för att alla andra gör det. Men på andra videon när man ser en rosa kamera och en hand med rosa nagelark så är så är det min hand, haha. Och på första videon ser man typ oss hela tiden och efter typ 1.11 minuter så ser man värsta närbilden på mig och amanda. Jag döör, gud vad pinsamt.

Våren har kommit

Hejsan. Är på ganska bra humör. Det är varmt ute, inge plugg bara koppla av och två hela skoladagar kvar som inte ens är jobbiga. Bara massor av dans. Idag i skolan var det välldigt roligt, det kändes som om vi hade rast hela dagen. det var skit kul på rasen. orkar inre berätta vad vi gjorde menmen. Imorrn ska vi ha ännu mera dans. men nu måste jag gå för om tio min går min buss för jag och syrran ska ju in till stan och spana efter Johan Palm. Inte så kul, men jag har ändå ingen att göra för jag har ju dans sen, i två timmar tror jag.

Puss och kram / J

RSS 2.0